Šta je novo?

::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje!

I mene to bas cudi da ima bas tako malo overclockera u srbiji :trust: i ja sam ocekivao vise rezova druga grupa prazna :(

Dobro verovatno od staxm'a i Dekare nesto dolazi .....
Janko uvek moze bolje ja se nadam da si stekao bar jos dva bolja reza od ovog sto si postavio tipa Hipro :)

ili ti "Sudden Death"

Poslednja izmena:
Dobro verovatno od staxm'a i Dekare nesto dolazi .....
Janko uvek moze bolje ja se nadam da si stekao bar jos dva bolja reza od ovog sto si postavio tipa Hipro :)

hmm mislis da nisam postavio svoj najbolji rez ? Pa trebalo je valjda neshto od njih dvojce sad pitanje je dal imaju vremena ali u sredu ce biti jos rezova:)

I mene to bas cudi da ima bas tako malo overclockera u srbiji :trust: i ja sam ocekivao vise rezova druga grupa prazna :(
velika je verovatnocja da cjemo se i upoznati u subotu ali evo mogu ovako javno da kazhem da se bespotrebno unosi dodatna nervoza ako zaista ima 10+ ljudi koji nisu postavili nishta...

mislim stvarno sam solo pored draganavince u drugoj a imam predosecjaj da cje pasti secha knezova :d a ni on nije postavio spi32M..

takmicharski duh - jurim sam sebe lol

Poslednja izmena:
velika je verovatnocja da cjemo se i upoznati u subotu ali evo mogu ovako javno da kazhem da se bespotrebno unosi dodatna nervoza ako zaista ima 10+ ljudi koji nisu postavili nishta...

mislim stvarno sam solo pored draganavince u drugoj a imam predosecjaj da cje pasti secha knezova :d a ni on nije postavio spi32M..

takmicharski duh - jurim sam sebe lol

u drugoj ocekuj staxmov rez na 720BE koji sa odkljucan cetvrtim jezgrom ima u Vantagu da pokida bilo koji E8XXX ukoliko ga upari sa jednom modovanom 4870.

mene cudi gdje su bre svi ovi ljudi sa Q6600 procesorima ????

Poslednja izmena:
I posle neka mi neko kaze da ovo nije sport...taktike ima koliko hocesh :D

edit:

@nikolas61

Nidzo hvala ti za info ;)

Poslednja izmena:
Ma da mogu da preguram 480 FSB na DFI-u sa ovim xeon-om bilo bi veselja sa onom Sikijevom gtx 260, pichi preko 700 ko zmaj. Da mi je bar 500 FSB-a, bilo bi veselja, ovako znam da ce me odere, evo Dule naprimer kad nategne rampage. :D

Poslednja izmena:
Ma da mogu da preguram 480 FSB na DFI-u sa ovim xeon-om bilo bi veselja sa onom Sikijevom gtx 260, pichi preko 700 ko zmaj. Da mi je bar 500 FSB-a, bilo bi veselja, ovako znam da ce me odere, evo Dule naprimer kad nategne rampage. :D

Nemoj se predavati unapred postavi rezultat vazno je ucestvovati. Svi koji ucestvuju imaju ja mislim pice besplatno na druzenju 14tog mene mnogo krivo zbog ljudi sto ne mogu doci rad sam bio upoznati mnoge koje inace samo po nicku poznajem.
Ali ako Benchmark i SX-Team zagarantuje takmicenje sledece godine i na LN2 i ne bude nekog ogranicenje tipa zemlja porekla ili slicno a navreme saznam da mogu uzeti par dana odmora tu sam u punoj borbenoj opremi :D :)

Evo recimo na ovom regionalnom nemackom AOCM2 tekmicenju bilo je ocera iz Danske , Belgije , Italije , Madjarske , Svajcarske svi od njih su pokupili bar po jednu nagradu. Kad se event internacionalizuje biva daleko interesantnije

Samo me muci pitanje kako bi sa Dewarom i kaskadom presao granice :)

Poslednja izmena:

Pazi, niko od nas nije odmah bio odlichan oc-er...sve je stvar vezbe...No, montoya ti je sve vec objasnio.
Pogledaj d0minat0ra i micri-a :) Kada smo zajedno prvi put benchovali su mi bili simpatichni sa neorganizovanoshcu, znanje da ne pominjem...a sad se pitam da li bi ja uspeo toliko da nategnem CPU...
Rampage formula nije dobra plocha za jurenje rezultata...Meni zabada na 491 MHz, i ne shljivi mi ne 1%...takav je primerak. Ali za svaki dan nema bolje,brze i kvalitenije DDR2 ploche :)
Za jurnjavu je neka p45 ili p35 dobra ;)

^
Upravo tako, nemam puno neznanja :D, generalno umem da natagnem koliko moze sa vazduhom. :)
Trebao sam pozajmiti P5Q-dlx i sa njom da odradim par rezova, bas mi je krivo sto X48 nece da gura dalje FSB, kod mene 479 i ni mhz vishe, a xeon ide na 500+, bash bedak. :(
Pokusacu veceras da ne spalim nesto, valjda ce me zenka pustiti da radim na miru. :d

Ajde ajde nategni to !

Zena nek reskloni sve sa stola i nek skufa kafu i kad joj kazhesh skor ima da seva osmeh od uveta do uveta :D

Ala ste se raspricali ljudi.
Mene ovaj DFI BI ubi u pojam em sto je puna bagova ploca jos nece da mi odradi spi32m kako treba.

Evo i ja sam postovao par rezova...
Ne verujem da cu moci da imam bolji rez od dominatora, ali sutra ocekujem finalne verzije na punoj brzini...
Sve je ovo islo na default naponu za plocu pa malo cu i to da dizem i da nateram neki veci skor...
A ujedno stize sutra jos jedan q6600 i 9800GTX+ i jos jedan ATI raspolozeniji za oc pa cemo da vidimo sta ce da ispadne :)

Još po koje iznenađenje :)!!!
Evo i poruke GIGABYTE tima koju prosleđujem ovde :)

Ovom prilikom želimo da pozovemo sve Vas koji ste zainteresovani za OC, da dođete u SKC 14. Marta u 10h ujutru, nezavisno od rezultata koje ostvarite na online delu takmičenja, znači svi ste dobrodošli.
U ovo vreme kada se mnogo jagme podiže oko krize i o tome kako je prodaja većim delom stopirana, mi iz GIGABYTE-a želimo da Vam pokažemo da nam je mnogo bitniji korektan i prijateljski odnos sa korisnicima naše opreme.
Upravo zbog toga smo GO OC 2009. i pored svih zahteva i svetske krize organizovali i u Srbiji. Verujemo da su Vas nagrade za prva tri mesta dovoljno zainteresovale da se prijavite i da pokušate da uđete u prve tri ekipe. Za sve Vas koji ste prespavali poslednju nedelju još jednom ćemo pobrojati nagrade, sa opaskom „iskoristite vreme koje je preostalo, jer još nije kasno da uđe u top 5 u svakoj grupi“:
Prvo mesto:
Prestigio 24incha monitor
X58 UD4P
GTX260OC
LITEON DVDRW Full Retail
Logitech Black OEM Keyboard USB
Logitech Black OEM Mouse USB
HDD Seagate 160Gb 8Mb

Drugo Mesto:
X58UD4P
GTX260OC
LITE ON BlueRay Combo
HDD Seagate 160Gb 8Mb

Treće Mesto:
X58UD4P
GTX260OC
LITE ON DVDRW Full Retail
HDD Seagate 160Gb 8Mb

Isto tako, imamo i specijalno iznenađenje za sve Vas koji se ne plasirate u ove 3 finalne ekipe:
Pored toga sto će svi dobiti besplatno piće, imaćete mogućnost da osvojite mnogo drugih vrednih nagrada:

5x modovanih chieftec kucista
1x gtx260OC
1x X58UD4P
1x LITEON Blue Ray DVD
1x PSU
1x Office Home and Student 2007
Xx Pokloni iznenadjenja

Pretpostavljam da nema potrebe da napominjemo da Vas na samom događaju čekaju još neka iznenađenja kao i velike količine raznog promo materijala itd. Ali nećemo da Vam otkrivamo bas sve. :) Biće tu i dosta IT kompanija koje će prikazati svoje najbolje računare i ostalu opremu, a i pripremili su dosta zanimljivih promocija za Vas u SKC-u, koje ne bi trebalo prpustiti. Sve u svemu nadamo se da će ovo biti nezaboravan događaj.

Kako bi sve proteklo u veseloj atmosferi obezbedili smo dobro ozvučenje, DJ-a i gomilu lepih nasmejanih devojaka :)
Neki od specijalnih gostiju uključuju Klan RUR … Relju Jovica i ekipu PC Petka.
Ono što bi želeli da vidimo je i broj zainteresovanih koji planiraju da dođu 14-og u SKC (bilo da su takmičari ili ne) a shodno tome bilo bi poželjno da se jave u ovoj temi sa potvrdom o dolasku, tipa „dolazim“ ili tako nešto. :)

Srdačan pozdrav, svim takmičarima i gostima koji će doći, želi vaš GIGABYTE!

Poslednja izmena:
momci svaka vam chast ubili ste mi zelju za OC,znachi dodje mi da prodam PC i da kupim jedan nadrkani digitron i da njega drzim na stolu,u svakom sluchaju zelim vam sve najbolje na takmichenju ;) :wave:

Poslednja izmena:
momci svaka vam chast ubili ste mi zelju za OC,znachi dodje mi da prodam PC i da kupim jedan nadrkani digitron i da njega drzim na stolu,u svakom sluchaju zelim vam sve najbolje na takmichenju ;) :wave:

Ne odustajte, napravili ste vrhunski rez sa cl5, mislim da smo i mi imali sličan rez. Možda ga Dekara ima sačuvanog. Svaka čast još jednom cheers

:wave:

Ne odustajte, napravili ste vrhunski rez sa cl5, mislim da smo i mi imali sličan rez. Možda ga Dekara ima sačuvanog. Svaka čast još jednom cheers

ma sve je to ok,ali nekako sam se izbedachio,ali shta da se radi,da plachem? :d
Videcemo na eventu neshto da uradimo,ako i tamo nishta ne uradimo prodajem PC i kupujem digitron ili mac-a :p da se druzim sa Shikijem hahahahhaha

Poslednja izmena:
Shta recji a ne slagati. Micri ako nije problem evo i ja sa tobom pod pazduh i pravac Shiki jer sam se i ja zabo kao glup pred tablom hahaha. Razmishljam se Shiki ima mnogo dobar unisex PACO i vreme je da ga omirishem posle toliko godina pa makar i u drushtvu MAC-a, na njegovoj kozhi. Znam da bi nas sve uz osmeh kao i sada dok chita ovo, prihvatio oberuchke.

Dushu sam iscedio i iz rama i svega....chestitke svima :wave:

Mozda ste trebali ranije da okacite bilo bi zanimljivije ali dobro boze moj svaka cast na rezovima
Sa koji ste naponom isli za GPu i mem ?

Shta recji a ne slagati. Micri ako nije problem evo i ja sa tobom pod pazduh i pravac Shiki jer sam se i ja zabo kao glup pred tablom hahaha. Razmishljam se Shiki ima mnogo dobar unisex PACO i vreme je da ga omirishem posle toliko godina pa makar i u drushtvu MAC-a, na njegovoj kozhi. Znam da bi nas sve uz osmeh kao i sada dok chita ovo, prihvatio oberuchke.

Dushu sam iscedio i iz rama i svega....chestitke svima :wave:
Nemojte da klonete duhom!
Imate na samom iventu shansu da pokazete da ste veoma dobri ;)
Ipak su ispred vas legende nashe OC scene...

Poslednja izmena:
Vrh Dno