..."slucajnog ne primanja 1. klika" i "slucajni dupli 1. klik" a plus i malo jace se morao pritiskati 1. klik...
Ima tu i marketinga ali ne toliko, tj veci marketing je to sto ga ima neko u drustvu pa svi hoce isto.....(ah znam, marketing je cudo).
Razer je dobra firma , prave dobre miseve, meni odgovara njihov oblik i lezi mi njihova "optika".
zato što svi pro gejmeri u svom profilu imaju razer opremu :lupko: nije li mala slučajnost isti ti likovi imaju kao glavnog sponzora razer :-devil-:Ok, nije da ne postujem tudje misljenje, ali da li ovo mozes zaista necim da potkrepis?
Ovo je odlican rezultat (bez zezanja).Imao sam 3 Razer DeathAdder misa, ja sam extra zadovoljan sa njma.
Imam igraonicu i vidim kako ljudi reaguju kad stave ruke na DA a kako na npr MX518 G3 ili X7.
Za sada nisam imao problema sa njima a ni vlasici razera koje ja poznajem nisu se zalili.
Sto se ovoga ti ce bila je sala, ali kad kazem "fin i kulturan mis" ocekujem da mis od 50ak evra mora da radi kako treba makar 2god., koliko mu je garancija (a pozeljno i vise).btw a koji je to fin i kulturan mis i sta se to od njega ocekuje?
Uz Deathadder najbolje ili Razer Mantis speed ili Razer Goliathus speed (ona najveca). Deathadder hoce da "preskoci" ponekad na QcK/QcK+, znam jer sam imao 2 komada DA u razmaku od 6-7 meseci i na QcK+ se desavalo da mi pri naglom cimanju ode nisan skroz "u nebo" ili "patos" da tako kazem. Ovo se nije desavalo sa Mantis speed (i nju sam imao).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari