Šta je novo?

volani nastavak :)

Za eventualne vlasnike DFGT-a, Logi je izdao novi drajver sa podrskom za ovaj volan. Kazu da su sada svi tasteri programibilni, cak i sirena !?
Jos uvek se ne zna da li se kod drugih volana desavaju neke promene. Zvanicno, trebalo bi da je jedina izmena podrska za ovaj volan, ali nikad se ne zna. Linak:

http://www.logitech.com/index.cfm/441/4172&cl=us,en?osid=1

Jel zna neko jel može u delta city-ju da se proba neki dobar volan (G25, DFGT)?

Imas u delta city-ju u onoj crypton planet igraonici skroz gore gt da igras u kabini, volan je g25, ali kad sam ja bio nesto je jedna pedala bila pokvarena, tacnije odvaljena, mislim kocnica nisam siguran...

I jel ima da se kupi kod nas DF GT? ja ni jednoj radnji nisam video... ako neko zna gde ima molim neka kaze. Hvala

Neko mi reche da ima da se kupi za 12k dinara, shto je josh jeftinije od 150e, ali sad ne znam gde, mozda computer land ?

Nemoj sajt nikad da gledash, zovi ih sutra (danas) telefonom.

Evo i obecanog predstavljanja budzet Carrera volana i, za sad, samo kratak pogled na nove Clubsport pedale:
http://www.youtube.com/watch?v=CPwGMCflpVs&feature=subscription

Glavni nedostataci ovog u odnosu na vec pominjane 911Turbo i GT3 modele su gumeni obruc (ne mnogo bitno), nedostatak wirelessa (jos manje bitno) i sekvencijalnog menjaca (skroz nebitno) i glavna stvar: prenos feedback-a preko zupcanika umesto kaisa kod skupljih modela (e ovo jeste vrlo bitno).

Neko mi reche da ima da se kupi za 12k dinara, shto je josh jeftinije od 150e, ali sad ne znam gde, mozda computer land ?

Ja sam ti rekao :) zvao sam Bigapple i tamo su mi rekli da imaju na lageru, cini mi se u Decanskoj. Cena 12.400. G25 je 23990 :type:

koja je razlika i koji je od ova 2 topla preporuka?

1)Logitech Driving Force EX
high_1232771-5972.jpg

i

2) Logitech Formula Force EX
high_301423-2221.jpg

ma isti su... ne znam ko izmišlja imena :)

koja je razlika i koji je od ova 2 topla preporuka?

1)Logitech Driving Force EX
high_1232771-5972.jpg

i

2) Logitech Formula Force EX
high_301423-2221.jpg

Driving Force EX je pravljen za Playstation konzole. Ne znam radi li Formula Force EX sa Plastation konzolama ali da radi mislim da bi to i napisali na kutiji... opet logitech je to... mozda su samo prepakovali proizvod.

Poslednja izmena:
Pa nece valjda da igraju onaj Fantasy RPG :d

Ajooj ljudi da je meni neki pravi volan, ja vozim Logitech Formula Racin wheel with ForceFeedback od 3800 din:lupko::wall:

Ljudi zna li neko gde ima da se kod nas uzme DF GT?

Ako si zvao vishe prodavnica i nema, onda nema :)

pa gledao sam po cenovnicima nema ga nigde,a zvao sam par prodavnica i nisu imali(ali nisam zvao sve-nada umire poslednja)

pa ja napisah objasnjenje ispod ali nekako je isparilo.. :D

elem, usce i nije bas dobar izvor realnih cena. tamo je g25 do skoro kostao oko 33 000 (mozda i jace), iako je mogao da se nadje i 100e manje. ova informacija gore je cisto u smislu da ga je moguce kupiti (jer ga do prekjuce nigde nisam video, ni u jednoj prodavnici)

Pa ja sam video tamo u nekom green..something u centru, kad se ide od slavije ka centru tacnije (ne znam Beograd dobro, ali tamo negde) g27 za 40 i kusur hiljada, tako da je ovo jos i dobra cena. :)

Nazad
Vrh Dno