Šta je novo?

::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje!

micri je napisao(la):
Nije stvar pokazivanja nego jednostavno sam se izbedachio,ali boze moj nisu nas preshishali noobovi,nego
Samo izbaci iz glave to da hocesh da predjesh na Mac i bicesh srecan opet :D :D :D

Dominator , Micri

vi ste nasa OC-omladina pioniri i postigli ste odlicne rezultate ma sta bilo na kraju.
Team Serbia su stari majstori biti iza njih drugi nije nikako bruka sta vise imacete priliku jos ponesto da naucite na sledecem eventu a ja se ubih sto nisam sa vama....

Dominator , Micri

vi ste nasa OC-omladina pioniri i postigli ste odlicne rezultate ma sta bilo na kraju.
Team Serbia su stari majstori biti iza njih drugi nije nikako bruka sta vise imacete priliku jos ponesto da naucite na sledecem eventu a ja se ubih sto nisam sa vama....

Naravno.;)
Niko nije rekao da je bruka shto su nas preshishali,nego jednostavno sam se izbedachio,shto ? to ni sam sebi ne mogu da objasnim:)

Poslednja izmena:
Naravno.;)
Niko nije rekao da je bruka shto su nas preshishali,nego jednostavno sam se izbedachio,shto ? to ni sam sebi ne mogu da objasnim:)

Rachunaj da si posle ovog jachi ;) Dobro mi je poznat taj osecaj...suvishe dobro...

Poslednja izmena:
Iskreno, sam sebe sam prevazishao i to mi je bash drago. Ja se ovim bavim ni celih mesec dana, a vremena na pretek
[lol koja sam TESHANA]

Misilm da znam zasto si se smorio, zato shto ste realno sabili i sa ove strane save se videlo da ste favoriti, sve do kobne srede koja je morala docji i koja mora procji : ))))))))))

Glavu gore, odlicne rezultate ste napravili, treba da budete ponosni ;). Odlicna je stvar sto postoje utesne vredne nagrade tako da ce vam se trud svakako isplatiti a to je ono sto daje motiv za dalje.

:smash:

Glavu gore, odlicne rezultate ste napravili, treba da budete ponosni ;). Odlicna je stvar sto postoje utesne vredne nagrade tako da ce vam se trud svakako isplatiti a to je ono sto daje motiv za dalje.

:smash:
[joke]Ali relano pokidali smo klince :D :D :D
Znam znam...nije momenat, ali je bilo jache od mene.[joke]

Shalu na stranu, evo ja javno obecavam da cu nauchiti svakog ko zeli da uchi kako se radi sa LN2 i DI ;) Neka mi se samo javi na PM ;)

Poslednja izmena:
Dule najgori si :)

znam da se zezash,nisi ti toliko losh koliko ne valjash hahahahahaha

Ma los je predobra rec za njega xP Ocaj je ovde u pitanju xD

Kakve ste sise sta ste se nagurali u prvu grupu :d

Pokazao bi vam ja da imamo jos malo vremena :( da se produzi do sutra jeste da bi i vi imali vremena ali ja bi do tada dao svoj maximum ovako sam ostao na 60-70% kad nisam gledao da je 4850 bolji od 9800GTX :wall: :wall: :wall: :wall:

Ujedno bih zamolio da se produzi vreme za bar nekoliko sati ako je ikako moguce
hvala unapred ;)

Evo postovah najbolje sto smo mogli da izvucemo... Nista bolje ne moze za sada, ali nismo pokolebani :)
Respect za vase rezultate :)

Pozdrav, lepo iskustvo samo je potrebno dosta slobodnog vremena (ko nije upucen).
Bilo bi dobro neki tekst o latencama da se napise ko je upucen ili neko upustvo za memset (ako je moguce).
Bice bolje sledece godine ;).
Vidimo se.

Pokazao bi vam ja da imamo jos malo vremena :( da se produzi do sutra jeste da bi i vi imali vremena ali ja bi do tada dao svoj maximum ovako sam ostao na 60-70% kad nisam gledao da je 4850 bolji od 9800GTX :wall: :wall: :wall: :wall:

Pa trebao si odma da zaviris u bazu na hwbot-u, i ja sam pomislio da je najbolja kombinacija Q6600/E8400 + 9800GTX(GTX+ ukoliko je ista klasa). Sad proc. je malo teze izabrati jer nesto ce morati da popusti, vantage ili spi.
Kad ono 4850 prolazi daleko bolje u vantage-u ..

Ja na kraju nisam ni sam znao u koju grupu da se stavim sa q9550 i gtx 260, na sve to imam neku banglavu Vistu, koju bih morao da instaliram ponovo, mozda sam mogao i odraditi neshto pametno. :(
lm, bice lepo prisustvovati tamo, bice to jedan lep event za sve nas. :)

@animaN

ot

Ko bre stavi Shikija u ekipu, jel' to kupio mozda i MacBook pa ce da radi live broadcast za tetku iz Shvabije. :d

Ja na kraju nisam ni sam znao u koju grupu da se stavim sa q9550 i gtx 260, na sve to imam neku banglavu Vistu, koju bih morao da instaliram ponovo, mozda sam mogao i odraditi neshto pametno. :(
lm, bice lepo prisustvovati tamo, bice to jedan lep event za sve nas. :)

@animaN

ot

Ko bre stavi Shikija u ekipu, jel' to kupio mozda i MacBook pa ce da radi live broadcast za tetku iz Shvabije. :d

Shiki je uvek deo ekipe....usran, bangav...kakav god da je, nash je i boljeg nemamo :D :D :D

Pa trebao si odma da zaviris u bazu na hwbot-u, i ja sam pomislio da je najbolja kombinacija Q6600/E8400 + 9800GTX(GTX+ ukoliko je ista klasa). Sad proc. je malo teze izabrati jer nesto ce morati da popusti, vantage ili spi.
Kad ono 4850 prolazi daleko bolje u vantage-u ..

gledao sam samo sa kjom je postavljen WR vantage-u i video Nvidia i konj ne pogleda 4850

Veoma lepi rezultati su postignuti , pohvale svima....
Bit ce u SKC zanimljivo videti isto na delu :) .... Hoce biti mozda neki livestream ?

Kapiram da je finale lige shampiona bilo manje izvesno od poslenjih 5 minuta ahahaha to je upucjeno mc crazy-u - choveche svaka chast !!!

da ne bi trovao vishe - zaista od srca hvala dobrim ljudima i da smaramo dj-a da nam pusti shikijev hit... pazi bez toga NE MOZHE da prodje..

\o/

Nazad
Vrh Dno