Shifter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.03.2005
- Poena
- 319
E sad ovako. Iskreno ja nisam verovao da ima samo 65K boja, po tom pitanju je odlican. Ne mogu da uporedim ekran sa Herojem ili tako necim vece rezolucije zato sto se nisam igrao sa istima, ali meni je oshtrina istog sasvim dobra i nije pikselast. Brzina samog telefona je odlicna ima 256MB rama i 528MHz procesor. Zvuk poredeci sa N73 je slabiji i malo hmmm "piskaviji" ali opet N73 ima dva zvucnika pa bas i nisu za poredjenje. Tako da zvuk moze da se stavi u "standardno" Zvuk u slusalici je jako dobar, nema eho-a niti metalnog zvuka isto tako tebe sagovornik cuje bez problema. 3D
bas i ne znam na sta mislis. Samo kucanje poruka na doticnom sam mislio da ce biti problem i u pocetku iskreno i jeste, masio sam slova... ali kada kalibrises ekran i malo se naviknes sada mi se to retkoo desava. WiFi radi odlicno i na srecu vecina komsiluka mi nije zastitila wifi mreze
. Hmm sta jos. Kamera je posle koriscenja N73 blago razocaranje, ali sam na to bio spreman, mislim da svaki HTC telefon koji god uzeo ce biti razocaranje poredeci Nokiu sa Carl Zeiss kamericama. Zvuk u slusalicama je odlican, mozes staviti koje god sluske hoces. FM radio je takodje dobar. Baterija je solidna, ja sam je u pocetku bas mucio dok se igras sa telefonom Ali sa bas dosta maltretiranja, WiFi muzika... aplikacije izdrzi dan i po. Mada litijumske baterije dostizu svoj maximum tek nakon par ciklusa punjenja i praznjenja tako da mislim da je realno oko 2 dana da ti traje uz solidno maltretiranje istog. Ne znam sta bi jos mogao da ti kazem za isti. Pitaj sta te zanima