Šta je novo?

Left 4 Dead 2

Hmm mozda da menjam ovaj Win7 x64 u x32 ,) Motorka je dobra za Stand Off - ali svidja mi se izbor oruzja, da ne pominjem AK 47 :smoke:

mada je shotgun uvek prvi izbor

A meni se desava da pocne da baguje zvuk i zakoci igra na par sekundi i onda radi perfektno i sve tako, mozda je zbog multicore rendering, a datum mora da se stavi na 29. novembar inace nece raditi izbacivace, ako se stavi 30. na primer izbacivace...
Ja nisam naisao na motornu jos uvek. A ta hladna oruzja sam isprobao dobro su odradili.

Moras za motornu malo da potrazis. Ja sam je najlakse nasao u misiji gde je ona mocvara.
Ali pumparice su uvek neprevazidjene... Mada ni onaj trombon nije los, posebno kada naidje tenak :d

Ja sam je bio skinuo, i nisam ni instalirao, odmah obrisao .iso fajl, jer sam video da svi kukaju.
Jednostavno cu sacekati Proper lekara i zdravo.
Ako ne izadje, big deal, necu ni igrati.

Pa ni SP nisu izlecili kako treba, Coop/Lan/MP nece nikad biti izlecen :).

Jel neko uspeo da pokrene igru preko hamachija? meni nije pošlo od ruke tj drugaru da se zakači na server.

Ja sam čuo da sama igra ima neki bag i da se čeka Valveov patch. Ja igram bez problema singl i online, bez vraćanja datuma, vremenskih zona i slično. Ako nekog zanima savet, slobodno na PM.

Pa podeli to sa svima a ne svako da ti ciba PM, neces zbog toga da budes popularan :d
Btw, igra preko Garene radi perfektno.

ja platio 27€ i igram ko covek preko steama, izes patcheve i crackove i ******

Ta ponuda važi još par sati :)

ma na steamu imaju svakog vikenda te popuste, pa imaju kacije, ....... stvarno morate pratiti njihov sajt svaki dan...... desi im se nekad da ju 20 igara po ceni jedne, i to dobre igre (samo ne one koje bih ja igrao na zalost). Na primer snize cenu kompleta nekog sa 300€ na 50€ i traje kratko :) ozbiljno, pratite njihov sajt bar 2 puta na dan minimum.

Imate plants vs zombies za neke sitne pare takodje, nekih 400 din

Dole pirati, kupujte originale!
(znam da se nema para, nemam ni ja, ali je bolje imati jedan original nego 100 pirata, jednom godisnje mozete vala odvojiti 30€, kolko vam samo ode na cigare?)

imate left 4 dead keca za nekih 5€ na steamu

Uzeo sam kao i kolega Worf origigi sa steam-a. Mislim da mi se svidja pristup. Em sto sve radi kao sat. Em sto je sve sada ljudski. Ako oce neko da se igra nick mi je bgillegal na steam-u. Pozzzz

*Edit: a neverovatno mi je to sto sam je jutros rano platio 28 eura a sada je 38!!! Prosto neverovatno!!! :)

Poslednja izmena:
Pa ti zaradi sad 10e, next time this year... :D.

Što se mene tiče ovo je dosta bolje od prethodnog dela i po gameplay-u,i po grafici i po atmosferi.
Super je skroz i radi bez problema.

Jel izasla konacno neka normalna, narodna, verzija igre, koja moze da se igra bez bagova i sl, gluposti?

Jok, niti ima nekih najava.
Lekari su se izgleda previse opustili, ili ustuknuli pred tezim izazovom :smash:.

Meni najnormalnije radi nabrijana verzija jedino što mi ne polazi za rukom preko hamachija da se povežem sa ortakom...

E da se lepo ne bi *****avali i gubili vreme, kupite original. Vreme je novac, a vreme koje utrosite pronalazeci nacine da igrate preko neta sa piratom prevazilazi i 5 puta vrednost original igre... razmislite malo.

E da se lepo ne bi *****avali i gubili vreme, kupite original. Vreme je novac, a vreme koje utrosite pronalazeci nacine da igrate preko neta sa piratom prevazilazi i 5 puta vrednost original igre... razmislite malo.

Nije bas tako ... sta kupis igru i ona ima veliki bug ili slicno ... ja nemam protiv nista da je platim ali necu da kupim dok ne utvrdim da me " drzi " ;)

Zao mi propustih L4D za 5 eura :S:

Poslednja izmena:
skines demo pa probas prvo

Demo cesto nije pravi izraz igre tj malo je namesten :) mislim da bi za svaku igru mogli da stave TRY 7 days AND BUY pa ko kako voli

onda niko ne bi ni kupovao igre jer za vecinu danasnjih naslova je dovoljno izmedju 5 do 10 sati igranja da bi se presli ^^
demoi su ok,ali mi se ponekad cini da su malo prekratki...to da su nalickani nikako

onda niko ne bi ni kupovao igre jer za vecinu danasnjih naslova je dovoljno izmedju 5 do 10 sati igranja da bi se presli ^^
demoi su ok,ali mi se ponekad cini da su malo prekratki...to da su nalickani nikako

pa nije bas tako, ko zavoli neku igru taj ce je i kupiti, da ne govorimo o klincima koji ce voleli ne voleli kupiti, posto oni kupuju po naslovnoj slici ili po trailerima.
Mada sam vise mislio na Online igre, kao L4D gde je single player los ali ti daje sliku kakvo bi online pucanje bilo.

Recimo ja sam Bf2 poceo na narodnoj verziji ali sam posle igranja kupio igru i planiram da kupim i BF BC mada cu sigurno prvo probati opet pa onda kupiti.
Recimo FrontLines je po DEMO-u izgledala kao extra igra ali kad je izasla videlo se da je crap i da jednostavno nije bila igriva. Nije dovoljno da igra bude tehnicki doterana i da je automatski igriva, mora da ima " Smek " :)

Uglavnom demo bude losiji od zavrsne igre, za obrnut slucaj nikad cuo nisam.
A igrao sam i taj BF2, nije mi se svidelo ni malo, kao call of duty, samo mnogo losije, a ni call of duty nije dovoljno dobar da bi ga platio 50€, mozda 20 ali 50 ne.

Nazad
Vrh Dno