CoKi.JD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2008
- Poena
- 304
38 strana ove teme za stvar koja po meni ne vredi tolikih para.Uzeo sam u ruke to cudo u jednoj radnji i odmah ga odlozio jer lici na one igracke u kineskim radnjama.Realna cena bib bila negde ispod 10000 din.jer za vec oko 35000 imate laptop sa core duo,2 giga rama i neintegrisanom grafikom tipa 8400 ili 2400.Da ne pricam o velicini i kvalitetu monitora,hard disku od 160 giga i vise,web kameri dvd rezacu itd.Jednostavno preskup je za ono sto nudi.
teshko da si procitao ovih 38 strana kada se ova prica da li vredi ili ne ponavlja po stoti put .
veruj mi , ima veoma veliki broj ljudi koji ne zeli laptop od 2-3kg-a i veliki ekran . ne kapiram kako to nekom nije jasno da razume .
6 sati bez punjaca na 6-cell battery kod EEE PC 901 ne moze da zameni ni jedan wind, acer i eee pc 701.
teshko da si procitao ovih 38 strana kada se ova prica da li vredi ili ne ponavlja po stoti put .
veruj mi , ima veoma veliki broj ljudi koji ne zeli laptop od 2-3kg-a i veliki ekran . ne kapiram kako to nekom nije jasno da razume .
to DOK
Svako ima pravo na svoje misljenje i slobodno moze da ga iznosi ali..u najbolju ruku si omasio topic..
Napravi novu temu npr. "Netbook racunari su smesni a najsmesniji je Asus eee701.." pa udri..
Sada ostali treba tebe da ubedjuju zasto su kupili nesto..
2.5-3 KG jesu mnogo a to najbolje zna onaj koji mora torbu sa laptopom + ko zna sta jos u njoj na rame pa da sparta po gradu..
Sto se tiche rezolucije i velicine ekrana molim te..Prosao pored necega u izlogu i kaze da je smesno,donosis stav kao da si video sliku asusa,acera ili winda na netu pa kaze smesno bez ikakvog osecaja kakav je stvaran osecaj u radu..
Asus 701 je zacetnik nove klase i kao takav ima svoje nedostatke koje su kasniji pametnjakovici ispravljali i pravili se generali posle bitke..osluskivali trziste i culi sta bi ljudima vise odgovaralo i napravili nove generacije netbook uredjaja..
Ako ti treba nesto ovako malo.lagano sposobno za osnovne potrebe racunara na nivou P3 kao dodatak PC-ju onda ces uzeti ako ti ne treba uzmi full laptop 15.4 sa 3 KG i ponesi ga jednom u mesec dana sa sobom i odgledaj film sa drustvom i devojcicom na vikendici..
199$Prvo ovaj topic se zove asus za 199E
Brate,ja sam krenuo da kupim taj mali asus od 22000 din.postaknut izmedju ostalog i ovom temom.Kad sam ga uzeo u ruke,upalio posle 5-6 sekundi sam ga odlozio,jer mi je delovao jadno i bedno,eto to je moje misljenje,a to da laptop od 2,5-3 kg nosis po gradu i spartas,mislim...ljudi koji imaju laptopove uglavnom se voze kolima,i to sigurno ne voze yugo.Zamisli poneses laptop koji kosta 800 evra i smestis se u polovni jugo koji kosta 600 evra...:d .Nemam nista protiv asusa ali kao sto kazes svako ima pravo na svoje misljenje..:wave:
MEni je Surf model sasvim dovoljan i
Ja imam standardan laptop, kupio sam i eee, ali nemam auto... Evo ja sad zamisljam, imam laptop od 800evra, a kad krenem negdje, obujem patike koje kostaju 60evra...uzas, idem prodat` laptop, da kupim polovnog juga i neke lijepe patikeljudi koji imaju laptopove uglavnom se voze kolima,i to sigurno ne voze yugo.Zamisli poneses laptop koji kosta 800 evra i smestis se u polovni jugo koji kosta 600 evra...:
)E stvarno...:trust:
Sad ste me totalno poremetili, taman sam "teskom" mukom sakupio 30.000din. za Asus Eee Pc 901 i naletih na ovu temu(kud sam je i citao:lupko, i sta sad da kupim za te novce?
ljudi koji imaju laptopove uglavnom se voze kolima,i to sigurno ne voze yugo.
Glupost.
Ja imam 5 laptopova (Toshiba L32, Eeepc 900, Eeepc701, Prestigio Nobile 157 i Asus neki - tolko ga ne koristim da sam zaboravio oznaku) i nemam kola. Od svih nabrojanih koristim samo Prestigio i Eeepc 701; prestigio za kakve-takve igrice jer ima diskretnu grafiku (ATI 9600 mobility), a eeepc za sve ostalo. Ostale lapove koriste sestra, keva, cale, gosti... A ja jos uvek nemam ni polovnog jugica. I ne treba mi. Ne mogu da radim na laptopu dok vozim, a mogu da radim na laptopu u vozu.
Jos ako platim 10e/mesecno onda imam i WiFi dok se vozim... Mislim, sta ces vise? ,)
Pa ti nemas auto,ali tvoj cale sigurno ima...i da li si te laptopove kupio od svojih para ili ti je malo "pomogao" cale?
Evo jos jednog (ne cenovnog) konkurenta...
Kohjinsha E8
![]()
Windows XP
AMD Geode LX800 processor
40GB HDD
512MB RAM
Memory card reader
Battery life : 3.5 hours
Resoulution: 1024×600
Price = US$600
Kad budes video na aceru kako stoji baterija od 6-cell povratices!Meni će da stigne iz USA u oktobru 6-cell Acer Aspire One za 300 evra, pa će ga testiramo.
Kad budes video na aceru kako stoji baterija od 6-cell povratices!
Pogledaj malo po netu slike ako ih vec nisi pogledao. A pretpostavljam da nisi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari