- Učlanjen(a)
- 02.12.2005
- Poena
- 380
Mene je lik zavrnuo preko post ekspresa. Jos ovaj sto mi je doneo paket nije rekao, da je lik koji je poslao promenio ne znam ni ja sta. Sve u svemu, podigao je pare u posti pre nego sto sam ja dobio paket. Kako je to uspeo nemam pojma. Nesto je dodatno platio(nekih 700din). Sve u svemu, oprostio sam se od novca. Zato sada uzimam samo od proverenih ljudi, i 3x merim, 2x se premisljam...
Nesto sumnjam u tacnost ove tvrdnje jer NEMA SANSE da se pare podignu pre nego sto ti dobijes paket ako si poslao pouzecem, sto znaci da ti platis onog momenta kad ti paket stigne. Ja sam pre jedno godinu dana imao smesnu situaciju sa transferom novca u drugi grad, elem covek mi je poslao na nevidjeno procesor, sto znaci bez otkupnine, on mi javi da je poslao paket, ja krenem u postu i trazim onu uslugu brzog slanja novca (sto dobijes kod pa podizes), ja prvo pogresio ime ili prezime coveku tako da nije mogao da podigne lovu, zove on mene i kaze da mu nisu hteli dati pare u posti zbog neslaganja prezimena, odem odma da ispravim gresku (svaka greska se naplacuje ja mislim 200 din) i sada im sve TACNO izdiktiram, ladno tip sad tip sto radi na salteru pogresio s tim sto je prezime napisao DVA puta pa su ovi trazili coveku licnu kartu da mu vide da li mu prezime pise DVA puta u LK....budalastina, na kraju smo uspeli iz treceg puta da napravimo transakciju.