Šta je novo?

Left 4 Dead 2

Evo ko je raspolozen da podeli paket od 4 ja sam za :)

Mislim mogu sebi da priustim 20 eura :D jedino me brine Ping posto na SBB-u je za moje uslove los i iznosi do BG-a 50 ms ,)

Tako da ako mozes Worf posalji svoje pingove prema nekim serverima da vidim da li je za mene uopste igriv ... tj ako ti ne trazim puno :)

Hvala unapred

I ja sam za :)

Hajde Pencho stisni se za 20 eura da ne kvarimo ekipu :) i ti i ti celavi, sta si pobego u cosak :d

Poslednja izmena:
Left 4 Dead 2 - Four Pack - 113.99€, svako po 28.5€...

TOliko o popustu :p

Za laznu dojavu Worf placa sve preko 20 eura :d

Onda cekajte da bude neki popust. Ja kada sam kupovao bila je jedna licenca 28e :)

A na steam-u bukvalno svaki dan ima po par popusta.

evo sada je 4 ppl pack 86e na steamu....22e po glavi,ali to je samo danas....mislim da se isplati

Tacno tako, imate popust trenutno :)
Ja malo pre kupio zombie bowloramu za manje od 100 din :p ****ga jeftino :p

kuglanje kao kuglanje samo sa mnogo simpaticnih zombija sto vicu braaaiiinnnsss :D

Ne bih ja dao 100din iz dzepa za to :D.

Ovi sto purnjaju i piju kafu strpaju u dupe i po 200 din dnevno bespotrebno ........ jednokratan trosak od 100 din za ovu igru je neprimetan trosak

Ma zao mi prostora na hardu :D radi instalacije.

inace,sada je 4 ppl pack za l4d2 76e....sto je 19e po glavi...jel hoce neko da se organizuje i uzmemo ovo? na popustu je pojedinacno 25e atm

bilo bi lepo naci tog jos jednog pre nego sto odleti popust :)

Ja sam za, ako neko ima kombinaciju za placanje, samo neka javi da mu posaljem pare nekako. Moja Visa iz nekog razloga ne radi na Steamu :(

Ajde ajde, pa se javite kad kupite :) Ja sam sinoc peglao versus :) Veooooma zarazno!!!

vkozomar ispalio, potrcao i kupio samo za sebe :p

:d

Nije tacno, zvao sam ljude, spremio pare ali sam bio ispaljen pa reko ovako je isto i za Basket,nikad ne mozes trojku da sastavis :d

Reko sam sebi, ovako sam reko - neces se Vladimire za 6 eura zahebavati paodem da kupim

Ovo je retka igra gde je nastavak svakako bolji od prethodnika. Odigrao sam jednu online ( onu sa kanisterima ) i odusevljen sam :smash: cak smo jednu zavrsili od 2 odigrane

Odlicna - Thumbs Up

Ovo je retka igra gde je nastavak svakako bolji od prethodnika.

:bottle:
Ova igra je za koplje losija od prethodnika.
A za prethodnika nemam reci hvale, tako da :d.

Nesto tu debelo skripi, endzin, gameplay, MP modovi (pa onaj versus, koliko je to smesno, u ulozi sam zombija i vreme zivota mi je 45 sekundi, i onda ajde jovo nanovo, sledecih 45 sek :D, trebali su zombiji mnogo jaci da budu).
Campanju jednom preci online sa 3 ziva saborca :), i to je to, moze uninstall.

Pa u versus modu moraš timski igrati :)

A to podrazumeva grupu naših ljudi, ako svako odigra svoju ulogu kao zombi (praktično boomer se ušteka i označi survivore, kad krene horda ostatak tima završi posao), ako se odradi kako treba survivori nikad ne stižu do kraja runde :)

:bottle:
Ova igra je za koplje losija od prethodnika.
A za prethodnika nemam reci hvale, tako da :d.

Nesto tu debelo skripi, endzin, gameplay, MP modovi (pa onaj versus, koliko je to smesno, u ulozi sam zombija i vreme zivota mi je 45 sekundi, i onda ajde jovo nanovo, sledecih 45 sek :D, trebali su zombiji mnogo jaci da budu).
Campanju jednom preci online sa 3 ziva saborca :), i to je to, moze uninstall.

jel je nekada izašla igra koja ti se svidela, ili si hejter po defaultu?

koliko mogu da vidim, svaku igru si napljuvao ma šta drugi pričali o istoj...

Pa u versus modu moraš timski igrati :)

A to podrazumeva grupu naših ljudi, ako svako odigra svoju ulogu kao zombi (praktično boomer se ušteka i označi survivore, kad krene horda ostatak tima završi posao), ako se odradi kako treba survivori nikad ne stižu do kraja runde :)

Ok, al treba sakupiti ljude...
Nije kao ostale MP pucacine, gde zabava krece odmah.

Dobro bre, duboko se izvinjavam sto sam ti napljuvao omiljeni mw2 igru :d.
Al u pravu si, to ima veze sa tim sto igre postaje sve losije, pogotovo novi naslovi iz postojeceg serijala.
CoD2 - CoD2 MW1 - MW2
CMR 2, CMR4 - Dirt 1 - Dirt 2
OF1 - OF2
Resident Evil 1,2,3 - RE4 - RE5
...
A i nadolazece igre su u tom "duhu":
Max Payne 1,2 - MP 3
Splinter Cell 1, 2 ,3 - SC Conviction

Mozda sam lood, al ja vidim debeli pad u kvalitetu, a o novim krsevima koji nisu deo serijala nekog, da ne pricam.

Ju get d pikchr ?

Jedino sto imam velika ocekivanja of Mafia 2 igre, da barem ne ukalja ime prethodnika, jedne od najboljih igara ikada :).
A i od AVP-a novog dosta ocekujem.

Poslednja izmena:

Brate smorio je svaku temu ,)

Ajde sjasi vise sa pljuvanja il nek te neki pametni mod skine nama sa grbace

Mislim na Frencka da ne bude zabune, kontam da covek nema sta da kaze pametno pa je resio da se nametne na bilo koji nacin

p.s. takodje cestitam Wahad-u kako je primetio, ja mislio sam sam

Poslednja izmena:
Cu da sjasem ja, nije problem.
Samo ne znam cemu se ja to namecem :) ?

Al blago nama ostalima, kad ste vi vecina nekriticni prema bilo cemu novo sto izlazi :crash:.
I nisam jedini koji kritukuje, mozda sam jedini koji igra igre iz svih zanrova, pa tako odskacem :D.

Poslednja izmena:
Svi smo mi dovoljno i odrasli i pametni da shvatimo ali neko nesto voli pa ce igrati sve i da ne valja, u svemu je lose sto se ti " podrujuges ili slicno " da ne kazem gore prema onima koji nesto vole.

Mnogo su ti ruzni komentari i kao sto kolega Wahad rece " haterski "

Ostavi ti nas da se mi " patimo " sa igrama koje volimo i predji na drugi tred. A ako cete ovo naterati da postujes i dalje onda cu ja prestati u ovoj temi da pisem ;)

Ovu igru vecina od " nas " ne igra ni zbog kampanje niti versusa, nego zbog COOP sa prijateljima i u svemu tome vidimo odlicnu zabavu tj zahebanciju. Ako ne mozes da pojmis gde bi zabava mogla biti nemoj biti nekonstruktivan.

Mozda sam malo preterao sa kritikom ove igre, al postovi u MW2 i Dirt2 su mi bili i previse odmereni :D.
Zato sto mi je CoD bio najomiljenija pucacina, a CMR najbolja arkadna voznja ikada.
I kad developeri uke.njaju serijal, i kad neko dodje da hvali tu igru, ja preko toga ne mogu da predjem :).

Vrh Dno