Ne mora Hit paket, mozes da uzmes samo karticu. Treba samo da si zaposlen bar tri meseca i ne moras ni tekuci kod njih da otvaras.
A sta ako nisi zaposlen?da li postoji neki depozit? da se ulozi i da se dobije kartica(Mastercard standard)ako o njoj pricamo pozdrav.
Kako možete dobiti MasterCard Standard kreditnu karticu?
Korisnik MasterCard Standard keditne kartice Banca Intesa Beograd možete postati bez obzira da li ste klijent Banca Intesa Beograd ili ne, a procedura je brza i jednostavna.
Da biste aplicirali potrebna Vam je samo lična karta.
Nisu Vam potrebni žiranti, depozit, administrativna zabrana, menice.
Nakon odobrenja izdavanja kreditne kartice, u zavisnosti od Vašeg radnog statusa potrebna su Vam sledeća dokumenta:
* Zaposleni: Potvrda o zaposlenju i visini primanja
* Samozaposleni: Uverenje o plaćenom porezu na dohodak i osnovicama na koje se porez plaća; Fotokopija Rešenja o porezu na dohodak (original na uvid).
* Penzioneri: poslednji penzioni ček.
Za potvrdu ličnih podataka potrebno je da ponesete jedan od sledećih dokumenata: zdravstvenu knjižicu, pasoš ili vozačku dozvolu.
Za potvrdu mesta stanovanja potreban Vam je jedan od računa za poslednji mesec: za struju, telefon ili komunalne usluge.
evo sa sajta uslova da se dobije kartica:
Kod:Kako možete dobiti MasterCard Standard kreditnu karticu? Korisnik MasterCard Standard keditne kartice Banca Intesa Beograd možete postati bez obzira da li ste klijent Banca Intesa Beograd ili ne, a procedura je brza i jednostavna. Da biste aplicirali potrebna Vam je samo lična karta. Nisu Vam potrebni žiranti, depozit, administrativna zabrana, menice. Nakon odobrenja izdavanja kreditne kartice, u zavisnosti od Vašeg radnog statusa potrebna su Vam sledeća dokumenta: * Zaposleni: Potvrda o zaposlenju i visini primanja * Samozaposleni: Uverenje o plaćenom porezu na dohodak i osnovicama na koje se porez plaća; Fotokopija Rešenja o porezu na dohodak (original na uvid). * Penzioneri: poslednji penzioni ček. Za potvrdu ličnih podataka potrebno je da ponesete jedan od sledećih dokumenata: zdravstvenu knjižicu, pasoš ili vozačku dozvolu. Za potvrdu mesta stanovanja potreban Vam je jedan od računa za poslednji mesec: za struju, telefon ili komunalne usluge.
u prevodu, morash biti zaposlen, samozaposlen, penzioner... neko sa redovnim primanjima
A sta ako nisi zaposlen?da li postoji neki depozit? da se ulozi i da se dobije kartica(Mastercard standard)ako o njoj pricamo pozdrav.
Ala ti je odgovor:wall:evo link pa vidi
http://www.bancaintesabeograd.com/
Evo onda jednog pitanja,uz Hit Racun Banka Intese,koji mogu da otvore i NEZAPOSLENI(depozit je 250eura) se dobija Mastercard standard koji moze da prodje na PayPal-u,po zadnjim informacijama.Pitanje je da li se obavezno dobija Mastercard standard uz Hit racun?(u slucaju i da si zaposlen ili nezaposlen).:wall:
Uz hit račun članarina za MasterCard se ne plaća. Međutim, niko ti ne garantuje da ćeš da dobiješ karticu. Izdavanje kartice mora da odobri kreditni biro, zavisno od toga da li si kreditno sposoban.
Sad sam pitao i kazu ne moze ako nemas stalna primanja.
Ako imas onda kreditni biro odredjuje da li si kreditno sposoban.
rekli su takodje da moze sa platom od 100E,a pretpostavljam da je minimalna 50E.
Bas tako, ja sam pre par meseci pitao da li kao nezaposlen mogu da dobijem karticu ako ulozim 1000e depozita i rekli su da ne moze, ne rade vise kartice na osnovu depozita. Mada mi nije jasno sta je problem da izdaju karticu sa recimo limitom 500e, kad postoji depozit visi od tog iznosa...
Ja sam izabrao za zemlju Bosnu, svoju adresu iz Srbije, za State / Province / Region sam stavio Srbija. I prošlo je.Znachi otvorim HIT rachun u Intesa banci i ako imam stalno promanje vece od 100€ ili koliko vec onda mogu da dobijem master card. Ok. To je sve jasno.
Onda sa tom karticom mogu da otvorim PayPal account ali mi nije jasno to sa zemljama. Ja izaberem neku od onih zemalja koju ste rekli i onda kada stavljam adresu bitno je da stavim adresu koja postoji u toj zemlji (npr kod nekog kod koga poznajem - da li moze Nemacka?) ili stavim adresu ovde u Srbiji iako sam naveo drugu zemlju(jeste nelogichno ali ko pita ne skita).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari