Šta je novo?

::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje!

Haha

Pa sa jedne strane jako razumljivo ali sa druge stizhe lepo vreme - taman na terasu ko ima pa da nashilji koji poenchicj vishe ;] Sa druge strane ne kapiram..postujte ljudi shta se shtekate, ovde se ne juri WR

:wave:

Gde zurba, ima vremena ;) Uskoro ^^

Ma znam ja da cje da nas oduva ekipa iz duboke ilegale nego si ti u prvoj grupi pa me bash briga hahaha

shala naravno :wave:

Ma znam ja da cje da nas oduva ekipa iz duboke ilegale nego si ti u prvoj grupi pa me bash briga hahaha

shala naravno :wave:

recimo da ti je los SPi za nasu prvu grupu :D:D :p tj. nas je dovoljno dobar za drugu grupu xD treca je vec diskutabilna li ne i nedostiszna :D u SPI naravno :p

hehe :)

nego kako ide prijavljivanje ekipa ?

Imate domaci zadatak u 3.GRUPI, posto sam ja tu eto tek da me ima nadam se da ce se neko vise potruditi:)

Poslednja izmena:
uh tek sad vidim novi rez :) svaka cast :wave: dobro cenim da je bolji rez i zbog druge ploce :trust: ali svakom slucaju odlicno

Vidi janka sto se rasplinuo i ovo sve na vod, malo ste preterali ali ajde:)

Poslednja izmena:
Rez je na mestu skroz :)

Poslednja izmena:
bravo Janko , veoma lep E8400 samo tako nastavi !

*** janko, nisam mogao da dodjem.. Rez je ekstra, samo napred ;)

Od novembra ? Shta mislis da je degradiran one je svaki dan na skolskih 1.37 na 4.3Ghz i tu ne prelazi 56-57C po small FFT's ili 1.42 za 4.4Ghz i tu je temp 60c

Ne nego mi je cudno kako to da dosad nis napravio ovako dobar rez sa njim ili nesto slicno na ovako velikim klokovima a tako dugo ga imas kod sebe. Sta te je sprecavalo da se do sad pokazes junace he he:D

Skidam kapu.

Dok ne nabavim bolju : ))))

Sickness..ja sam mozga bez za onaj rez [ slobodno stavite u potpis necju se ljutiti]

Ne nego mi je cudno kako to da dosad nis napravio ovako dobar rez sa njim ili nesto slicno na ovako velikim klokovima a tako dugo ga imas kod sebe. Sta te je sprecavalo da se do sad pokazes junace he he:D

Zbog velikog malera tj. imao sam probleme sa plochama i tek sa ovom sve radi kako treba u pitanju je Gigabyte EP45 Extreme i ovim putem se zahvaljujem user-u deqa koji nam je ustupio sad vec i prodao ovu sjajnu plocu :),) velika je shteta shto nisam iskorstio one hladne dane :( no bice dana za megdana :D

@Oki
aj ponovo ovu tvoju drugu recenicu :D
inace imas bolji rez u ventidzu sa manjim klokovima i to nam nikako nije jasno ali mozda se to malo razbistri tokom nedelje :-devil-: i dote mi tebi skidamo kapu ;)

Poslednja izmena:
Ocigledno da je Gigabajt uvelike pomogao, ja sa ovim buljavim BI nemogu da uradim ozbiljan rez.
Cak na 5GHz rezultat bi bio mnogo slabiji od vaseg.

@dominator

Pa prosto vash je suv gtx moj je fabrichki klokovan gtx+ i kada se klokne proc sa istim klokom procesora povecjava se i grafika, naravno bez fizike sve radjeno.Pogledaj razliku izmedju poslednjeg reza i onog pre i videcje se koliko je mala razlika to je svega 37 poenchicja a proc dignut za 100mhz :d

Mene to ne brine jer draganvincha ima ludachki vantage sa premnogo boljom grafikom tako da sam tu sigurno loshiji pa taman kloknuo procesor i na 6ghz.

Ima josh vremena i nadam se hladnijih dana, ako opali minus voda zna da se smrzne :d

Zbog velikog malera tj. imao sam probleme sa plochama i tek sa ovom sve radi kako treba u pitanju je Gigabyte EP45 Extreme i ovim putem se zahvaljujem user-u deqa koji nam je ustupio sad vec i prodao ovu sjajnu plocu :),) velika je shteta shto nisam iskorstio one hladne dane :( no bice dana za megdana :D

@Oki
aj ponovo ovu tvoju drugu recenicu :D
inace imas bolji rez u ventidzu sa manjim klokovima i to nam nikako nije jasno ali mozda se to malo razbistri tokom nedelje :-devil-: i dote mi tebi skidamo kapu ;)

Kad je OKI u pitanju rez je sasvim OK (ebi ga, XFX i Asus = Nebo i Zemlja :) ). Ono sto mene iskreno zanima kakvo je to vodeno hladjenje ohladilo 4.9GHz CPU, mislim svaka cast na rezu, ali hocu i ja takvo hladjenje i takav E8400 :)

Poslednja izmena:
Imam snimak kada izbaci da je zavrshio spi 32m i to sve na 5Ghz i onda se kadar prebacuje na setup treba da odem kod nekog na ADSL pa da okacim to
ne moze tolika razlika da bude izmedju XFX i Asus-a i nema to nikakve veze dal je fabricki overclockovana kada je nama GPu na 885 i shared i na 2100 a njemu na 1900 i memorija nam je na 1265 a njemu na 1255

Ovako nekako je to izgledalo
1-1.jpg

2-2.jpg

3-1.jpg

4-1.jpg

Poslednja izmena:
koja je svrha takmicenje ograniciti na vodu ili vazduh kad ljudi izbacuju racunare na terasu kasno u noc ili izjutra i furaju temperature u minusu ? :D

koja je svrha takmicenje ograniciti na vodu ili vazduh kad ljudi izbacuju racunare na terasu kasno u noc ili izjutra i furaju temperature u minusu ? :D

kod nas nije razvijena toliko OC scena i samo par ljudi imaju Pot ove i nebi imali konkurenciju tako da je bolje shto je ograniceno
ehh kamo lepe sreca da nam je ona minus od pre mesec dana :( :) :-devil-: :D :p :d

Ja mislim da ove kvalifikacije trebale biti na vazduhu jer voda je siroki pojam i moze ici u minus naravno antivriz.

i Slushaju ventove od 4800rpm pa ih posle boli glava :)

Ja mislim da ove kvalifikacije trebale biti na vazduhu jer voda je siroki pojam i moze ici u minus naravno antivriz.

sa cime da ohladim vodu i to jos da ode u minus znas ti koja je to *******cija i jos skoro pa ne izvodljivo ovako da se inprovizuje
tu bi se javula kondezacija i to je vec water chiler shto neshto drugo dobices sutra snimak ;)

@Janko

daj onaj klip culi shto sam snimao setup sa svim onim silnim ventovima :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno