Šta je novo?

nVidia u problemima...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je rec o video drajverima...

Vista zna da BSOD-uje zbog drajvera za razne komponente, to niko ne spori.Nekima BSOD-uje i zbog drajvera za zvuk...cest problem takodje.
Da kucnem u drvo, meni sljaka bez problema...

Poslednja izmena:
poslednja vest je da nV graficke kvare WD diskove.

sledeca vijest: reaktor u Chernobilu eksplodirao jer je komp imao nVidia graficku 😛

kakvi sad problemi, koristish oficijalne drajvere i sve fercera bez problema... kaze vam zakleti dugogodisnji nv***** koji je sada uzeo atija 🙂

Amerika u problemima => nvidija u problemima

Poslednja izmena:
Ovo se odnosi na kompletnu US ekonomiju. Dolar je na klimavim nogama ... ratovanje košta, Kina najveći vjerovnik, financijski sektor u rasulu, a FED tiska dolare ko toalet papir.

Poslednja izmena:
Wow...otpustaju 360 ljudi.Kraj.

hm, ako su do skoro imali 5 vezanih rekordnih kvartala po zaradi cudi me da su zbog jednog loseg primorani da otpustaju sljakere. to moze nesto da govori...mada me u principu bas briga 🙂

hm.. nesto mi nije jasno... jel to sto otpustaju znaci da ne zaposljavaju nove?

hm... a directx ? jel treba to jos nekom 😀

Poslednja izmena:
Ne razumem kakve veze imaju te dve vesti jedna sa drugom.

Jel gledao neko danas berzu... svi su pali u proseku za 5-6 posto osim apple-a koji je pao za 15%

Kongres nije izglasao onaj bailout od 7E11 $ pa se svasta dogadja po berzama , a tek ce biti belaja kad se bude bolje videlo koje su sve posledice onih silnih derivativa medju finansijskim institucijama (ko kaze da se lancane reakcije dogadjaju samo u fizici 😀) Lehman, Fredy, Fani, AIG, ... jos tresu trziste nedeljama nakon propadanja, sto ih vise bude padalo brze ce da se raspada finansijski sistem. Tako to ide kad niko ne slusa gospodina Keynes-a.

Poslednja izmena:
Hmm,ajde pokusacu...dakle mislis da posto TSMC-u kasni 40nm proces koji je nVidia htela da iskoristi za nove GPU-ove,sada ce nVidia da preimenuje postojece kartice i time vestacki 'napravi' nove,jel to? Ako si sam izveo taj zakljucak,mozes bez problema da se pridruzis 'kolegama' na inquireru 🙂

Poslednja izmena:
AMD market kap. 2.68B
NVIDIA market kap. 5.57B

ko da propadne?

^ha, to oni kazu 😀 STA AKO...? (by The Inq) 😛

AMD market kap. 2.68B
NVIDIA market kap. 5.57B

ko da propadne?

Nece da propadne niko od njih, ali ne mesaj market kapital sa likvidnoscu firme.
To koliko firma nominalno vredi na berzi nema mnogo veze sa realnom kolicinom novca kojom raspolaze.
Kriza je u finansijskom sektoru i manifestovace se kontrakcijom novcane mase i samim tim i skokom cene novca (mnogo nepovoljniji krediti i limitirani izvori investicionog kapitala), samim tim ce sve kompanije biti prinudjene da smanje planirane investicije kako u R&D tako i u prosirenje kapaciteta da bi sto vise sacuvale likvidnost. Kada se ovakve stvari dogadjaju najgore je biti duznik.
Intel Capital se manje vise vec povukao iz svih spekulativnih poslova.

Kakva crna kriza, od juce opet deonice skocile u USA.

😀 ma kakva kriza, prosperitet samo tako, bacaju pare kroz prozore po Wall Street-u ne znaju sta ce sa njima 😀

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno