Šta je novo?

Left 4 Dead 2

omg o čemu ti pričaš? kada sam ja rekao da mi je omiljena igra?! totalno nebitno, u svakoj temi se gubiš... tj barem tamo gde sam ja ušao da čitam postove

iskreno zadnjih mesec dana nemam vremena apsolutno ništa da igram, a najmanje neku mp igru. codmw2 sam zadnji put odigrao... pa možda pre tačno mesec dana i to na 10min... prosto divljam koliko mi je omiljena igra...

sa druge strane, l4d2 objašnjava, isto kao i kec, jedna od retkih igara zbog koje mi je krivo što nemam vremena

gori si nego bymax, filipenko i goranstein u svojim zlatnim danima...

To da ti je omiljena igra je bila zahebancija :).
Zasmetali su mi tvoji postovi kojima si preterano hvalio igru...

Pazi goranstein je otisao u penziju, red je neko da ga zameni :D.

hvalio sam sp, jer je stvarno filmski odrađen, i mp koji je zarazan, ma kakav on bio. sve u svemu, ti pljuješ igre a igraš iste :D što mi je malo nelogično. ako mi se ne sviđa nešto, neću igrati i to je to...

MW2 sam igrao nedelju dana, po max 20min.
Vidim da je i sad moguce igrati sa piratom, al je odleteo sa hard diska.

Dirt 2 sam igrao jedno popodne, stigao do reli trka, i odleteo je sa hard diska.

NE, ne igram lose igre :).

Hajde ko igra i ne misli samo na " score " nek ostavi Nick za " ponekad pucanje " - Moj je Zoo.Karma :)

Vidi Wahad je i na ovom forumu :p A i Cveje ima svugde :p

1. stvar - Crnca je jako tesko raspoznati od zombija, pa se desi da ga se cesto isprangija :d
2. stvar - Extreme je dosta tezi od l4d 1 verzije -
3. stvar - horde dolaze iz poprilicno " random " pozicija sto je cini dosta interesantnom

Toliko za sada :)

Šta znam... probah malo i nisam oduševljen za sada.
Prvi deo mi je bio jako zabavn u multiju, a ovde još nisam probao multi pa je možda zbog toga.
Enivej... likovi kao da imaju jako veliku inerciju. Kada pustim taster za napred on klizi još neko vreme. Ista stvar kod okretanja. Grafika jeste lepša nego u prvom delu, ali za sada mi i nije nešto dopadljivija. Takođe, ubacili su mnogo *****-friendly porukica i navođenja. Ne znam da li je tako i na većim težinama, nisam probao preko normal.
Čekam drugi utisak da donesem konačni sud...

Pa u single je kao mlaka voda :) kao i BF2 ... daj nick da opicimo zajedno online ... :)

Ako je neko za partiju L4D 2 , neka me doda na steam-u . . . upravo je kupujem :)

Jel postoji nacin kako da sprecim izbacivanje iz igre? Crashuje mi stalno.

Treba ti verzija onog lika iz 1911, i da je pustish da se instalira do 20126 fajlova ili tako nesto, videces kad stane.
Onda ti treba lek-fix isto od tog lika iz 1911.
Tada ce ti raditi SP.
Ako oces da igrash na gareni, ili privatnim serverima, samo sledish upustvo sa garene
Treba da pokrenesh neki patch, i upises neke parametre i to je to. :banana:

Poslednja izmena:
Treba ti verzija onog lika iz 1911, i da je pustish da se instalira do 20126 fajlova ili tako nesto, videces kad stane.
Onda ti treba lek-fix isto od tog lika iz 1911.
Tada ce ti raditi SP.
Ako oces da igrash na gareni, ili privatnim serverima, samo sledish upustvo sa garene
Treba da pokrenesh neki patch, i upises neke parametre i to je to. :banana:

Ova varijanta odlično radi, pre neki dan sam instalirao 1911 verziju i nema iskakanja i bagova u singleplayer-u.

Osim par novih oružja, igra izgleda kao dodatne mape za prvi L4D, dakle sasvim OK.

Samo ima mnogo retosa sto je igraju........ cim nekog zaskoci hunter ja pucam i ne stigne da udari vise od jednom......... kad mene zaskoci to niko ne vidi i cepa me do sutra bez obzira sto se nisam odvajao od grupe :p

Samo ima mnogo retosa sto je igraju........ cim nekog zaskoci hunter ja pucam i ne stigne da udari vise od jednom......... kad mene zaskoci to niko ne vidi i cepa me do sutra bez obzira sto se nisam odvajao od grupe :p

:d:d istina

Na gareni i na nekim(zakljuci kojim :) ) serverima radi, samo treba malo da se potrudish

Ok ta garena, a LAN?

jel igra neko na gareni i gde ima vise srba de igraju neam original al razmisljam da ga kupim koliko kosta i de ima da se kupi u bg?

ima ga na steam-u, trenutno je na popustu za 28.5e

ovako u radnji kosta oko 4000 a mozda i vise, isplati se uzeti ga na steamu

Ima li iko da igra L4D2 online?

Ima nas ali na Steam-u :) ne koristimo trtex garene i slicno :d

da, ima nas dosta sa originalom na steamu :)

@ BitrAtE
@ morbius
@ i drugi

Radi igra i bez steam-a, bez originala, bez Garene gde je veliki ping, itd...

potrazite setti i theevilpc na google-u.

Poslednja izmena od urednika:
@Fidel :Jel si proverio ovo? Da li radi i multy?

Vrh Dno