Šta je novo?

NBA 2K10

Nisam probao da fajlove slajdera prebacim iz 2K9 u 2K10, ali sam rucno prepisao (ukucao) sve iz 2K9 u 2K10 i igra je postala sasvim igriva.

Poslednja izmena:
Ae kjager, sad radi online provereno. Napisi pod kojim imenom da trazimo. :)

:wc:To mu dođe :wc:

Ae kjager, sad radi online provereno. Napisi pod kojim imenom da trazimo. :)

Postavio ime "kjager Bench" :)

Obavezno podesi i faulove,posto ih na def. nema.

75 Charging Fouls
75 Blocking Fouls
80 Reach-In Fouls
80 Shooting Fouls
100 Loose Ball Fouls

Poslednja izmena:
Moj problem je sledeci:u igri se jako slabo cuju komentatori i ako je u podesavanjima stavljeno na 100,zvuk u dvorani je normalan ali komentatori se jedva cuju.Da li neko zna u cemu je problem? Hvala unapred

Postavio ime "kjager Bench" :)

Obavezno podesi i faulove,posto ih na def. nema.

75 Charging Fouls
75 Blocking Fouls
80 Reach-In Fouls
80 Shooting Fouls
100 Loose Ball Fouls

Hehe, hvala. Eno dadoh ti 5* za slidere :p:)

@Kjager

Probao sam ona setovanja koja si ostavio od onog pastapadrea iz OS-a. Prva utakmica mi je bila protiv Clippers-a u asocijaciji. Prva četvrtina (4x4 minuta) bilo je 11:10 za mene. Uuu, oduševio sam se koliko je bolje i koliko pažljivije mora da se igra. Šutirali su 5 trojki i pogodili dve. Druga četvrtina 10:8 za mene. Ovaj put gotovo da nisu ni šutirali trojke, već smo se šibali pod koševima. Sjajno. Treća četvrtina je bilo samo 4:4, prštale rampe, skokovi, izgubljene i oduzete lopte na sve strane. Bio sam oduševljen. Četvrta četvrtina 18:0 za Kliperse. Zaista ne shvatam, ali već ko zna koja utakmica u kojoj me oduvaju na kraju, kad im ulazi baš sve što bace, a ja ne mogu da pogodim ni pod tačkom razno. A više ne pali ono sa PRINT SCREEN da sačuvam statistiku kao fotografiju. Da li se ovo dešava još nekome?

Iskljuci Clutch Factor u Game Paly i trebalo bi da ravnopravno igras i poslednju cetvrtinu.

@Kjager

Probao sam ona setovanja koja si ostavio od onog pastapadrea iz OS-a. Prva utakmica mi je bila protiv Clippers-a u asocijaciji. Prva četvrtina (4x4 minuta) bilo je 11:10 za mene. Uuu, oduševio sam se koliko je bolje i koliko pažljivije mora da se igra. Šutirali su 5 trojki i pogodili dve. Druga četvrtina 10:8 za mene. Ovaj put gotovo da nisu ni šutirali trojke, već smo se šibali pod koševima. Sjajno. Treća četvrtina je bilo samo 4:4, prštale rampe, skokovi, izgubljene i oduzete lopte na sve strane. Bio sam oduševljen. Četvrta četvrtina 18:0 za Kliperse. Zaista ne shvatam, ali već ko zna koja utakmica u kojoj me oduvaju na kraju, kad im ulazi baš sve što bace, a ja ne mogu da pogodim ni pod tačkom razno. A više ne pali ono sa PRINT SCREEN da sačuvam statistiku kao fotografiju. Da li se ovo dešava još nekome?

I meni se to u 4. cetvrtini desava...Kao da protivnicki igraci podivljaju :D

Iskljuci Clutch Factor u Game Paly i trebalo bi da ravnopravno igras i poslednju cetvrtinu.

Niko nas ne sluša :p

Clutch jeste catch-up logic koliko znam, jednostavno mora da se isključi. Ipak, nije mi jasno zašto je uključen po defaultu, a real ft % nije.

Clutch utice samo na igrace se visokom clutch ocenom,ja ga ne gasim.Koliko sam samo puta gledao kako tim gubi i vrate u 4 qtr.Samo treba igrati odbranu,malopre sam dobio Boston sa Bulls-ima 95-101 a celu utakmicu sam gubio.D.Rose je monstrum,22 pts 12 ast.Noah 13 skokova. :p

Igras 8 ili 10 minuta po cetvrtini?

10 min,tako jedino dobijem realnu statistiju.

Da dodam jos par utisaka,dopada mi se sto zvezde u timovima preuzimaju na kraju utakmice.Igrao sam protiv Heat-a D.Wade u zadnjih par minuta prezali na poziciju PG i krece da terorise.Sto radi i u stvarnosti,isto i sa Bryant-om.

Poslednja izmena:

Niko nas ne sluša :p

Clutch jeste catch-up logic koliko znam, jednostavno mora da se isključi. Ipak, nije mi jasno zašto je uključen po defaultu, a real ft % nije.

Naravno da je to isključeno, jer da je uključeno ne bi me razbijali toliko (ipak clutch služi da rezultat bude koliko-toliko izjednačen). Doduše, sad mi se rešetanje ređe dešava, ali me je to satiralo pre nego što sam smanjio procenat šuta na slajderima, pa do podešavanja "preporučenih od Pastapadre-a", taman se ponadam kad ono opet bušenje. Ali, evo, zadnjih par utakmica mi se to ne ponavlja, bar ne onako rapidno.

@ NastyB

Daj kad srede servere da odigramo par utakmica online.:)

Ja sam sad probao online, baš krš radi. :/

Sta u grafickim opcijama znaci msaa i kvalitet i sta je najbolje da se stavi.

Ja sto se tona tice imam suprotan problem mnogo se publika cuje a hocu da cujem kako frska mrezica:d

@ NastyB

Daj kad srede servere da odigramo par utakmica online.:)

Slažem se, ali još se nisam registrovao tamo, (igram asocijaciju, a My Player nameravam da počnem posle patch-a da ne bi bilo kloniranja) a, čitao sam na forumu, teško da će srediti servere pre patcha koji treba da se pojavi u novembru.

Napravimo ligu samo igraci iz Srbije,ima opcija da se stavi sifra tako da nema outsidera.Lag je primetno manji.

@ NastyB Registruj se zbog Living Rostera.:)

Poslednja izmena:
U zavisnosti od polozaja igraca (bar se meni tako cini), on nece odmah da dobaci loptu kada pririsnem dobacivanje. Nekad treba i vise puta da pritisnem dugme na tastaturi. U cemu je fora ?

Vrh Dno