Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Kao da sam na Gamespotu video Decembar 2010.

Ne znam šta da mislim. Da je neka druga igra u pitanju rekao bih da su 100% bullshotovi u pitanju. Međutim, pošto se sećam onog klipa sa potokom iz prvog Crysisa za koji sam bio siguran da neće tako izgledati u igri a ispostavilo se suprotno...

Druga slika izgleda kao da je snimljena na Pandori :)

Nema razloga da ne bude. Baš kao što su najavljivali, najveći pomak je upravo osvetljenje koje izgleda fuckin fenomenalno.

Screen-ovi jesu dosta nasminkani pa je malo teze za oceniti koliko bi to dobro izlgedalo ingame. Mada koliko god da su ih sminkali nisu mogli da naprave nesto sto tamo nije, odlicno izgleda.

Ovo izgleda fenomenalno.
A naj je ova nindza kokoska..:d

Prilozi

• sshot-16.jpg
    sshot-16.jpg
    22.4 KB · Pregleda: 241
Divno, mart 2011, nadam se da nisu tolko ludi da ponovo bude prezahtevan, mada ima vremena.

onda će taman druga generacija DX11 kartica, kontam da će me 4850 služiti do tad bez problema, kao i dosad. ništa onda idemo na HD6850 :D

Mozda mesamo mada tesko ove godine realno gledajuci:D

Iz iskustva, uvek bude ona krajnja granica, tj jos cesce i ju pomere :)

Nema razloga da ne bude. Baš kao što su najavljivali, najveći pomak je upravo osvetljenje koje izgleda fuckin fenomenalno.

SLOW SLOW SLOW! Ovakvi neki unreal screenovi su bili i za originalni Crysis pa smo na kraju dobili igru koja je graficki zaista najnaprednija ali nista ni blizu screenshotovima kojima je bench bio zasipan iz dana u dan.

Ne znam sta nije jasno ovde...?
Shotovi su iz Crysis-a, editora, Cryengine 2, modovali su igru na razne nacine, ubacivali nove mape i objekte i to tako izgleda - kako je i na slikama. Jeste da ljudi obicno urade screenshot na ogromnoj rezoluciji, pa onda ga smanje, kako bi smanjili aliasing i to je to.

ima tamo jedan mali ss od 5500x3500 :D (or something) ono snezno

New York, New York...:)

2zrgl0i.jpg

Poslednja izmena:
Kulise, Kulise!

nex999 ne prljaj tred ovim casopisom :d

Pa i pisalo je da ce uz proceduralnu fiziku biti moguce srusiti citave zgrade :D:D:d.

Mislim da je jasno zashto je u pitanju New York - zato shto je to verovatno jedini grad na svetu koji vec odavno postoji kao gotov 3D model :d

Rekli ste da ne zelite tropska ostrva, nema sada ljutnje. :p

Ako jeste NY radnja sto :(, mnogi su kukali kako je Crysis monoton u dzungli. Sada cemo moci da vozimo Crown Victoria-u umesto Hummer-a, a mora da bude i subway :D

Vrh Dno