moj rezultat je isto sa AT, sve ostalo iskljuceno.
MT sam poceo da koristim tek sa G25. ne znam, meni je sekvencijalni menjac krajnje nezgodan za voznju. ako ne pogledam nemam pojma u kojoj sam brzini, tako da ne znam ni koliko trebam da smanjujem. a opet, robotska voznja, tj da u svakom delu staze znam tacno u kojoj brzini trebam da budem, ***, nisam toliko zaludjen voznjama![]()
Znaci tek si sa G25 presao na manuelni a i dalje ti je problem da zapamtis (ko to pamti, ja to na osnovu osecaja) u kojoj brzini treba da budes ?![]()
ne razumem recenicu, al nebitno.. elem, oces da kazes da na osnovu zvuka motora tacno mozes da pogodis u kojoj si brzini? u tom slucaju svaka cast. ja ne mogu.
Vremenom cesh po osecaju smanjivati jednu-dve-tri dole, u zavisnosti koliko brzo idesh i koliko je jaka krivina, a i dalje necesh morati da znash u kojoj si brzini...
Cekaj, stani. Ne menjaj post!Pa ne morash ni da znash u kojoj si brzini, sve dok je zvuk motora "kako treba"Vremenom cesh po osecaju smanjivati jednu-dve-tri dole, u zavisnosti koliko brzo idesh i koliko je jaka krivina, a i dalje necesh morati da znash u kojoj si brzini...
Ja odavno vozim "brzine idu u H", povremeno sa kvachilom, ali ne zato shto mi je teshko, vec zato shto kvacilo nije dobro uradjeno u Prologu, potpuno je "digitalno", uopshte se ne ponasha kao u automobilu, pa je iz nekog razloga mnogo teshko uraditi heel-toe. U 370Z demou kvacilo uopshte nije radilo, nadam se samo da ce to uraditi kako treba, aka ne sumLJam u mog druga Kaza :d
In other news, probao sam ovih dana iRacing (drugi put) i heel-toe je jednostavno uraditi kao i u automobilu, shto znachi da je to uradjeno kako treba, a i sama igra rula shto se tiche svega, osim izbora staza i automobila (nisu loshi, nego su katastrofa :d), shteta shto bez toga ne moze :d, ali je fizika u 370Z demou u toj klasi (nema bash istih automobila da se direktno uporedi), ali u principu to je vrh fizike danas (probao skoro i LFS, rFactor sa raznim modovima, i zao mi je, ali to je zastarelo
).
Ako GT5 sa premium automobilima samo bude imao fiziku kao 370Z demo, mene nema 6 meseci na forumu od novembra :d (nemoj da plachete :d).
Cekaj, stani. Ne menjaj post!
Samo da skocim po fotoaparat!![]()
Ovaj trenutak moram da ovekovecim.
Svaka cast na konacnom priznanju da postoji jos nesto sto valja a da nije iz Japana. Sta se promenilo u medjuvremenu ne znam ali svejedno mi je drago sto se u tvojim porukama ne oseca ona iskljucivost i veciti gard prema "svemu ostalom".
Mislio sam da volane od 200 eur kupuju samo zagrizeni simraceri.
Cekaj, stani. Ne menjaj post!
Samo da skocim po fotoaparat!![]()
Ovaj trenutak moram da ovekovecim.
Svaka cast na konacnom priznanju da postoji jos nesto sto valja a da nije iz Japana. Sta se promenilo u medjuvremenu ne znam ali svejedno mi je drago sto se u tvojim porukama ne oseca ona iskljucivost i veciti gard prema "svemu ostalom".
stvarno ne mogu da verujem koliko vas ovde ima svu potrebnu opremu, kune se u fiziku, osecaj voznje, kvalitet feedback-a..... i onda pocne raspravu o automatskom menjacu.
Mislio sam da volane od 200 eur kupuju samo zagrizeni simraceri.
ali najveci problem su tu u stvari pedale koje su previshe mekane i u charapama![]()
kako ste resili postolje za volan? ovo pitanje je upuceno ljudima koji igraju na tv-u, jer oni sa monitorom nemaju tih poteskoca
Razmisljam da uzmem DFGT, bese ga pazario neko odavde? Zanima me da li sekvencijalna 'kugla' pravi onaj 'klak' zvuk, ili se ne cuje? Sad gledam slike neke i leptiri izgledaju mnogo smesno, ima li ikakav hod, meni kao dugme izgleda.. Sa predobrih leptira na Momo-u da predjem na ove.. :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari