Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

modern je zakon!

Pa sta vi ocekujete od video igre pravu realnost,ako to hocete idite u Irak i onako traze dobrovoljce pa se oprobajte pricam to iz iskustva jer sam ja bio pet godina u j.....m ratu.

Pa sta vi ocekujete od video igre pravu realnost,ako to hocete idite u Irak i onako traze dobrovoljce pa se oprobajte pricam to iz iskustva jer sam ja bio pet godina u j.....m ratu.

Da, trazimo sto blize realnosti, jel to toliko cudno :smash: ?

Poslednja izmena:
Pa eto ja ne bi voleo relanost, upravo suprotno. Kad ocu realnost ja izadjem iz kuce...

Pa eto ja ne bi voleo realnost, upravo suprotno. Kad ocu realnost ja izadjem iz kuce...

Dobro brate, odavno sam provalio da si tvrdoglav, tako da cilj mog postojanja ne moze nikako biti da te ubedjujem u nesto...:smash:.

Izadjes iz kuce, i poneses AK47 i zapucas po stanici milicije, wtf ?
Ne govorimo ovde o realnosti Sims-a, nego o realnosti u pucachini :type:.

Naravno na nema veze sa realnoscu kao ni Crysis, FEAR, Quake, Doom...ni ne raspravljamo ovde o tome vec o prednostima i manama gameplaya proslog i nadolazeceg :p COD-a. Samo hocu da kazem da bi sve to moglo biti malo drugacije a da opet ostane taj COD shmek. Ja prvi volim SP igre i volim da se osecam kao deo nekog scenarija/filma i da budem heroj itd. ali ovde ga bas preterase, osecam se glupo :)

Poslednja izmena:
Zdravko, kako ne kapiras, realnost pucanja iz kalasha u video igri bi bila ultra boring, imao si obuku u vojsci , skontao si da je na 100m pogoditi metu prilicno zeznuto, ne kapiram sta bi ti tu bilo zanimljivo da u video igri ides i promasujes ko konj...To je poenta.
Da je igra relana smarao bi se satima 3 vs 3 preko poljane...Nije stvar da mene ubedjujes vec da je realnost prenesena u video igre veoma malo dinamicna, zapravo bi bila dosadna posto se u relanosti boris za zivot i siklja ti adrenalin a u operation flash pointu se jedino cimas toliko da ti ostali iz tima ne bi psovali majku...

Zdravko, kako ne kapiras, realnost pucanja iz kalasha u video igri bi bila ultra boring, imao si obuku u vojsci , skontao si da je na 100m pogoditi metu prilicno zeznuto, ne kapiram sta bi ti tu bilo zanimljivo da u video igri ides i promasujes ko konj...To je poenta.
Da je igra relana smarao bi se satima 3 vs 3 preko poljane...Nije stvar da mene ubedjujes vec da je realnost prenesena u video igre veoma malo dinamicna, zapravo bi bila dosadna posto se u relanosti boris za zivot i siklja ti adrenalin a u operation flash pointu se jedino cimas toliko da ti ostali iz tima ne bi psovali majku...

E da, nezaboravni OF :).
Jos se secam one misije, kada ostanem sam u sumi, i treba da se orijentisem prema zvezdama.
Sve sam ja lepo skapirao pravac kuda treba da idem, samo sam isao u suprotnom smeru... :D, picio ja tako, e igrao sam sigurno neprekidno pola sata, pobio boga oca, bezao od tenkova, da bi stigao do mora :d, tad sam shvatio nesto tu ne valja :D.

Mislim, sta reci :S:

2ij6gcx.jpg

2nrni3o.jpg

2vbr3t3.jpg

Ovaj prvi screen ko da je "slikan" u diskoteci, dok je strobos radio... :)

ne daj boze ww2 pa gde vi zivite modern je zakon

Case closed! :smash:

Ipak je ponovo WW2 ...shit!

A to sto se lako portuje na ostale platforme ne treba da cudi, kad konzole vise nisu konzole nego kompjuteri (svi imaju cpu, gpu, ram (nesto u tom fazonu) , hdd...).

Poslednja izmena:
Ovo je fenomenalno! Uvek sam se pitao kako bi wwII fazon izgledao sa nex gen grafikom. Uh, a mogli su staviti radnju igre u 2020-u, ubaciti neko lasersko uruzje i upropastiti serijal.

Ma ne najbolje je da ga vrate u praistorijsko doba da se gadjamo kamenjem, i jurimo sa dinosaurusima...

I ovo nije ww2, ovo je vijetnam (i tamo su se puskali sa tompsonkama i garandima).

Poslednja izmena:
Vise lici na katanu :)

Daaa, katana. Zaboravih kako se zove.
Jos kada bi mogli biti u ulozi Japanezana...:d

MoH: Pacific Assault II :)

MoH: Pacific Assault II :)

Vala bash:)
Ali to mi se avidja. MoHPA je bio vrh. Svima neshto kao nije valjao, dok sam ja tada otkidao za igrom.

I stvarno ne mogu da verujem kako neko moze da procenjuje igru koja se jos nije ni pojavila, a posebno da unapred tvrdi da je ****** jer je radnja u wwII i jer se u igri necje pojavljivati lightsaber-i. Shta, da je radnja u 2100-toj godini, igra bi garantovano bila super? Chekajte da se pojavi igra, pa procenite. CoD ne mozhe da ispadne loshe kad ga radi infinity ward. I CoD2 je wwII pa nema ko je rekao da je ******.

Poslednja izmena:
I stvarno ne mogu da verujem kako neko moze da procenjuje igru koja se jos nije ni pojavila, a posebno da unapred tvrdi da je ****** jer je radnja u wwII i jer se u igri necje pojavljivati lightsaber-i. Shta, da je radnja u 2100-toj godini, igra bi garantovano bila super? Chekajte da se pojavi igra, pa procenite. CoD ne mozhe da ispadne loshe kad ga radi infinity ward. I CoD2 je wwII pa nema ko je rekao da je ******.

Sto si tako zapeo za scifi, lightsabere i 2100 godinu? Ja nisam procitao ni jedan post o tome. Stvar je u tome da je modern warfare dobra igra i da su ljudi zeljni jos modernog napucavanja u cod fazonu. COD4 se btw odvija u sadasnjosti.

Anyway, sve mi se cini da su ovaj cod razvijali paralelno sa COD4, zato tako brzo i izlazi.

Totalno krš izgleda, kao da je CoD3, a ne CoD5. Gore od MOHA... Bezveze

Verovatno su testirali na nekoj krs masini. ;-)
Sudeci po ovom teaseru ima jos dosta za peglanje. Debelo cemo se nacekati da ovo izadje.

Kakvo bre peglanje :S:
Ovo ce biti tako kako je sad, bolje ne mere.Sta ocekivati od prapotopskog endzina, kao i od igre koju izgleda stancuju jednom godisnje, kao NFS.Bice 3-4 sata gameplaya, i ako nekoga bude zanimao multi, tim bolje.

Vrh Dno