Šta je novo?

volani nastavak :)

- -

Znaci imam 9-10cm prostora ispod stola i onda pocinje ova vertikalna sekcija. Is it doable?

Moze da se nakaci, ja imam samo 5cm pa se opet kaci komotno, sve logitech volane ces moci da kacis bez problema.

2uy6nuo.jpg

Da, opusteno.. treba ti 4, 5 cm.. Nego moze li neko da proveri kako je to uradjeno u GT5p, da li imaju opcije za namestanje rotacije volana, odnosno da li za F1 mogu da stavim ~200, a za Golfa 900.. Na PC-u to mogu ograniciti u drajverima, kao i u igrama, ali ne znam na koji nacin ce to biti reseno u GT5..

To ti je u gt5p automatski podeseno. :)

Jeste, e? Automatski ti ogranici hod volana u zavisnosti od automobila? To je cool..

Uh, ne bi valjalo da je tako.. Znam da sam citao u nekom review-u za DFGT, kako im je preterivanje 900 stepeni u GT5p, pa su 'ugasili' tu opciju.. sad sta bi to trebalo da znaci ne znam. Mnogo je bolje kad to mozes da podesis u zavisnosti od automobila.. recimo juce sam stavio na Caterhamu 720 stepeni.. mnogo dobro zezanje, kao i XFG-u (gradski, 'golf' klasa), dok za trkacke masine je mnogo bolje da stavis 540, 360, 270.. Bio bi smor a i nerealno ako moram da motam kao lud na trkackim automobilima.. Mnogo dobar volan, odnosno FF, moram jos jednom da kazem.. za ove sto za prvi volan razmisljaju o G25.. stvarno nema potrebe.

Poslednja izmena:
Ma ne slusaj kimija vunu:), naravno da zavisi od automobila kojom "brzinom" se okrece volan, to ne da ima u prologu, vec i u GT4. Na sta bi licilo da F1 motash ko fitju:)

Ovo je jednostrana lepljiva traka. S'druge strane se nalazi "tkanina" i takve je strukture da odlicno prijnja za glatke povrsine i radikalno ucvrsti volan za podlogu. Skida se malo teze ali moze da se skine :D

E sad, imam jos jednu koja je obostrano samolepljiva i odlicno "hvata". Kad izrezem leptire okacicu ti i to da vidis.

Bes volan, daj sliku cele gitare :).

ko prica o brzini okretanja volana, pricamo o 900 stepeni..

Pa to je to:) Volan ces moci normalno da okrenes samo 180 stepeni, dalje od toga ti FF ne dozvoljava i ako krenes na silu formula nece skrenuti vise:)

Poslednja izmena:
Da, tako radi i na kompu kad ogranicis u drajverima.. to moze... ili, da mozes preko 180 stepeni ali se nista ne desava u igri.. mada citam sada da ipak u F1 u GT5p treba malo vise nego sto bi trebalo lock to lock..

Da si pohvalim. Uzo sam DF GT i za sad sam jako zadovoljan. Problematichno mi je za ps3 shto nemam sto koji mi nece klizeti(kad tad), tako da sad radim na tome. Na pc-u sam ga probao u NFS Shift i skroz je valjano. pedale su malo male(tachnije mali razmak), al za te novce i vishe nego dobro!

Ja ne mogu da predjem preko leptira.. :( U planu imam neke modifikacije, samo je problem kako ce to drzati jer je ocajno ono uradjeno, bojim se da ce to sto nabudzim dodirivati volan..
I setio sam se da se ponekad desava dupla promena brzina na njima.. (jer su isti kao na FF GP koji sam imao) :(
Svako ko ima neke ideje kako nabudziti neke bolje, da li od plastike, aluminijuma.. a da fizicki ne diras volan (zbog garancije..), nek viche..

Da si pohvalim. Uzo sam DF GT i za sad sam jako zadovoljan. Problematichno mi je za ps3 shto nemam sto koji mi nece klizeti(kad tad), tako da sad radim na tome. Na pc-u sam ga probao u NFS Shift i skroz je valjano. pedale su malo male(tachnije mali razmak), al za te novce i vishe nego dobro!

Zvacu te za par dana da vidim kakvi su utisci kad ga josh malo istestirash :D

Pa nije volan izashao pre 2 dana da se nishta o njemu ne zna i sad ce jovus prvi na svetu da ga istestira :d:d

Zna se "vec 5 godina" da za te pare nema nishta slichno..

Ja ne mogu da predjem preko leptira.. :( U planu imam neke modifikacije, samo je problem kako ce to drzati jer je ocajno ono uradjeno, bojim se da ce to sto nabudzim dodirivati volan..
I setio sam se da se ponekad desava dupla promena brzina na njima.. (jer su isti kao na FF GP koji sam imao) :(
Svako ko ima neke ideje kako nabudziti neke bolje, da li od plastike, aluminijuma.. a da fizicki ne diras volan (zbog garancije..), nek viche..

DF PRO je isto imao te male dugmice pa nikada nije bilo duplih promena brzine, samo je osecaj jednostavno bio bez veze...

Poslednja izmena:
E, gde si kupio df gt u Novom Sadu? I da li si mozda video negde g25?

Samo da se pohvalim da sam se i ja ponovio sa volanom "G25" brm brm brm :)))))))
A kao postolje iskoristio sam postojeci kompjuterski sto, odnosno isekao ga na pola (bio je malo veliki)
Sve u svemu, ispale mi oci ovih dana :D
Jos samo da izadje GT5 ...

DF PRO je isto imao te male dugmice pa nikada nije bilo duplih promena brzine, samo je osecaj jednostavno bio bez veze...

Nema mozda kad 'uzivas' u voznji :d :) Desava se, evo bas ovih dana jurim neko modovanje, i nailazim na gomilu postova sa "DFGT, DFP dublleshifts". Mnogo su osetljivi ti prekidaci.. nije cesto ali ume da iznervira. Ali stvarno, pa da li je i 5 dolara razlike izmedju ovakvih i onih kao na momou ili G25.. cc..

Nemoj da mi kazesh da josh nisi provalio kako sve na ovom svetu funkcionishe, i da se to zove odvajanje klasa :) Da DFGT ima leptire, pa razlikovao bi se samo po papuchama od G27, koji je skuplji ono 4x :d Moraju da naprave namernu razliku da bi potpuno odvojio te volane i da niko ne razmishlja medju ta dva :)

Nemoj sad borise, mi kad sam ti pricali koliko je bolji feel , ti si sve to ignorisao ;)
Imas jos 2 meseca fore, posle necemo da cujemo nikakve izgovore :d

Mislim da si promasio temu driveru :p

Jok , na DFGT. :p

Nemoj da mi kazesh da josh nisi provalio kako sve na ovom svetu funkcionishe, i da se to zove odvajanje klasa :) Da DFGT ima leptire, pa razlikovao bi se samo po papuchama od G27, koji je skuplji ono 4x :d Moraju da naprave namernu razliku da bi potpuno odvojio te volane i da niko ne razmishlja medju ta dva :)

Ma jasno..

Nego nasao sam firmu koja moze iseci bilo kakav oblik od plastike, nesto ovako bi uradio, samo bez ovih dodataka sa strane koji su za G25..

http://img148.imageshack.us/img148/9076/paddles01.jpg

E sad, kako to zalepiti, namontirati, morali bi da vire sa strane, inace dodiruju volan, a ako vire ne znam kako da ih ucvrstim dvoslojnom trakom a da to dobro drzi..

http://img638.imageshack.us/img638/2186/dfgt.jpg

Nazad
Vrh Dno