Šta je novo?

Left 4 Dead 2

A igrao sam i taj BF2, nije mi se svidelo ni malo, kao call of duty, samo mnogo losije, a ni call of duty nije dovoljno dobar da bi ga platio 50€, mozda 20 ali 50 ne.

Kiselo je grozdje ... ako ne znas mogao si da pitas za savet ;) lako ti je sa Zombijima koji nemaju grama mozga :D

Bf2 je " igra " u multiju za razliku od COD-a ( izuzimam ovaj noviji koji treba da se proba )

Cod je za decurliju :) kao i CS - Trtex

Poslednja izmena:
Kiselo je grozdje ... ako ne znas mogao si da pitas za savet ;) lako ti je sa Zombijima koji nemaju grama mozga :D

Bf2 je " igra " u multiju za razliku od COD-a ( izuzimam ovaj noviji koji treba da se proba )

Cod je za decurliju :) kao i CS - Trtex

cek bre.... i jedno i drugo su multiplayer, sta bre u multiju znaci

danas sam probao preko garene i radilo je poprilicno pristojno :) do duse nisam previse igrao, ali nije bilo izbacivanja, a bilo je sekiranja i ostalih bliskih susreta :) sta znam, meni se mozda kec vise svideo, ipak je bio nova igra za razliku od ove dvojke...

@ Worf

Bf2 je multi prvenstveno dok COD ima i single player. Ima je i Bf2 ali nema kampanju i slicno. BF2 je MULTIpo defaultu dok COD nije :)

Akcenat je " Igra " .. misli se sa na " Film " i " Filmcina " ... COD je Film BF2 je filmcina :D - u multiju

Pojavila se o proper verzija igre koja radi bez ikakvih problema u lanu i na druge načine...

Popravljeni ra.zoreni ?

U privatnim apotekama, potrebno je samo raspakovati paket u bilo koju fasciklu polici. Nema veze sa prethodnim gillette proiyvodima.

Jel ima još neko problem sa prvom kampanjom u delu kad treba da napunite onaj Race Car i da pobegnete? Igram sa drugom preko hamachi-ja i uspeo sam da sipam 11 kanistera goriva, ali i dalje ne mogu da završim misiju. Narodna 1911 verzija...

valjda 13? ne 11

Jesam li ja u konfuziji ili je ova igra podosta teza od predhodne. Moji utisci su da su mape doooosta duze, da zombiji samo nalecu kao i special zombiji, da ima dosta manje municije u odnosu na vec navedeno i da tu situaciju vade sekirice, katane itd :)

Ima dosta teskih nivoa, tipa koncert. Na serverima nema sanse da sam nasao grupu sa kojom mogu da predjem taj nivo....

:D
091201.jpg

^^ Cool, nema sta... :D:D:D

Primetio sam da se razliciti specijalni likovii ubijaju na razlicite nacine. Najlakse se ubija onaj debeli (valjda bloomer), a najteze charger i vestica (ona pogotovo). Postoji li neki olaksan nacin ubijanja vestice i chargera ? Da li se nesto dodatno postize ubijanjem vestice ili se moze ona zaobici ?

Vesticu je najbolje zaobici ako mozes. Najlakse se ubija samo je vise vas odjednom roka i ako je usput zapalite :)

Jedan covek je gotovo nemoguce da ubije vesticu. Sto se ostalih tice, moraju se ubiti inace te nagaze kad tad :)

Veštica se najlakše ubija motornom testerom ,)

Narode ja imam jedan ozbiljan problem no mozda se neko susreo sa njim i resio ga.

Uopste ne mogu da mountujem l4d2 image. 2x sam downloadovao misleci da je neka falicna trash verzija ali isto je oba puta. Probao i sa Daemon toolsom i sa PowerISO-m (podesavajuci i na all files) ali nista.

Cak mi ni image nema extenziju , iako je veliki oko 7.84gb. OS je Vista x64.

Pa ako nema ekstenziju, dodaj joj pobogu. Mozda zato i Daemon Tools ima problem.
Stavi da bude rzr-l4d2.iso, pa idi u Daemon Tools pa u Preferences/Integration obelezi ISO polje.

Probao to prvo, onda uspe da mountuje a ali kao da je sadrzaj diska prazan.

Provalio sam jos nesto. Taj fajl koji bi trebalo da je image izgleda da je u stvari arhiva.
Ako je otvorim sa winrarom, unutra se vidi ISO image. Kada pokusam da je otpakujem, on mi trazi prvi fajl u nizu od onih 40-ak koje sam vec iskoristio za otpakivanje tog *imagea* :S

Nikad ni sa jednom igrom mi se to nije desilo. Jos neki predlog , ali da ne bude da moram ponovo da skidam :/

Pa svaki .iso fajl je arhiva ;), i Winrar / PowerArchiver ce ga moci procitati.
Probaj sa Alchocolom ili nekom drugom verzijom Daemon-a, ili odnesi fajl kod nekoga pa probaj, mozda je i on sheban.

Ma znam ali ovaj nije. Otprilike svaki ISO fajl bi ste mogli da raspakujete sa nekim arhiverom i dobili sadrzaj image-a. Ali ako pokusate ovaj , ono ste cete raspakovati je u stvari sam image :S

Moram probati kod nekog drugara, mada sam skeptik zbog cele stvari oko extenzije....

Kad hocu da instalira igru na pocetku mi trazi ovo dole, nisam pre imao iskustva sa ovakvim problemom pa ako moze pomoc. Inace je razor verzija.:bottle:

Prilozi

• Clip_2.jpg
    Clip_2.jpg
    41.3 KB · Pregleda: 60
Pa nadjes na virtuelnom disku taj fajl ;).
Potpuno ista je bila situacija pri instaliranju MW2, trazio je 2 takva .sid fajla.

Hvala na pomoci! Ali vec sam bio nasao, pisalo mi na pocetku instalacije, ali nisam citao. A cod mi je bila skidrow verzija pa mi nije ovo trazio.

Poslednja izmena:
ljudi kupite original, isplati se svaki dinar, sramota da igrate pirata

Tu utice jos jedan faktor. Nista ne znaci da kupis original i da ga igras sa ljudima koje nikad nisi ni video. Znaci odabrano drustvance, par originala i prezivljavanje moze da pocne :p

igra izadje i 20€ i manje ako pazarite paket od 4 i eto mozes da igras sa ljudima koje znas

Vrh Dno