Šta je novo?

volani nastavak :)

Zelim :)

Fanatec Club Sport pedals

pedals3z98.jpg

Nadam se da ce izaci GT5 :).
Prologue mi se ionako ne igra, a steta da mi volan skuplja prasinu.
Da li je mozda u planu neki novi GT5 volan ?

Bas u CT uzeh poslednji G25 pre neki dan :d Jesam puko novce , al mi nije zao :)

jbs 900 stepeni (ionako ti je za trkacke mahine treba 360)- kvacilo rulez ;)

Uzeh DFGT u trenutnoj akciji u CT-u. Precizan volan, nema sta. Voleo bih da je jos jaci FF ali za ove pare mislim da je super kupovina. 900 stepeni rulz! :D

Gde si ga probao, u GT5p? Poigraj se malo sa podesavanjima, FF bi trebao da bude dosta slican kao na G25, odnosno odlican..

I jeste odlican, mada meni je najbolji u dirt 2, prosto neverovatan osecaj :D

Gde si ga probao, u GT5p? Poigraj se malo sa podesavanjima, FF bi trebao da bude dosta slican kao na G25, odnosno odlican..

Probao sam ga samo u gt5p. Dirt me ne zanima uopste. Imam demo na konzoli pa cu probati reda radi. Da ne bude zabune, FF je jako dobar samo bih voleo da je "jaci" :) (a drzim ga na maksimumu).

Ko hoce da se trka? :)

I jeste odlican, mada meni je najbolji u dirt 2, prosto neverovatan osecaj :D

Nisam mislio na GT5p kad sam rekao da je odlican (Academy Demo je bio dosta bolji po tom pitanju), nego pricam o FF motoru/ima koji su u G25 i DF GT, mislim da su cak isti u pitanju.. a Dirt na volanu nema nikakve poente :d

Muzzy, kako da se trkamo, da se nadamo da cemo se naci u random partijama? :) Juri one nase rekorde na Eiger stazi sa NSX-om :)

Probajte Dirt volanom, to je smeshno, kao i sve ostale half-assed voznje, recimo NFS Shift. Volan se ponasha kao onaj iz Fitje ili Merca 123 :)

Nisam mislio na GT5p kad sam rekao da je odlican (Academy Demo je bio dosta bolji po tom pitanju), nego pricam o FF motoru/ima koji su u G25 i DF GT, mislim da su cak isti u pitanju.. a Dirt na volanu nema nikakve poente :d

Muzzy, kako da se trkamo, da se nadamo da cemo se naci u random partijama? :) Juri one nase rekorde na Eiger stazi sa NSX-om :)

Gde su ti rekordi, ne mogu da nadjem?

Sto samo Ranko :)

Covek na 38-om mestu je nas, kao i covek na 51-om ;)

Pa pljunuo si me, kao da ja gledam trofeje i kazem da ih samo Cvejic ima :D :p

Samo srebro za takav poduhvat? :)

Vrh Dno