Šta je novo?

volani nastavak :)

Eno G25 na prodaju za male pare, cisto mali hint ako je neko u potraznji za istim volanom.

Nego nasao sam firmu koja moze iseci bilo kakav oblik od plastike, nesto ovako bi uradio, samo bez ovih dodataka sa strane koji su za G25..

http://img148.imageshack.us/img148/9076/paddles01.jpg

E sad, kako to zalepiti, namontirati, morali bi da vire sa strane, inace dodiruju volan, a ako vire ne znam kako da ih ucvrstim dvoslojnom trakom a da to dobro drzi..

http://img638.imageshack.us/img638/2186/dfgt.jpg

Ja ne znam kako to zalepiti da drzi chvrsto kao da je zashrafljeno, jer mora tako. A josh da moze da se skine, znachi superlepak otpada :)

Najbolje, ako ima mesta iznutra , da se izbuse tasteri i sa dva mala srafa vezati leptire i to mu je to.

Najbolje, ako ima mesta iznutra , da se izbuse tasteri i sa dva mala srafa vezati leptire i to mu je to.

Tek sam ga uzeo pa mi malo zao odma da otpisem garanciju... mada da znam da ce to savrseno ispasti onda bi prihvatio tu 'zrtvu' :)

Nisam znao da je nov, onda jeste malo bezveze da ga odmah "seciras" , jedino probaj da napravis nov taster, i njemu mozes da radis sta hoces :p.

Ma razlika se isplati zbog pedala...

I gde bre novi DFGT za 7000, da ga uzmem za split screen multiplayer :d:d

Pa bili su do skoro u Compland-u, ja sam uzeo poslednji primerak po toj ceni u Orange Shop-u (Compland maloprodaja)

Pa i nije toliko.
Gde uopste mogu da se kupe G25 pedale?

Stvarno ne znam zašto ne naprave neke krštene pedale (sa izuzetkom g25/27), ćak i oni krš genius volani imaju bolje...

Za ovu cenu (ako jos uvek vazi, proverite to pre nego sto odete u radnju) zaista ne mozete traziti bolje pedale. Za svakodnevnu upotrebu odnosno ako vozite cesto i u duzim intervalima skroz su ok, jer ne zamaraju uopste.. Ali problem su prokleti potenciometri i to sto se problem samo smeska i ceka da se pojavi. Ja sam toliko sa tim Logitech volanima da imam fobiju od tog spike-ovanja i bukvalno svakih par sekundi gledam indikatore gasa i kocnice i da li se normalno ponasaju.. cak i sada na potpuno novom volanu.

Sta je medj' zvezdicama, ne mogu da provalim :)

Da li ima uopste negde da se kupi g25 u Novom Sadu? Konaktirao sam dve-tri prodavnice koje na svom sajtu imaju g25 u ponudi, ali nijedna nema g25 niti imaju u planu da nabavljaju u skorijoj buducnosti. Kakva je situacija u Beogradu?

Posle tri dana pretrage po Novom Sadu rezultati su sledeci: nigde nema g25-ice. Da li je neko video g25 u Beogradu? g25 se vise ne proizvodi, g27 ga menja.

Nazad
Vrh Dno