Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Ako je Airborne solidna igra, onda povlačim reč. Ali ti si drugi kome se to dopalo, posle Maxa...biće konzolaš od tebe :D

Pa Mr Hyde je konzolas, nocu ;), sad je dan, tako da Dr Dzekil runs the show :-devil-:.

U svakom slucaju, nije serijal MoH prekinut, kao sto ti apisa malo pre.

A Airborne nije fantasticna igra, ali je igriva, sto ce reci, terala me je da je zavrsim do kraja...

Pa Mr Hyde je konzolas, nocu ;), sad je dan, tako da Dr Dzekil runs the show :-devil-:.

U svakom slucaju, nije serijal MoH prekinut, kao sto ti apisa malo pre.

A Airborne nije fantasticna igra, ali je igriva, sto ce reci, terala me je da je zavrsim do kraja...

^Mislim da je hteo da kaze da se za njega serijal zavrsio Pacific Assault-om...jednostavno nisu dostojni MoH imena.

Upravo tako :) No, nebitno, ionako se čeka CoD6, to je valjda svima jasno :)

Najviše me interesuje multiplayer komponenta u cod6. Ima li neko neki info ili predviđanja ?

Ako je Airborne solidna igra, onda povlačim reč. Ali ti si drugi kome se to dopalo, posle Maxa...biće konzolaš od tebe :D

Uh, sad si me zbunio. Šta je Airborne a šta je Zdravko:zgran:? Ko je zdravkov ortak i ko je tu konzolaš u celoj priči:trust:?

Uh, sad si me zbunio. Šta je Airborne a šta je Zdravko:zgran:? Ko je zdravkov ortak i ko je tu konzolaš u celoj priči:trust:?

Pazi ovako. Prvo bejase nista, i onda se izrodi racunar. Zahvacen radijacijom iz Chernobyla, poceo je da mutira u konzole. Neki tamo mutanti ih prihvatise rasirenih ruku, mi drugi saniramo posledice radijacije.
Uvek Freedom, nikad Duty, e ako sad nisi skapirao, sigurno si dosta ozracen.

E i to smo resili, idi bre u q Mr Hyde :D, reche Dr Dzekil ;), vish koliko je sati, treba sutra ici u vojsku...

Poslednja izmena:
Sad sam gledao snimke na youtubu...izgleda dobro
jedva cekam da izadje posto sam igrao sve do sada
Samo da ne bude onako kratka kao predhodni delovi

Poslednja izmena:
jel dobio neko ključ za betu, ja juče dobio za xbox360, pa ako nekom treba jer nemam xbox.

Oce'l bit bolje od Crysisa, sta mislite?

Ma isti djavo, imas pusku vamo, imas tamo, vamo ubijas ljude, tamo ubijas ljude...
Isto sr***e samo drugo vremensko pakovanje :p

Mda....
GT5 je isto sto i Grid, tamo kola ovde kola, tamo skreces kroz neke krivine i ovde isto tako.
Eto tako tvoja recenica zvuci pametno, bas kao ova moja.

CoD2 ima smeka kao nijedna druga igra...

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da je Krajzis arkadan? :p

haha...bas pokusavam da se setim price u CoD2 i nesto mi ne ide :d

WW2 je dosadan -- svima je izasao na nos kao tema. Ako bude WW2 ja ga ne igram i tacka. Igrao sam i COD2 i COD4, a cetvorka mi je mnogo bolja igra.

O preciznosti oruzja ne vredi raspravljati uopste. Da je sve kao u pravom ratu niko od vas nikada ne bi ni pogodio nista.

Kakav kralj. Za igru za koju se već godinama priča da je smeštena u WW2 na pacifička ostrva u vreme borbe Amera i Japanaca za iste on kaže "ako bude bio ww2..."

Ni u snu. Ja ću biti presrećan ako ovo bude bilo isto kao call of duty 2. Ovo što sam video do sada ne obećava. Prepakovani COD4.

Da, prepakovana 4-ka za ljubitelje WW2 tematike koji su se smorili jer je 4-ka modern wf. Kako će da ispade videćemo.

Ne znam šta je toliki problem bio sa MoHA, osim što su svi očekivali da napravi revoluciju kao prvi deo... Meni je skroz legao.

Ne znam šta je toliki problem bio sa MoHA, osim što su svi očekivali da napravi revoluciju kao prvi deo... Meni je skroz legao.

I ja gledam zasto toliko pljuju MoHA-u,stvarno je dobra igra,jednostavno zabavno napucavanje.Prava pucacina za laku noc.

Kakav kralj. Za igru za koju se već godinama priča da je smeštena u WW2 na pacifička ostrva u vreme borbe Amera i Japanaca za iste on kaže "ako bude bio ww2..."

Jesi to hteo da kazes da se godinama prica za COD5 da ce biti WW2?!?

COD4 nije bio WW2 koliko znam i sto se mene tice ne mora ni COD5 da bude jer je WW2 tematika DOSADNA. Bio rat, prosao rat, dosta vise o njemu.

^Ovaj, a da li si procitao nesto u ovoj temi...?
CoD5 ce biti u WW2.
...i po meni, bolje je WW2 nego moderni trendovi sa US Marines i SAS supermenima koji resavaju probleme po svetu (tj u Rusiji)...stvarno dobri momci, zaista, ko ih moze mrzeti a jos manje se smoriti od njih:S:

Nazad
Vrh Dno