Šta je novo?

iPhone 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
s obzirom da je par svetlosnih godina ispred svih mobilnih uredjaja koji danas postoje ova cena je cak i mala, trebalo bi barem 4x da bude skuplji od desirea :D

To mi pričamo svo vreme. Negde oko 2000 evra je realna cena takvog uređaja, a možda i više. :)

Dati hiljadu eura za telefon koji je ispravan i funkcionalan bi bila cista budalastina, a kamoli za ovo nefunkcionalno djubre.

par svetlosnih godina ispred svih mobilnih uredjaja

what is this, i dont even...

Moracu da hejtujem ovako skupu spravu koja je statusni simbol ljudi koji razmisljaju da bace toliku svotu za "telefon", ako ga tako mozemo nazvati posto ni to ne obavlja kako je predvidjeno, vec odmah po izlasku ima katastrofalan problem. Jos je gori apple koji nudi polovicna resenja u vidu gumirane futrole, mislim wtf? I kada ga isprave i dalje su failovali jer nisu uzeli da testiraju telefon na moguce bugove. Mislim da su uzeli telefon levom rukom i primetili " oh look,the bars are droping, that can't be good", ali jok. Mozda su i primetili ali ih je bolela patka jer nisu hteli opet da se vrate na drawing board. Neka opada signal, poslacemo svima e-mail " Avoid holding it that way". Sprdnja.

Mogu da nastavim da hejtujem do sutra jer znam da ga nikada necu imati iz razloga sto nemam toliku kintu, a i ne bi tu sumu potrosio na glupi telefon koji uzdizu u nebesa.

Kupio bih ga jedino da postoji fora sa ugovorom i da kosta 250 evra sa mesecnom pretplatom od 2500 dinara na dve godine . Vise od toga ni ne vredi, cak je i to previse.

i sta kad hoces privremeno da ubacis karticu u neciji telefon zato sto ti je npr baterija dead???
mislim da je to zaista prevelika mana koriscenja tog telefona kod nas. Mislim sve moze...ali...

Pa to je ona fora, ima aparat izreze karticu precizno a ostane ti ramcic,
pa kada ti zatreba ti je vratis u ramcic i sve ok...jeste malo dosadno ali...

Pa to je ona fora, ima aparat izreze karticu precizno a ostane ti ramcic,
pa kada ti zatreba ti je vratis u ramcic i sve ok...jeste malo dosadno ali...

ma ja ne mogu ni kljuceve da sacuvam a sad cu da nosam ramcic sa sobom a obicno kada treba da prebacim karticu sam zaglavljen negde a ne kod kuce.

Jedino za one koji hoce da imaju 'dva' telefona....

haha moram ovo da okacim:

newphone.png

Sada sam probao na Nokia e72 i isto se desava, sa punog signala pada skroz dole i ostaje bez ijedne crte.
Velike su sanse da bude softverske prirode jer vidim po netu da 3g i 3gs iphone nakon upgrade na OS4 dobija isti problem.

Evo, ja sam sada probao na Nokiji 5800, obmotao sam je obema šakama, jednu preko druge, i signal nije izgubio nijednu crtu. Onda sam je još dodatno obmotao i nogama i tek tada je telefon izgubio jednu crticu na skali signala.

Evo, ja sam sada probao na Nokiji 5800, obmotao sam je obema šakama, jednu preko druge, i signal nije izgubio nijednu crtu. Onda sam je još dodatno obmotao i nogama i tek tada je telefon izgubio jednu crticu na skali signala.

Nadji neki E72 pa probaj samo sa jednom rukom, i posle javi. Ne moras i sa nogama :)

Poslednja izmena:
Jel mozes molim te da se uslikas u toj pozi :d

guru.jpg

Insert Nokia 5800... somewhere :D:D:D

BTW, probao sa burazerovom E71 juce... fat'o sa obe ruke, sa svih strana. Ni jedna crta da padne :)
A ocekivao sam, iskreno :) :d

Opasno ste smorili sa ovom temom. Pretvara se u pijačnu raspravu, a ne diskusiju na forumu.

Ako se ne spuste lopte i smanje prozivke na ličnom nivou kreću bodovi i katanac.

"na prvu loptu" uglavnom zbog komentara tipa:

prvo, ti nemas apsolutno pojma koliko ja znam o androidu i telefonima uopste, to je ocigledno...
;)

Nadji neki E72 pa probaj samo sa jednom rukom, i posle javi. Ne moras i sa nogama :)

Sad sam na poslu zamolio sve kolege iz odeljenja (ukupno 12 ljudi sa 11 različitih telefona) da zagrle svoj mobilni telefon obema šakama i vide da li im opada signal. Svi telefoni su izgubili jednu ili nijednu crticu, jedino je Samsung Corby izgubio dve. Iako im nisam tražio da izvode jogu i grle telefon nogama, mislim da mogu sa sigurnošću da kažem da su tvrdnje kako drugi mobilni telefoni značajno gube signal kada se drže u ruci obična izmišljotina Apple fanboja.

Ako i eventualno postoji neki telefon kod koga nije tako, onda on mora biti neki debeli izuzetak od koga se ne može praviti nikakvo pravilo. Ako igde nađem taj famozni E72 probaću, mada sam pre sklon da poverujem da ti prosto naprosto lažeš.

Poslednja izmena:
pa ako sedite na 100m od bazne stanice naravno da nece izgubiti ni jednu crtu.

u krajnjem slucaju videcemo kako se ponasati iPhone posle update-a koji spremaju za sledecu nedelju

- najverovatnije ce i iPhone ispisvati nonstop 5 crtica :D so everybody should be happy again :d

u krajnjem slucaju videcemo kako se ponasati iPhone posle update-a koji spremaju za sledecu nedelju

- najverovatnije ce i iPhone ispisvati nonstop 5 crtica :D so everybody should be happy again :d

Problem se može zaista softverski rešiti, a ne samo zamaskirati. Ne verujem da će vam se mnogo dopasti rešenje, pošto pojačanje signala povlači i veće zračenje i veću potrošnju baterije.

Biće ili ovo što kaže morbius, ili će ukinuti crtice u potpunosti.

"Bars?! We don't need no stinkin' bars!" :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno