Kapiram da je finale lige shampiona bilo manje izvesno od poslenjih 5 minuta ahahaha to je upucjeno mc crazy-u - choveche svaka chast !!!
da ne bi trovao vishe - zaista od srca hvala dobrim ljudima i da smaramo dj-a da nam pusti shikijev hit... pazi bez toga NE MOZHE da prodje..
\o/
@Animan
Oboriste srpski spi32m rekord mislim da sam ga ja do danas drzao na starom Commandu![]()
Moje pohvale brutalne su vam spi32m performanse , mora ovaj i7 za nesto da bude dobar
Vidim ja ceracemo mo se jos !![]()
Eh, zaboravih da se zahvalim svima a narocito ljudima koji znaju koliko muke treba da bi se ovo ovako poteralo.svaka cast majstori :happy::happy:
:wave:
Na zalost, nismo stigli da probamo starije drivere, probali smo 9.2 i rekao bih da su nesto malo brzi.
Ako se dobro secam razlika izmedju 9.1 i 9.2 je bila smesnih 10-15 poena tako da se nismo mnogo igrali sa driverima.
I imam predlog za glavni event, posto su vec kompletno iste masine i ne sme se koristiti nista od software-a sa strane mislim da je posteno da i hladjenje bude isto, ma koje bilo.
Evo nekoliko mojih predloga koji bi mogli biti od koristi kod organizacije
- Masine da se izvucu putem loza znaci da nije odredjeno koji takmicar dolazi kod koje masine. Razlika u oc potencialu kod masina moze biti velika iako su komponente identicne.
- Takodje se slazem da hladjenje bude identicno (najbolje isti vazdusni cooleri)
- Drugo sto bih obavezno preporucio organizatorima je da naprave image sistema sa Acronis TrueImage jer moze da dodje do ostecenja particije tokom takmicenja i isti smeste na USB-stick tako da mogu brzo i efikasno napraviti restore
- sobzirom da organizator postavlja HW a moze lako da dodje do ostecenja pojedine komponente na jednom od tri racunara preporucio bih od svake komponente da imaju jednu u rezervi (jedan cpu , grafulju , memoriju ) da nebi neki od takmicara bio ostecenjen ukoliko dodje do nekog kvara
- Odrediti precizno sta treba na screenshotovima da se vidi , vreme / datum shota trebaju da odgovaraju aktuelnom vremenu
- definisati da li je dozvoljeno otvaranje kucista sistema modifikacija hardware putem voltmodova i slicno ?
- dodeliti svakom racunaru (takmicaru) po jednog posmatraca
- neznam da li je razmishljano o tome ali bi bilo mozda pametno da pobednik(ci) nakon takmicenja odrze kao neku "press konferneciju" gdje mogu detaljnije pokazati i objasniti siroj masi (pionirima)
sta su konkretno uradili da bi postigli rezultat. Neka skup sluzi edukativno a ne samo kao takmicenje !
Slazem se potpuno i imam jos jedno pitanje, da li su grafike single ili se benchuje SLI?
Totalno se slazem!monteboy je napisao(la):Neka skup sluzi edukativno a ne samo kao takmicenje !
Bravo, cestitam na skoru, nisam se takmicio iz samo sebi poznatih razloga, ali koliko sam video sabili ste
Ne zelim nikoga da uvredim, niti da isprovociram, ali samo me zanima onda zasto se niko drugi nije setio i modovao svoj hardver, nego su svi radili sa fabrickim i preko maksimuma, bez fizickih dorada, i ne znam vec cega... Samo na glas razmishljam i ne zelim nikoga da uvredim, ali su ljudi radili sa onim sto imaju i sto su kupili, ovo doradjivanje vec prevazilazi, bar po mom misljenju, sve faktory varijante i vec samo po sebi se kosi sa nekim opstim pravilima. Opet napominjem da mi nije ni zelja ni namera da se svadjam niti raspravljam, ni sa kim. Samo glasno razmisljam i nije mi uredu prema svim ljudima koji su se mucili i przili svoje masine, jer ce tako nesto samo po sebi biti nemoguce i na samom takmicenju... Moda jeste rupa u pravilima, ali opet...
Jos jednom cestitke za skor![]()
Bravo, cestitam na skoru, nisam se takmicio iz samo sebi poznatih razloga, ali koliko sam video sabili ste
Ne zelim nikoga da uvredim, niti da isprovociram, ali samo me zanima onda zasto se niko drugi nije setio i modovao svoj hardver, nego su svi radili sa fabrickim i preko maksimuma, bez fizickih dorada, i ne znam vec cega... Samo na glas razmishljam i ne zelim nikoga da uvredim, ali su ljudi radili sa onim sto imaju i sto su kupili, ovo doradjivanje vec prevazilazi, bar po mom misljenju, sve faktory varijante i vec samo po sebi se kosi sa nekim opstim pravilima. Opet napominjem da mi nije ni zelja ni namera da se svadjam niti raspravljam, ni sa kim. Samo glasno razmisljam i nije mi uredu prema svim ljudima koji su se mucili i przili svoje masine, jer ce tako nesto samo po sebi biti nemoguce i na samom takmicenju... Moda jeste rupa u pravilima, ali opet...
Pa bilo je tu dorada koje se ne vide. Lapovani procesori koji vishe nemaju garanciju, isto tako kuleri [ moj primer] ..Bravo, cestitam na skoru, nisam se takmicio iz samo sebi poznatih razloga, ali koliko sam video sabili ste
Dok cekamo odgovore, evo i videa.
I veverica i dobri zekaOki je napisao(la):evo sad odgledah Dekarin video do kraja i naravno da su sabili kada imaju ruzhu vetrova gore kod filmoskog grada, njima je pomogao i svezh vazduh iz oblizhnje shume![]()
evo sad odgledah Dekarin video do kraja i naravno da su sabili kada imaju ruzhu vetrova gore kod filmoskog grada, njima je pomogao i svezh vazduh iz oblizhnje shume :d
E nemo' mi diras vent sentimentalno smo vezani za njega, bez tog venta ne bi umeli da benchujemo, a i memorija se navikla na taman toliki protok vazduhaLep setup! Osim naravno onog svetleceg *ciganjenzi kulera
*CAR™
E nemo' mi diras vent sentimentalno smo vezani za njega, bez tog venta ne bi umeli da benchujemo, a i memorija se navikla na taman toliki protok vazduha.
Au, lele, kakav je to ciganjenzi komat hardvera... jel' to onaj sto sam ga svojevremeno kod Nidze gladao, onaj sto izaziva epilepticni napad ako ga duze gledas?E nemo' mi diras vent sentimentalno smo vezani za njega, bez tog venta ne bi umeli da benchujemo, a i memorija se navikla na taman toliki protok vazduha.
Au, lele, kakav je to ciganjenzi komat hardvera... jel' to onaj sto sam ga svojevremeno kod Nidze gladao, onaj sto izaziva epilepticni napad ako ga duze gledas?![]()
TT A1225C12CImam ja taj ciganjski kulerOvi ostali su predpostavljam TT A2018?
![]()
E nije taj, od ovog opada kosa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari