Meni su isto priredili kad sam narucio telefonce tasti preko MTS Express-a,cekao,cekao,cekao i dalje,i onda me neko oko pola 12 nazove i pita jel mogu da dodjem do poste,ali oko pola 2,jer imam neki paket,ja dodjem naravno ne setivsi se odmah da pitam zasto mi nije isporucen paket,odem tamo i kazem da mi je receno da dodjem tad i tu,i onda sledi podjebavanje!
Kaze meni tip na salteru:"ZASTO si dosao ovde?",lepo mu objasnim da su me zvali i rekli da dodjem na salter taj i taj,on poce da se izvlaci da nema veze on sa tim,da su ti paketi kod kurira i da ja treba da cekam kurira KUCI,pa ako mi ne isporuci kuci do 3 onda da dodjem na salter jer kad zavrsi smenu kurir tada donese pakete ne salter!?
Ja odem lepo kuci i usput,pre nego sto stigoh (imam da setkam 2km do kuce),setih se da pogledam sa kog me je broja zvao taj *******t,pozovem taj broj i prvom koji se javi ispricam sta je bilo i pitam zasto me setkaju,zasto sam cekao na salteru 20-ak minuta u redu da me onaj tip *****ava i pravi na budalu,onda OPET pocne podjebavanje!
Kaze meni tip da sam JA kriv jer je kurir dolazio jutros ali me NIJE NASAO u stanu iako je zvonio,ja kazem da taj kurir koji je to rekao LAZE,jer moja zgrada ima interfon,koji i mrtvog budi kako zvoni a meni je krevet na 3m od interfona,pa ako je dolazio pre 8 onda bi me sigurno probudio a ako je dolazio posle onda bih ga ja cuo svakako i pustio bih ga u zgradu jer sam bio budan!
Sledeca fora je bila da ja moram onda sutra da dodjem po paket jer jutros NISAM bio u stanu kad mi je donosen paket,i da NISAM dosao na vreme na salter jer mi je tip rekao da dodjem u pola 2 a ja sam dosao na salter u 15 do 2,sto je sad ispala jos veca glupost i odmah sam mu sasuo u slusalicu da je to cista LAZ,jer sam ja stojao ispred saltera od 13:25 do 13:45 dok nisam dosao na red jer je tip mrcvario jednu zenu i coveka ispred mene 20 minuta i VIDEO me je da tu stojim svo to vreme,i onda sam se malo svadjao dok mi nije ponudjeno da mi IPAK oni donesu paket u ponedeljak!
U ponedeljak se pojavio neki mlad decko koji mi se svo vreme izvinjavao i pravdao sto se ovo desilo jer njihov redovan kurir nije radio pa ga je zamenjivao neki tip koji je zaposljen po ugovoru o potrebi ili tako nesto,dakle da ga zovu da radi samo kad je guzva,pa nije ni zainteresovan da radi kako treba i kad je video da je u pitanju stambena zgrada mrzelo ga je da se penje do mog stana (na drugom spratu,ima ceeeelih 30-ak stepenika da se penje),pa smo to nekako resili jer mi je bilo zao decka koji mi se predstavio kao osoba koja me zvala prvi put da dodjem po paket jer radi na prijemu pa mi je zato sad licno on doneo da bude OK!
P.S.Evo vidim ima sad tema o PE-u pa cu ovo prepisati i tamo posto nema veze sa CE-om,samo sam hteo da se nadovezem na iskustvo kolege forumasa Gargoyle,,buduci da sam istu muku mucio pre mesec dana!
Pozdrav ,)