Nub sam pa moram da pitam. Čemu služi kvačilo na G25/27 i gde može da se iskoristi?
Pa za kola koja imaju "H" menjacVise je za zaebanciju jer ne sljaka kvacilo bas kao na pravim kolima pa se gubi smisao koriscenja.. na pedalu mislim. A i zavisi kako je u igri uradjeno, ne znam kako je u GT5, ali u LFS-u sljaka kao u pravom autu.. radis 'vagu' da bi krenuo i ostalo..
pa moze da ti se i ugasi...
Ali za neko trkanje je poprilicno cimanje i nema toliko potrebe..
HahahA prelazak gazele za 20 minuta je platinum trofej
![]()
Gotivno je to mozda da imas PRE nego sto polozis voznju... ali nije to poenta ove igre.
Jel ti vozis kola kojim slucajem svaki dan kroz saobracaj?
Ako da, kako je moguce da to zelis da radis i u slobodno vreme?
Da, pre bih vozio kroz neki lep krajolik neka dobra kola (ne moraju biti trkačka) nego neku igračku pravljenu za trkanje po najzaguljenijoj stazi na svetu.
Iz vaših reakcija sam zaključio da ne volite da vozite kola po gradu već da to radite samo zato što morate.
Da, pre bih vozio kroz neki lep krajolik neka dobra kola (ne moraju biti trkačka) nego neku igračku pravljenu za trkanje po najzaguljenijoj stazi na svetu.
Ne znam gde ti zivis al ja zivim u shittownu gde bi polyphony morao da mapira lokalne romalje da bi verno preneli smarace koji bi da peru soferke na svakom semaforu, gde svaka dzudza mora da pokaze da ima sirenu, gde se ulazi u raskrsnicu pa makar se tamo nocilo ... Ne, ja ne vidjam neke lepe krajolike na putu na posao, ***a sta cu kad ne zivim u neverlandu.
Svaka šuša leži na sireni i okupira raskrsnice? A ti voziš kao da si juče položio?! Pffft.
Da si pažljivije čitao šta sam pisao video bi da sam protiv vožnje u gužvi (Gazela). Mislio sam na umeren, normalan saobraćaj u nekom lepom gradu. Vozim kola svaki dan ali samo po Beogradu
Edit: Iz vaših reakcija sam zaključio da ne volite da vozite kola po gradu već da to radite samo zato što morate. Naravno, svi sanjate vožnju formule 1. Vožnja formule jedan nema nikakve veze sa vožnjom pravog auta, to važi i ostale trke. Mene automoto sport jako malo interesuje, mene više interesuju sami automobili i vožnja. Da, pre bih vozio kroz neki lep krajolik neka dobra kola (ne moraju biti trkačka) nego neku igračku pravljenu za trkanje po najzaguljenijoj stazi na svetu. Naravno to u stvarnosti kada bi mogao da biram, u igri sva kola su jednako udobna za vožnju i nema smisla voziti Majbaha jer je reli auto u igri brži a nije neudobniji
Na kraju krajeva Gran Turismo je Real Driving Simulation i bilo bi logičnije da vuku na stranu simulacije same vožnje (pa i gradske) nego što ubacuju Nascar i trke u krugu autima sa automatskim menjačima...
Cesto putujem za Cacak, ali idem preko Mladenovca i Topole, i apsolutno se slazem sa delom za uzivanje u krajoliku.......
Ali kada dodje podnozje Rudnika, nekako auto sam doda gas i pocne da sece krivine....
Zasto, ne znam... :d
Vidis, iz svega ovoga sto si pisao mozes da, na tvoju zalost, zakljucs da si ti taj koga prozvias da je glup. Zasto? Zato sto se guzis u tredu koji se bavi igrom gde je cilj realna simulacija ponasanja auta u sportskom takmicenju a pojma nemas o tome (a to mi tako poznato zvuci kad si ti u pitanju). Ne interesuje te nista u vezi automobilizma, takmicenje te ne intresuje (mislim, na kraju sve je to voznja u krug jel' da?) ... pa sta onda dolazis ovde i spamujes? Kazem ti dobronamerno, uzmi lepo GTA4 jer on ima najdetaljnije izmodelovan grad, pristojan AI vozaca i lep izbor kola sa prihvatljivom fizikom, pa burazeru idi i uzivaj do mile volje a nemoj ovde da ljude nazivas glupim. Ok?
Samo ti prozivaj ali smem da se kladim da bi inteligentni ljudi više vremena proveli u jednom takvom modu nego vozeći Nascar trke![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari