Pa sta vi ocekujete od video igre pravu realnost,ako to hocete idite u Irak i onako traze dobrovoljce pa se oprobajte pricam to iz iskustva jer sam ja bio pet godina u j.....m ratu.
Da, trazimo sto blize realnosti, jel to toliko cudno :smash: ?
Pa od pogresne franshize trazis realnost.
To je kao da NFS-u zameras sto nije simulacija voznje![]()
Pa sta vi ocekujete od video igre pravu realnost.
Pa eto ja ne bi voleo realnost, upravo suprotno. Kad ocu realnost ja izadjem iz kuce...
Zdravko, kako ne kapiras, realnost pucanja iz kalasha u video igri bi bila ultra boring, imao si obuku u vojsci , skontao si da je na 100m pogoditi metu prilicno zeznuto, ne kapiram sta bi ti tu bilo zanimljivo da u video igri ides i promasujes ko konj...To je poenta.
Da je igra relana smarao bi se satima 3 vs 3 preko poljane...Nije stvar da mene ubedjujes vec da je realnost prenesena u video igre veoma malo dinamicna, zapravo bi bila dosadna posto se u relanosti boris za zivot i siklja ti adrenalin a u operation flash pointu se jedino cimas toliko da ti ostali iz tima ne bi psovali majku...
ne daj boze ww2 pa gde vi zivite modern je zakon
I ovo nije ww2, ovo je vijetnam (i tamo su se puskali sa tompsonkama i garandima).
Jos kada bi mogli biti u ulozi Japanezana...:d
MoH: Pacific Assault II![]()
I stvarno ne mogu da verujem kako neko moze da procenjuje igru koja se jos nije ni pojavila, a posebno da unapred tvrdi da je ****** jer je radnja u wwII i jer se u igri necje pojavljivati lightsaber-i. Shta, da je radnja u 2100-toj godini, igra bi garantovano bila super? Chekajte da se pojavi igra, pa procenite. CoD ne mozhe da ispadne loshe kad ga radi infinity ward. I CoD2 je wwII pa nema ko je rekao da je ******.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari