Ovo je jednostrana lepljiva traka. S'druge strane se nalazi "tkanina" i takve je strukture da odlicno prijnja za glatke povrsine i radikalno ucvrsti volan za podlogu. Skida se malo teze ali moze da se skine![]()
E sad, imam jos jednu koja je obostrano samolepljiva i odlicno "hvata". Kad izrezem leptire okacicu ti i to da vidis.
Ma ne slusaj kimija vunu, naravno da zavisi od automobila kojom "brzinom" se okrece volan, to ne da ima u prologu, vec i u GT4. Na sta bi licilo da F1 motash ko fitju
![]()
ko prica o brzini okretanja volana, pricamo o 900 stepeni..
Da si pohvalim. Uzo sam DF GT i za sad sam jako zadovoljan. Problematichno mi je za ps3 shto nemam sto koji mi nece klizeti(kad tad), tako da sad radim na tome. Na pc-u sam ga probao u NFS Shift i skroz je valjano. pedale su malo male(tachnije mali razmak), al za te novce i vishe nego dobro!
Ja ne mogu da predjem preko leptira..U planu imam neke modifikacije, samo je problem kako ce to drzati jer je ocajno ono uradjeno, bojim se da ce to sto nabudzim dodirivati volan..
I setio sam se da se ponekad desava dupla promena brzina na njima.. (jer su isti kao na FF GP koji sam imao)
Svako ko ima neke ideje kako nabudziti neke bolje, da li od plastike, aluminijuma.. a da fizicki ne diras volan (zbog garancije..), nek viche..
E, gde si kupio df gt u Novom Sadu? I da li si mozda video negde g25?Da si pohvalim. Uzo sam DF GT i za sad sam jako zadovoljan. Problematichno mi je za ps3 shto nemam sto koji mi nece klizeti(kad tad), tako da sad radim na tome. Na pc-u sam ga probao u NFS Shift i skroz je valjano. pedale su malo male(tachnije mali razmak), al za te novce i vishe nego dobro!
A kao postolje iskoristio sam postojeci kompjuterski sto, odnosno isekao ga na pola (bio je malo veliki)
DF PRO je isto imao te male dugmice pa nikada nije bilo duplih promena brzine, samo je osecaj jednostavno bio bez veze...
Nemoj sad borise, mi kad sam ti pricali koliko je bolji feel , ti si sve to ignorisao
Imas jos 2 meseca fore, posle necemo da cujemo nikakve izgovore :d
Nemoj da mi kazesh da josh nisi provalio kako sve na ovom svetu funkcionishe, i da se to zove odvajanje klasaDa DFGT ima leptire, pa razlikovao bi se samo po papuchama od G27, koji je skuplji ono 4x :d Moraju da naprave namernu razliku da bi potpuno odvojio te volane i da niko ne razmishlja medju ta dva
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari