meni radi odlicno na xp sp3, komp iz potpisa.
edit: 32-bitnom
Jel je potrebno da se skine onaj kako da kazem eksperimentalni directx 10 za XP.
@kjager
Da li si probao neke slajdere i koji ti se cine za sada najboljim?
Ne, a to u svakom slučaju ne radi (dx10 za XP).
Ae kjager, sad radi online provereno. Napisi pod kojim imenom da trazimo.![]()
Meni ova igra ocajno radi. Dobijam 15-16fps u benchmarku na 1280x1024, a na 800x600 16-17fps.
2k9 je radio odlicno.
Postavio ime "kjager Bench"
Obavezno podesi i faulove,posto ih na def. nema.
75 Charging Fouls
75 Blocking Fouls
80 Reach-In Fouls
80 Shooting Fouls
100 Loose Ball Fouls
@Kjager
Probao sam ona setovanja koja si ostavio od onog pastapadrea iz OS-a. Prva utakmica mi je bila protiv Clippers-a u asocijaciji. Prva četvrtina (4x4 minuta) bilo je 11:10 za mene. Uuu, oduševio sam se koliko je bolje i koliko pažljivije mora da se igra. Šutirali su 5 trojki i pogodili dve. Druga četvrtina 10:8 za mene. Ovaj put gotovo da nisu ni šutirali trojke, već smo se šibali pod koševima. Sjajno. Treća četvrtina je bilo samo 4:4, prštale rampe, skokovi, izgubljene i oduzete lopte na sve strane. Bio sam oduševljen. Četvrta četvrtina 18:0 za Kliperse. Zaista ne shvatam, ali već ko zna koja utakmica u kojoj me oduvaju na kraju, kad im ulazi baš sve što bace, a ja ne mogu da pogodim ni pod tačkom razno. A više ne pali ono sa PRINT SCREEN da sačuvam statistiku kao fotografiju. Da li se ovo dešava još nekome?
Iskljuci Clutch Factor u Game Paly i trebalo bi da ravnopravno igras i poslednju cetvrtinu.
Iskljuci Clutch Factor u Game Paly i trebalo bi da ravnopravno igras i poslednju cetvrtinu.
Niko nas ne sluša![]()
Clutch jeste catch-up logic koliko znam, jednostavno mora da se isključi. Ipak, nije mi jasno zašto je uključen po defaultu, a real ft % nije.
@ NastyB
Daj kad srede servere da odigramo par utakmica online.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari