Desire je jako dobar, nema priče, ali nije toliko bolji koliko kažeš. Druga stvar, iPhone 4 je daleko ispred svega ostalog (ako se izuzme da nema signal), da je smešno uopšte pominjati drugi telefon kao telefon. A još bitnije, iPhone OS je i u 3.x verziji bio bolji od Androida za svakodnevnu upotrebu. sa iOS4, Android je oduvan - ne pričam čak ni o toliko boljem UI-u niti user experience-u, nego o AppStore-u i izboru softvera, knjiga, igara...
Ja bas mislim da je za svakodnevnu upotrebu bolji Android jer je mnogo lakse rukovati sa njim,plus ne treba ti ni iTunes da te zeza kad nesto prebacujes sa kompa na telefon ili obrnuto.A za AppStore da li se tu sve placa ili ima besplatnih stvari(tipa besplatno da citas te knjige ili slicno)?Na Android Marketu ima bezbroj aplikacija od kojih su sve besplatne a one koje se placaju ima demo da se skine pa ti ako hoces kupi,a jos su(mogu da se kladim) jeftinije nego one za iPhone.Necu da pljujem po iPhonu,ali da ga ne podnosim to stoji i to samo zato sto je toliko uzdignut i sto ljudi kad vide iPhone kao da drugi telefoni ne postoje,mada i za to mislim da je od samog pocetka samo jedan marketinski trik Applovaca i da su time u stvari dobili toliku musteriju.iPhone 4 jeste bruka sta sve ima,ali te mane sa signalom i kad sam video onaj drop test totalno sam se razocarao...sta sve moj htc hero prezivi ono je bruka za toliko i skup telefon,a za signal necu da pominjem Stevica je dao odlican savet ljudima,a izgleda da telefoni se danas ne prave za njihovu primarnu svrhu(komunikacija) vec da imaju sto bolje kamere,sto brzi hardware i software mada dobro je da jos mogu da upravljaju ljudima na taj nacin.