monteboy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.07.2004
- Poena
- 410
Nego ,bas malo rezova.![]()
Kad se ti ne takmicis !
sta je sa Pericom , Gameadictom i ostalima iz Bara oni takodje ne ucestvuju ?
Poslednja izmena:
Nego ,bas malo rezova.![]()
Nego ,bas malo rezova.
Malo ucesnika.
Kad se ti ne takmicis !![]()
sta je sa Pericom , Gameadictom i ostalima iz Bara oni takodje ne ucestvuju ?
I mene to bas cudi da ima bas tako malo overclockera u srbiji :trust: i ja sam ocekivao vise rezova druga grupa prazna![]()
Dobro verovatno od staxm'a i Dekare nesto dolazi .....
Janko uvek moze bolje ja se nadam da si stekao bar jos dva bolja reza od ovog sto si postavio tipa Hipro![]()
hmm mislis da nisam postavio svoj najbolji rez ? Pa trebalo je valjda neshto od njih dvojce sad pitanje je dal imaju vremena ali u sredu ce biti jos rezova![]()
velika je verovatnocja da cjemo se i upoznati u subotu ali evo mogu ovako javno da kazhem da se bespotrebno unosi dodatna nervoza ako zaista ima 10+ ljudi koji nisu postavili nishta...I mene to bas cudi da ima bas tako malo overclockera u srbiji :trust: i ja sam ocekivao vise rezova druga grupa prazna![]()
velika je verovatnocja da cjemo se i upoznati u subotu ali evo mogu ovako javno da kazhem da se bespotrebno unosi dodatna nervoza ako zaista ima 10+ ljudi koji nisu postavili nishta...
mislim stvarno sam solo pored draganavince u drugoj a imam predosecjaj da cje pasti secha knezova :d a ni on nije postavio spi32M..
takmicharski duh - jurim sam sebe lol
I posle neka mi neko kaze da ovo nije sport...taktike ima koliko hocesh![]()
Ma da mogu da preguram 480 FSB na DFI-u sa ovim xeon-om bilo bi veselja sa onom Sikijevom gtx 260, pichi preko 700 ko zmaj. Da mi je bar 500 FSB-a, bilo bi veselja, ovako znam da ce me odere, evo Dule naprimer kad nategne rampage.![]()
Ma da mogu da preguram 480 FSB na DFI-u sa ovim xeon-om bilo bi veselja sa onom Sikijevom gtx 260, pichi preko 700 ko zmaj. Da mi je bar 500 FSB-a, bilo bi veselja, ovako znam da ce me odere, evo Dule naprimer kad nategne rampage.![]()
Jedno pitanje, jel takmichenje traje do 12-og marta bukvalno tj 11. mart u 23:59 ili do 12-og u noc?
Poshto bi se prikljuchio malo, ali sam bash tanak sa vremenom...
momci svaka vam chast ubili ste mi zelju za OC,znachi dodje mi da prodam PC i da kupim jedan nadrkani digitron i da njega drzim na stolu,u svakom sluchaju zelim vam sve najbolje na takmichenju:wave:
Ne odustajte, napravili ste vrhunski rez sa cl5, mislim da smo i mi imali sličan rez. Možda ga Dekara ima sačuvanog. Svaka čast još jednom cheers
:wave:
Samo to neeeeeeeeee, ako treba povucicemo rez.... da se druzim sa Shikijem hahahahhaha
:wave:
Samo to neeeeeeeeee, ako treba povucicemo rez.
hahahaahaahSamo to neeeeeeeeee, ako treba povucicemo rez.
Nemojte da klonete duhom!Shta recji a ne slagati. Micri ako nije problem evo i ja sa tobom pod pazduh i pravac Shiki jer sam se i ja zabo kao glup pred tablom hahaha. Razmishljam se Shiki ima mnogo dobar unisex PACO i vreme je da ga omirishem posle toliko godina pa makar i u drushtvu MAC-a, na njegovoj kozhi. Znam da bi nas sve uz osmeh kao i sada dok chita ovo, prihvatio oberuchke.
Dushu sam iscedio i iz rama i svega....chestitke svima :wave:
Nemojte da klonete duhom!
Nije stvar pokazivanja nego jednostavno sam se izbedachio,ali boze moj nisu nas preshishali noobovi,negoImate na samom iventu shansu da pokazete da ste veoma dobri![]()
legende nashe OC scene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari