Šta je novo?

Left 4 Dead 2

Ovoj igri fali samo jedna stvar da bi bila kompletna a to je spy mod kao u TF2 tako da zombi mozhe da se maskira u jednog od vas i onda nastaje haos

:d

ili ne

haha

Jao, jedva cekam, bice ludilo igra, prvi deo je vrh...

Totalno. Licno , ne svidja mi se sto je po danu sada skoro svaka mapa, koju sam ja vdeo po trailerima.
Svi likovi su sada totalni redneci, sto ukazuje na ciljnu grupu koju je valve imao u planu (ne cudi uopste xbox exkluziva).
I poslednje, u prvom delu je akcenat bacen na horor i prezivljavanje 4-oro jadnicka.
U novom l4d , meni to izgleda kao luda zurka u kojoj 3 sekunde nema frke hocete li izvuci zivu glavu.

Mozda i ne ispadne tako, mozda je to samo da privuce zombidisanu americku omladinu.

ne mogu da verujem da nije 00:00 po griniču :( nego trebam da čekam da završim sutra sa poslom da bih zaigrao...
ako ništa drugo, biću careless :D... mada ko će da čeka 9 sati :S

Probao sad.Lepo radi, isto kao i prvi l4d.Grafika je malo bolja.Gameplay je ostao dobar.

ostao dobar ali se mehanika promenila. igrao sam ga sinoć oko 2 sata, večeras planiram isto...
grafika je doterana samo tako, modeli deluju predobro sada, smooth to the bone, bolji je osećaj pucnjave a i napokon leševi ostaju, i to ne 10tak komada, nego BUKVALNO svi koji su ubijeni na tom mestu....
inače meni klizi na laptopu sve na max 1366x768 sa 2xAA 4xAF

Moze da se pokrene igra i bez steam-a...?

Skinuo demo sinoc da vidim kako izgleda i evo danas pokrenem, prodje intro i sve i kad treba meni da prikaze izbaci i kaze to sto kaze u attach-u.

I samo da proverim, demo koji sam skinuo je 2Gb i ima krek (??)

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    16.7 KB · Pregleda: 75
^ Ja sam uspeo da dodjem do menia, ali puca kod ucitavanja nivoa.

pobogu sačekajte još 3 dana, ako nećete da preoderujete igru :)

Pokrenuh nekako demo i utisci su pozitivni. Igra je malo brza, a video sam i dva nova zombija - teta sa vilicom do poda koja bljuje onu zelenu sluz i neki tip sa jednom nabildovanom rukom koji brzo rasuje na vas u ragbi stilu i obara vas i mlati po zemlji. :) Btw, pendrek je cudo u ovoj igri. :) Grafika je poboljsana sto se najbolje vidi na modelima likova (kojima i dalje fale poligoni), a efekti krvi su jos bolji i izrazeniji. :) Jedinu zamerku imam na reakciju zombija kada primaju sacmu...kao da animacija kasni delic sekunde. Obavezno iskljucivanje v-synca zbog laga.

Sve na max 4xAA...

Prilozi

• left4dead2 2009-10-31 18-59-04-45.jpg
    left4dead2 2009-10-31 18-59-04-45.jpg
    191.8 KB · Pregleda: 147
  • left4dead2 2009-10-31 19-02-04-35.jpg
    left4dead2 2009-10-31 19-02-04-35.jpg
    160.9 KB · Pregleda: 125
  • left4dead2 2009-10-31 19-02-19-89.jpg
    left4dead2 2009-10-31 19-02-19-89.jpg
    151.1 KB · Pregleda: 109
  • left4dead2 2009-10-31 19-09-02-56.jpg
    left4dead2 2009-10-31 19-09-02-56.jpg
    196 KB · Pregleda: 129
  • left4dead2 2009-10-31 19-11-23-04.jpg
    left4dead2 2009-10-31 19-11-23-04.jpg
    184.7 KB · Pregleda: 134
Poslednja izmena:
Ja batalio demo...*** izbacuje na meniu i nema dalje ..na fotkama dobro izgleda, bolje od keca a za dalje cemo da vidimo kada izadje igra. Ja se za sada poprilicno radujem izlasku :)

A svidja mi se i ovo ghetto vezivanje lampe na uzi :D

Od danas je demo dostupan svima.

Sve je to lepo, nego recite mi ima li mraka u nastavku? Nista kao komentar saigraca kog si patosir'o metkom u glavu u zaru borbe u mracnoj sobi. :d

ima i dalje duhovitih konverzacija između likova :), ali mislim da je sumrak ili jutro nešto najmračnije u ovom delu

Pojavila se...ne spamujte mi sanduce, puno je. :D

ajde da se organizujemo neko veče da igramo... ko je za? ispalili me ovi moji sa kojima sam kupio igru, pobrisao ih sa liste i sada tražim druge coop buddies :)

steam id: whad987

I ja bih kupio original. Al me mrzi da idem do bg-a.

Znam ali kako da platim? Nemam internet-debitnu-kakogod karticu :d Snacicu se vec. Burazer ionako svaki drugi dan ide za bg :p:p

Platicemo kad vidimo da valja ... nista preorder ... ;)

Izasla je i legalno i nelegalno :)

Svejedno, prvi utisak mi je onako, nista spec, kao razocarenje, ali jedva cekam da zavrsim danas sa poslom i da se bacim na nju. Verovatno cu morati da menjam moju matoru grafiku da bi se to lepo igralo u 1920x1080. Dozivljaj je malo realniji u ovom delu, samo malo dok se covek navikne na animacije jer je gotovo sve malo promenjeno i na neki nacin ubrzano.

E izasao neki lekic koji radi za ovu igru?
Posto svuda samo steam verzije ili od onog piratskog geja;)

Poslednja izmena:
Ja koristim piratskog geja i radi sasvim pristojno :)
Vidim da ima aplikacija i za igranje mp ali je na ruskom :p

Igra je zamišljena da se igra u co-op sa poznanicima, ne može se ceniti igranjem sa botovima. Tako je bilo i sa prvim delom...

Meni se igra iskljuci nakon onog filma na pocetku cim dodje do Loading tu postoji par sekunde i izbaci igru na desktop. Jel se desava to jos nekom?

^Da meni se desava.
Za sad ne postoji lekic koji to resava jednostavno igra nekima radi nekima ne

Nazad
Vrh Dno