Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Ne znam samo sto se zestis na mene :D...?

Ne žestim se nego ne volim kad neko priča u prazno.

Stvarno mislis da ce sa CoD6 da se sve zavrsi?

Ja to nisam rekao. Rekao sam da posle šestice mogu da batale cod serijal.

Rece covek da nisu izmuzli sve scenarije sa WW2, i da se moze ocekivati opet nesto sa temom WW2...

To što je on rekao se odnosilo na cod5.

U svakom slucaju, videcemo.Tu se najvise pita Activision, kad ONI budu odlucili da ugase CoD, onda ce ga i ugasiti, zato sto su oni vlasnici fransize.Ako IW nekim cudom batali CoD, neko drugi ce nastaviti.

Ako IW batali cod serijal to će biti isto kao što je crytek batalio farcry.

LoL, a posle ja pricam u prazno...

Lepo covek rece:

"I can't say that there won't ever be a WWII Call of Duty game again...

Intervju je od pre sedam dana, i kako si ti povezao da se odnosi na CoD5, to samo ti znas ;)
Dakle, ako Activision odluci da se CoD nastavi i posle 6-ice, nastavice se.Sta tu nije jasno...

Jasta bre, Activision je izdavac, on ima prava na licencu CoD, i sam bira developer-e ;).

Jel ovog djubreta ima i u igri? Ako je tako sa zadovoljstvom cu da ga preskochim :)

Evo još zombija u cod5.

Trailer 1
Trailer 2

Call of duty je od uvek bio ozbiljna igra. Ovo što rade je stvarno žalosno. :(

Ma mislim da je to sa zombijima neka dodatna misija nesto poput onog oslobadjanja talaca u avionu u cod4 a ako nije onda je zalosno. Vise me brine oruzje, garand se cudno ponasa a ppsh nema recoila :zgran:. Inace bice perkovi u multiplayu kad vec ima last stand u singlu.

Izgleda da je to ipak neka bonus misija nevezana za radnju. Na kraju trejlera se vidi kad piše nešto kao:"izdržao si 10 rundi". Očigledno je neka misija za zaebanciju. A bilo bi stvarno *****ski da ubace zombije.

Izgleda da će da bude dobra igra
http://www.gametrailers.com/player/42012.html

Zombija, tj covekolikih bica sa rudimentarnom inteligencijom, koji nasrcu u hordama pred nisan je uvek bilo u CoD...samo sto nekad pricaju nemacki, nekad ruski...a nekad vicu bklavah derka derka...

Tako da u ovom CoD ocekujem i japanske zombije :D

Heh dobio sam ključ za mp beta verziju, pustio sam da se skida :smash:

As a member of the CallofDuty.com community, you've automatically been assigned a PC CD-Key for the Call of Duty: World at War Multiplayer Beta....

Poslednja izmena:
Dakle, probao sam betu. Iskreno, meni se ovo ne svidja. Partije traju izuzetno kratko, samo 3-5 minuta. Sve je nekako konfuzno i ne zna se ko pije a ko placa. Mozda nisam navikao, posto nisam igrao CoD 4 multiplayer, ali u svakom slucaju moglo je ovo malo drugacije. Sistem MP-a je po onome sto znam o CoD: MW MP isti. Znaci skuplja se XP, napreduje po rankovima, tu su perkovi i slicno. Malo mi je glupo da napr. i Red Army i Imperial Army i US Army koriste Thompson kao primarno oruzje (bar je za sada tako, mozda ce u finall verziji biti drugacije). Igra je veoma stabilna i nisam imao problema sa serverima niti sa lagom. Grafika je sasvim dobra, i veoma dobro optimizovana, no znajuci da igra koristi CoD 4 engine to se moglo i ocekivati.

Evo i malo screenshotova

Ostatak >>ovde<<

COD UO

Kada bi bio delom kao UO bio bi najbolji.

Apsolutno ne bih imao nista protiv da bude smesten u drugom svetskom ratu.

Ja, verovali ili ne, kada god imam malo vremena, na svakih pet, sest meseci, obrnem UO.

Posle njega mi je, realno, bio najbolji COD4, pa COD1, a tek onda COD2.

Naravno, kada pricamo o MP, tu se prica menja fundamentalno, pa se COD4 i COD2 kolju.

Nadam se da ce CoD WaW biti najbolji, a petica... za nju cemo suditi kada se pojavi.
Nije mi jasno kako donosite zakljucke pre nego sto se igrica pojavi.

Poslednja izmena:
Dakle, probao sam betu. Iskreno, meni se ovo ne svidja. Partije traju izuzetno kratko, samo 3-5 minuta. Sve je nekako konfuzno i ne zna se ko pije a ko placa. Mozda nisam navikao, posto nisam igrao CoD 4 multiplayer, ali u svakom slucaju moglo je ovo malo drugacije.

Vjeruj da je upravo zato konfuzno sto nijesi igrao COD4 u multiu, te stvari oko ranka i perkova, nadam se da je jednako dobar kao i cetvorka a saznacu za pola sata ;). Pa partije traju po difoltu i u cod4 jako kratko al 90% servera je podeseno tako da traju duze do npr 2500-3500 XP-a i to nije problem ni malo..

Ja sam jako zadovoljan, sto se mene tice SP moze da bude njesra :d. Multi fino izgleda, mape su bas dobre, dosta je slicnosti sa COD4 u pogledu perkova i napredovanja... 3 kill spree je i dalje recon, 5 je artiljerija a 7 su psi :D koji btw srede po 4-5 neprijatelja bez problema. Evo kako sam zavrsio svoju prvu partiju

Prilozi

• cod5.jpg
    cod5.jpg
    185.7 KB · Pregleda: 107
Takodje probao Betu par sati ... mogu samo da kazem ...

Matori BF2 je za koplje bolji multiplayer FPS od ovoga probanoga ...

MP je mnogo losiji od prethodnika, imam utisak ko da igram Ubersoldier, losije radi laga mi samo tako pogotovo veceras, popodne bas i nije toliko ali sigurno mi radi losije od COD4. Mislim da cu MP preskociti.

Ja mislim da se svi vi salite malo, mp je odlican, vjerujte meni ;)

I meni se dopada mp, jako je dinamičan, a i mnogo mi se dopada dizajn mapa...

^Slazhem se sa obijicom. Shto se mene tiche nova sezona CoDisanja mozhe odma da pochne. Warfare mi se zgadio. :vomit:

Jednom recju COD2 u COD4,

pa ko hoce WW2 nek igra COD5 a ko hoce modern onda COD4

Mislim da je jedino oruzje pravi razliku izmedu ove dve igre

Probao sam sinoc i ja betu mp...
Za sada mi se ne svidja iz vise razloga. Kao prvo ja sam za moderno naoruzanje (ako vec nije red da se ubace plasma gun i BFG, posto je to ipak vise za DOOM/Quake :d ) jer je WW2 bilo u svim MOH/COD igrama osim MW-a i bas bi mogli jos malo da odmorimo od njega. Prevazidjen je (ukljucujuci i Normandiju, Ivo Dzimu, Sibir, Perl Harbor, Afriku ....). Grafika mi izgleda nekako kao crtani film u odnosu na COD4 ... u stvari vise kao neko Pixar delo (ne kazem da nije lepo, ali...) u odnosu na pravi film (cod4). Takodje gameplay, isto kao COD4, samo malo losije.
Mozda nisam najobjektivniji na svetu jer, kao sto rekoh, ne svidja mi se povratak na WW2 ali to je moj utisak.

Sto se tice buducnosti fransize neko lepo rece da je WW2 poslednji rat gde su Ameri bili "good guys" pa kako su uglavnom oni develper-i, izdavaci, a bogami su i najvece trziste, cini mi se da cemo imati toga jos. Naravno pokusavaju na sva zvona da nas ubede kako su dobri i dan danas, ali ovo im je ipak sweet spot jer im je tu i pobeda bila nedvosmislena ...

Meni prijavi ovu gresku kad pokrenem igru, a nemam pirata, svega mi :d.
Instalacija protekla fino :D, cdkey sa sajta, sve regularno.
Eto vidite, i posle da im kupim ja original :D.

Prilozi

• problem.bmp
    80.8 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
^Shta da ochekuijesh od Bete ... Imao sam i ja "problemchica", pokretanje igre traje 20-30 sec sa crnim ekranom, dugo uchitava mape, pa se onda smiluje i uchita ih brzo, izbacio mi je i takav error kao i kod tebe, driver mi se po**** tj izbacio mi:" Driver not responding ... bla, bla", ne radi ALT TAB ... ima problema kolko oces. :D
Nisam stavljao Pb i najnoviji DirectX, mozda je problem u tome ... 'bem li ga. :)

Edit: Pobogu choveche, shto kachish .bmp:wall:

Poslednja izmena:
^Shta da ochekuijesh od Bete ... Imao sam i ja "problemchica", pokretanje igre traje 20-30 sec sa crnim ekranom, dugo uchitava mape, pa se onda smiluje i uchita ih brzo, izbacio mi je i takav error kao i kod tebe, driver mi se po**** tj izbacio mi:" Driver not responding ... bla, bla", ne radi ALT TAB ... ima problema kolko oces. :D
Nisam stavljao Pb i najnoviji DirectX, mozda je problem u tome ... 'bem li ga. :)

Edit: Pobogu choveche, shto kachish .bmp:wall:

Ima se moze se, bmp na sbb-u :D.
Pa onda da batalim dalje sa cimanjem.
Jesi li ti uspeo da odigras jednu mapu multiplay ?

Vrh Dno