Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Pa COD3 je bila, bar sto se tice grafike, dvojcica na steroidima, sa krs pricom i krs atmosferom. :d Imam utisak da ce COD5 biti nesto slicno; neka neuspela nadogradnja cetvorke... mada sada su tu Infinity Wards, a ne onaj nesrecni Treyarch studio, tako da kako okrenes, mora biti bolja od trojke. :d

Pa, Treyarch i radi ovaj nastavak.Ista stvar kao sa trojkom.

Odgledam trailer i ne vidim sta to pricate za grafiku ?
Igleda sasvim ok, itekako sumljam da ce grafika biti losija nego sto je u CoD4.
Svidja mi se sto je WW2 tema, ako moze jos i sa Japancem da se igra kampanja bice extra.
Jeste da ova dzungla malo podseca na MOH, ali gledajuci trailer izgleda kao cist klasik COD, i nadam se da ce to i biti.

I CoD2 je wwII pa nema ko je rekao da je ******.

Jeste ali on se pjavio kada su bili samo Cod2 i medal of honour:allied assault , ljudi su bili zeljni ww2 shootera, sada je vec svima dosadio, zato sto postoji kamara igara iz ww2.

Tacno je da postoji i iz modernog doba veliki broj naslova, ali retko koji je ovako kvalitetno ispao kao cod4 (neki idealni balans izmedju realnosti i arkade ...bar sto se tice multiplayer HC modova).

Mogli bi da izbace recimo nesto kao sto su ljudi koji su uradili FEAR izbacili FEAR Combat, multiplayer only igru koja ne morra da bude za besplatna (mada bi bilo pozeljno :) ).

I zasto ti odmah ciljas na lighsaber-e ako ne bude ww2, mislim sta fali sadasnjosti... oruzja su 100x bolja od onih iz ww2.

Ima ima, m4 i kalas zvuce mnoooogoo bolje nego bilo sta iz tog doba (samo sto su iz nekog cudnog razloga, ljudi iz infiniti warda krajnje ocajno uradili zvucne efekte u cod4). :p

sada je jasno chemu onaj bloom, kao efekat obasjavanja nocu svetlecom raketom... sto je ipak podnosljivo :)

meni je trejler skroz okej... volim tu japansku tematiku :)

Wow, reklamiraju se chak i na mySpace-u.

haha, Jack Bauer u WW2 :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
MSR:

Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better
Memory: 8 GB free hard-drive space, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista)
Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better

^^ Ovo sem imena nema veza sa CoD, preostaje nam da čekamo pravi CoD, odnosno CoD 6. A u međuvremenu svoju WW2 strast možemo da se zadovoljimo sa BiA3 ;)

Poslednja izmena:
mogu da se kladim da ce svi sto kukaju preci igru :) naravno, posle ce da je pljuju da je shit, ali ce je ipak preci :D

izgleda dobro ali dokle vishe cod, slavitje 20 godina k'o madden :)

Malo me podseća na Pacific Assault mada grafika će sigurno leteti ali i Japanci sa njom:d

Klize stopama Medal of Honora, koji je okončao svoju karijeru sa Pacific Assaultom :)

Klize stopama Medal of Honora, koji je okončao svoju karijeru sa Pacific Assaultom :)

Medal Of Honor Airborne ;).

Solidna igra. Prvi put se glavni junak koga vodimo respawnuje, a ne neprijatelji :p.
Kada zgines, nema ucitavanja, nego odmah pocinje skok iz aviona novog vojnika (i nastavljas tamo gde si stao), dakle nema onog osecaja da si heroj, jer i nisi, svaki put drugog vojnika vodis, jedino ako ne pogines do kraja igre nijednom :D, e onda ti treba dati medalju al ovu pravu :D.

A i krajem godine izlazi MoH 10th Anniversary ;).

Poslednja izmena:
Ako je Airborne solidna igra, onda povlačim reč. Ali ti si drugi kome se to dopalo, posle Maxa...biće konzolaš od tebe :D

Vrh Dno