A
animaN
Guest
Samo izbaci iz glave to da hocesh da predjesh na Mac i bicesh srecan opetmicri je napisao(la):Nije stvar pokazivanja nego jednostavno sam se izbedachio,ali boze moj nisu nas preshishali noobovi,nego
Samo izbaci iz glave to da hocesh da predjesh na Mac i bicesh srecan opetmicri je napisao(la):Nije stvar pokazivanja nego jednostavno sam se izbedachio,ali boze moj nisu nas preshishali noobovi,nego
Samo izbaci iz glave to da hocesh da predjesh na Mac i bicesh srecan opet![]()
![]()
![]()
Dominator , Micri
vi ste nasa OC-omladina pioniri i postigli ste odlicne rezultate ma sta bilo na kraju.
Team Serbia su stari majstori biti iza njih drugi nije nikako bruka sta vise imacete priliku jos ponesto da naucite na sledecem eventu a ja se ubih sto nisam sa vama....
Naravno.
Niko nije rekao da je bruka shto su nas preshishali,nego jednostavno sam se izbedachio,shto ? to ni sam sebi ne mogu da objasnim![]()
[joke]Ali relano pokidali smo klinceGlavu gore, odlicne rezultate ste napravili, treba da budete ponosni. Odlicna je stvar sto postoje utesne vredne nagrade tako da ce vam se trud svakako isplatiti a to je ono sto daje motiv za dalje.
:smash:
Malo se zezam da vas oraspolozimDule najgori si![]()
Realno gurati se u trecu je super skupo...nama je malo falilo da izvisimo za HW totalno...Prvu nismo hteli da napadamo iz solidarnosti prema malishanima, a oko druge se nismo ni cimaliKakve ste sise sta ste se nagurali u prvu grupu :d
Samo to neeeeeeeeee, ako treba povucicemo rez.
[joke]Ali relano pokidali smo klince![]()
![]()
Znam znam...nije momenat, ali je bilo jache od mene.[joke]
Bem ti tetku :d :smoke:
Bahahahahahah :d
:wave:
Pokazao bi vam ja da imamo jos malo vremenada se produzi do sutra jeste da bi i vi imali vremena ali ja bi do tada dao svoj maximum ovako sam ostao na 60-70% kad nisam gledao da je 4850 bolji od 9800GTX :wall: :wall: :wall: :wall:
Ja na kraju nisam ni sam znao u koju grupu da se stavim sa q9550 i gtx 260, na sve to imam neku banglavu Vistu, koju bih morao da instaliram ponovo, mozda sam mogao i odraditi neshto pametno.
lm, bice lepo prisustvovati tamo, bice to jedan lep event za sve nas.
@animaN
ot
Ko bre stavi Shikija u ekipu, jel' to kupio mozda i MacBook pa ce da radi live broadcast za tetku iz Shvabije. :d
Pa trebao si odma da zaviris u bazu na hwbot-u, i ja sam pomislio da je najbolja kombinacija Q6600/E8400 + 9800GTX(GTX+ ukoliko je ista klasa). Sad proc. je malo teze izabrati jer nesto ce morati da popusti, vantage ili spi.
Kad ono 4850 prolazi daleko bolje u vantage-u ..
Veoma lepi rezultati su postignuti , pohvale svima....
Bit ce u SKC zanimljivo videti isto na delu.... Hoce biti mozda neki livestream ?
Ti si jos i dobar ja sam sa q6600 jurio e8400 u pi32gledao sam samo sa kjom je postavljen WR vantage-u i video Nvidia i konj ne pogleda 4850
Chisto sumnjam
Mada mogu da te periodichno obaveshtavam, nije frka
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari