Šta je novo?

Left 4 Dead 2

Evo ovako, ja sam na Windows 7 64bit. Kao sto pise u uputstvu, moguce je da mi iskoci error na koji samo kliknem ok i nastavi loading igre. Ona se pokrene, radi ali posle X minuta igranja samo izleti iz nje. Pukne igra kao proces. Generalno, mnogo je bolja od predhodnika, samo mi fali hardware-a da bi to poterao ko covek i stavio detalje na pristojan nivo.

Izgleda da je vec opste poznato da ova "The Pirate Gay" definitivno svima puca i da se ceka dalje. Inace igra je kao i predhodna odlicno optimizovana. Jako lepo radi na konfiguraciji kao sto je moja u rezoluciji 1920x1080 ali sa ne preteranim detaljima. Pod lepo podrazumevam savrseno glatko. Bitna stavka je da je konfiguracija kao moja trenutno medju low cost racunarima. Sa novim zverkama radi sigurno savrseno.
Pisite malo utiske. Moj najjaci utisak je to sto ima havarija puno razlicitog oruzja :)

I kazite mi samo koliko igrica zauzima kad se instalira? Meni je bilo na dva diska jedan 4.38gb drugi oko 2.3gb ali kad je instaliram u program files zauzima samo 2.8gb mozda mi zbog toga i ne radi jer pri kraju instalacije izadje neka greska ja idem ignore i ono kao zavrsi do kraja a precicu ne izbaci vec ja sam pokrecem iz direktorijuma gde instalirano.

Neka mi kaze neko koliko zauzima kad se instalira? (Misli se na one kojima igra OK radi)

Poslednja izmena:
I kazite mi samo koliko igrica zauzima kad se instalira? Meni je bilo na dva diska jedan 4.38gb drugi oko 2.3gb ali kad je instaliram u program files zauzima samo 2.8gb mozda mi zbog toga i ne radi jer pri kraju instalacije izadje neka greska ja idem ignore i ono kao zavrsi do kraja a precicu ne izbaci vec ja sam pokrecem iz direktorijuma gde instalirano.

Neka mi kaze neko koliko zauzima kad se instalira? (Misli se na one kojima igra OK radi)
Ista stvar je i meni :trust:

Inace ta greska na kraju instalacije je na spanskom i ja sam uspeo da je prevedem na engleski i ona glasi ovako:

No se puede registar la fuente. Compruebe que dispone de suficientes permisos para instalar fuentes y que el sistema admite esta fuente.

"It can't register the source. Check that you have sufficient permissions to install fonts, and that the system supports this font."

Pa sad ne znam da li je moguce da zbog fontova nece da ucita MENY i zato izbaci iz igre nakon onog filma na pocetku...

Ja sam uspeo konacno da pokrenem igru i sve dobro radi sve dok ne ubijem vesticu onda me izbaci iz igre...Jos to da resim

Jednostavo, nemoj da ubijes vesticu i resio si :D:D

Pa to je i jedina nepravilnost u igri. Svuda se jedino na to zale pa i ja. Ako ti puca na drugi nacin igra tipa posle introa ili nakon pocetka igre to je do nekomptabilnosti ili lose instalacije. A pucanje nakon ubijanja vestice je fabricka greska koja za sada nije resena.

Ja nista preko konzole na pustam sve normalno pravim mapu ali jedino ta vestica me zeza.

Poslednja izmena:
Ako ne pucate u vesticu i pustite da je vasi ubiju (ili je zaobidjete :D) ne crash-uje.

Ja evo igram malo ovu Hotel mapu i za sada je meni ovaj drugi deo korak napred u odnosu na prvi.
Ima dosta meele oruzja, bombica i ostalih zafrkancija. Cini mi se doduse da je nekako lakse nego prvi deo. Stavio sam na Advanced ali mi nijednom nije postalo nesto gusto kako je umelo da bude u prvom delu.

A onaj grubijan sa jednom rukom ako menja tenka onda je to smesno, mogu sam da ga ubijem sa bukvalno dva sarzera iz M4 ..

*edit* Sada sam prisao od pozadi i dao vestici head i nije crash-ovalo ...mozda je kod mene i OK (sa fixom iz 2 RAR-a) ili mozda to izbacuje ako vestica napadne a ja pucam ili sta ga znam ...

P.S Ne znam da li je samo do mene ali ja ne mogu da pokupim chainsaw ..?

Poslednja izmena:
Igra je ispeglana i lakoigriva, mada je i u prvom delu single bio takav, hajde nek neko ostavi neki spoiler sa objasnjenjem za COOP pa da je probamo u najbitnijem elementu :D

Eh da ... posle Witch igra puca ... razor version

Ja nemam nikakvih problema sa vesticom.
Kod mene igra puca ako uzmem neko meele oruzje (tipa sekira, gitara idt. a chainsaw ne mogu da pokupim uopste..) i napadnem nekog zombia sa time.
Mape moram da ucitavam preko konzole ali sve ostalo radi kako treba. Nema nikakvih random izbacivanja.

Ljudi razor verzija se ne instalira do kraja i zato ima crash-eva.
Kada vam se pojavi da kliknete OK, igra nije do kraja instalirana, videcete dole da se fajlovi jos kopiraju. Treba da se iskorpira oko 21000 fajlova, sacekajte da prestanu svi fajlovi da se kopiraju pa onda idite OK. To ce trajati ~20min od kada se poruka pojavi.

Kod mene sve radi bez ikakvih problema, sva oruzja, vestica, nema crash-eva. Jedino se mape moraju ucitavati preko konzole.
Nakon instalacije igre vam treba ono drugo, obratite se na PM oko pomoci.

Ovog puta nisam prekinuo instalaciju ali covece pa instalira se evo vec SAT vremena ?? :S: cekam onih 21 000 file ... ,) ne znam da li je zbog razor-a ili je takav nacin install-a.

Hvala OCZ! :wave:
Kod mene se iskopiralo 20124 fajlova, ali igra i dalje crashuje nakon nekih sat vremena igranja.

Imam jedno pitanje. Jel vi ocekujete da ce ovog puta biti moguce online igranje sa narodnom verzijom pa je skidate ili vas zanima singleplayer?

Coop LAN naravno. Bilo koji drugi način igranja L4D nema mnogo smisla IMHO :p

Poslednja izmena:
kad se samo setim Coop Lana sa drustvom ,nepresusan izvor zabave :)

Ovo je toliko dobro online, znaci vrh. Bolji jos od prvog dela, bolje mape i zanimljivija je igra.

Ja sam igru presao bez frke, nigde nije izletalo a rokao sam sve sto se mrda, pa i moje clanove tima :d. Igrao sam preko 3 sata bez frke. Windows XP SP3 a moram da napomenem da je i meni iskakalo nasumice dok nisam ovo dole uradio. Nadam se da ce nekome da pomogne:
Promenio datum na 29.oktobar 2009. i isikljucio MULTICORE RENDERING(kao i za prvi deo).
Cepao sam i napalio sam se ko malo dete-> kad uzmes motornu testeru(cak i koliko je goriva ostalo) ili samirajski mac, a posebno kako krv frljuce... Strasna igra... U multiplayer-u ju perfektna, cak i bolja od prvog dela.

Nazad
Vrh Dno