- Učlanjen(a)
- 20.05.2006
- Poena
- 469
Pricam o tome da je covek otvorio temu AMD u problemima koja je odmah obrisana. 😉Tema o AMD-u u problemima je bilo kolko hoćeš ne znam o čemu pričaš ?
Pricam o tome da je covek otvorio temu AMD u problemima koja je odmah obrisana. 😉Tema o AMD-u u problemima je bilo kolko hoćeš ne znam o čemu pričaš ?
Pricam o tome da je covek otvorio temu AMD u problemima koja je odmah obrisana. 😉
Spojena nije, samo je obrisana.I ja pričam da takvih tema ima, tako da je njegova verovatno bila brisana s razlogom ili spojena sa nekom od 5 postojećih u tom momentu.
Dakle sta je po vama alternativa nV CUDI ?
Gde to moze da se vidi? Baci link.inace pogledajte akcije nvidije, sada su >13 dolara
Hvala:wave:kucaj google
nvidia
i show stock imas u prvom od ponudjenih linkova
Sto nv ima ogranicenje na 5 sekundi? TDR kontrola moze da se ubije ako je to problem
mipko@ za larabi ces da se nacekas i neces da znas da li imas softwarsku podrsku.... do tad ce cuda da postane standard...
Ako ti treba preciznost u zadnji bit onda ni ieee754 nece ni u 32bita ni u 64 bitnom obliku da ti pomogne... ili ti treba odokativno ili ti treba na 1000 decimala... Osim za audio za koji se slazem da treba double...
Tesko da bi se driveri updateovali na sistemu koji radi. Ipak je tu u pitanju scientific projekat. Tako da tim ljudima nije bitno da li je izasla nnn.nn verzija drivera koja poboljsava perf u Crysis 23.
Koristila bi se Tesla kartica ukoliko bi se opredelili za CUDA ili u najgorem slucaju na dodatnu GK. naravno taj setup ne bi video S od SLI u slicaju dodatne GK.
Slazem se... to je skroz tacno... Ali ako dodje do exception-a onda nesto ne valja u startu.. ali opet ako se desi u aplikacji jedino sto mozes da kazes je abort, software/data error
Mislim da je eVGA demantovao.🙂on topic
BFG & eVGA razmishljaju o proizvodnji ATI kartica.....
oni samo hoce proizvod , da radi po zahtevanoj brzini i da bude sto jeftiniji i lak za odrzavanje... to je moje neutralno misljenje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari