Ova Banka Intesa mi izgleda kao Dafina i Jezda, poceli su da daju kamatu na euro do 30%. :smoke:
Evo ja sam uspeo sa AmeEx-om. Otvorio PP acc. i potvrdio karticu.![]()
Kakva je sada situacija sa našim VIsa-VIrtuon karticama ?
Iz Raiff-a kažu da radi sa svim lokacijama sa ovog spiska http://www.raiffeisenbank.co.yu/srpski/ret_services/virtuon_places.asp
Srecno, meni su posle prve transakcije ugasili nalog, tj limitirali ga dok ne verifikujem jos neke stvarcice.
Registrovan sa upravo na Austriju.
Sto se tice podizanja novca nisam siguran ali pretpostavljam da bi mogao da podizes novac ako bi ti neko u Austriji otvorio bank account. A onda bi podizao novac u banci i donosio ti ovde, ili ti slao preko banke na tvoj devizni racun.
Koliko sam primetio niko ne spominje naplatu putem Personal Checks.
Ja sam prodao samo jednu stvar preko eBay-a i dobio cek, otisao u banku, dobio pare za 10-ak dana i poslao robu. Ali sam zato prodao gomilu tih istih stvari preko foruma i takodje naplatio u cekovima.
Jesta da to nije omiljen nacin za placanje, ali uvek se nadje neko ko hoce.
Provizija je oko $4 plus 30-ak dinara na cek od $70.
Znaci, ako imas dobru robu, prodaces je i ako cek jedini nacin placanja.
Ja sam uplatio danas rapidshare premium, ali mi skinili jos neke pare
24.10.2007 PP *xxxxx EXPUSE 402xxxxxxxx SG 1,37
24.10.2007 PAYPAL *RAPIDSHARE 40xxxxxxxxx CH 7,02
24.10.2007 PAYPAL 402xxxxxxxxSG 0,70
a premium je 6.99.e a sad mi je kartica zaduzena sa 9.09e
da li neko zna o cemu je rec
Ima li neko iskustva sa prodajom, a da se registrovao na UK Ebay? Ili je ipak Nemačka najbolje rešenje za nove korisnike?
Moze li mi neko reći nešto više o čekovima? Da li to stiže na kućnu adresu, koji su podaci na čeku (ima li i adrese)? Pitam jer mi je u ličnoj karti neka stara adresa, a ja bih da ček stigne na kućnu – novu adresu. Da li u tom slučaju ne mogu da podignem jer se to ne uklapa? Može li mi neko napisati sve što treba da znam o tome, pre nego se upustim u transakciju?
Jel mozda ko radio registraciju sa bosanskom karticom,imam mogucnost da uzmem karticu u Bosni pa ako moze koji savet
Znaci, sa Intesinom MasterCard standard moze PayPal nalog da se otvori? A kakva je situacija kod direktnih placanja ovom karticom preko interneta? Ja sam probao da kupim neku igru preko Steam-a i lagano su odbili karticu.
Znaci, sa Intesinom MasterCard standard moze PayPal nalog da se otvori? A kakva je situacija kod direktnih placanja ovom karticom preko interneta? Ja sam probao da kupim neku igru preko Steam-a i lagano su odbili karticu.
Da li Steam prihvata MasterCard?
Mora da je neki drugi razlog bio za odbijanje.Ja sam preko steama kupovao bez problema(a i ne samo preko steama) i nikada mi nije bila odbijena transakcija.PayPal je druga priča :wall:
Hvala na odgovoru.Znam samo engleski, i zato bih registraciju na UK a prodaju na Nemačkom Ebay. Ali da li će mi tada sva obaveštenja stizati na nemačkom, pošto tamo nameravam da ponudim nešto?Ja sam registrovan na UK Ebay i ovo je bolje resenje od nemackog sajta u slucaju da razumes samo engleski jezik. Nije bitno gde se registrujes jer mozes da prodajes na bilo kom Ebay sajtu.
To znači da na tom čeku stoji samo ime osobe koja ga može naplatiti, a ne adresa? I koliko razumem ček stiže na kućnu adresu koju ja naznačim? A da li treba nešto da se potpisuje i upoređuje sa ličnom kartom kada se taj ček dostavlja na kuću (pošto je vrednosni)? Ili se po njega ide u poštu? Kako sve to ide? Hvala!Adresa nije toliko bitna na ceku, bitno je ime i prezime. Mozes da izmenis adresu u My Ebay za primanje uplata pa jednostavno promeni na adresu koja ti odgovara.
Uvek su bolji Bancini cekovi, licni cekovi se vise falsifikuju i treba vise vremena da se naplate. Bancin cek se naplacuje odmah zato sto banka garantuje za njega.
Naravno nikad ne salji robu dok ne rascistis sa placanjem, ako ti neko ponudi da ti posalje cek sa vecim iznosom na njemu ne prihvataj sigurno je falsifikat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari