Da u pravu ste i personal racun moze primati novac,ja sam sam sebe izgleda zakopao(zlatno pravilo prekrsio ono sto radi ne popravlja)pa sa hteo da update na profesinal racun i odmax posle par transakcija mi ga limitirali, a na zenin nisam obracao paznju pa sam i tu stavio profesional i umao 5 isplata po nekih 20$ i oni odma limitirali.Inace sam novac primao,normalno ne neku veliku svotu ali je bilo par po 50$ i manje i nisam imao nikakvih problema to mi je sve leglo na AE i mogao sam ih koristiti,jer nisam dizao nije mi trebalo nego sam upotreblljavao za drugu kupovinu.
Sto se tice tog proxsija misli da to ne bi upalilo ja redovno idem u Hungari i mogu probati sta me kosta da na flesu ponesem te podatke i posaljem im Madjarske,a o rezultatima cu vam javiti tek posle doceka 2010.
Sto se tice tog proxsija misli da to ne bi upalilo ja redovno idem u Hungari i mogu probati sta me kosta da na flesu ponesem te podatke i posaljem im Madjarske,a o rezultatima cu vam javiti tek posle doceka 2010.