Jel placao neko danas ili juce preko PP?
Meni sad trazi da izaberem shipping adresu (jednu od onih koje imam na PP).
A akaunt je registrovan na Austriju tako da...
Mada je ovo placanje preko ChannelAdvisor-a pa mozda to ima neke veze.
Ma jok, ništa me nisu pitali. To je potpuno regularna situacija za njih. Smejali su se kada sam im pokazao plavi token za online banku (ovdašnju) pošto su mi dali isti takav ali crni, pa sam rekao da je dobro što su različite boje inače bih pobrkao koji je za koju banku.
Sve što sam poneo je pasoš i pare da položim.
Oni lepo naplaćuju svoje provizije (koje nisu ništa strašno, uobičajene rekao bih) i očigledno koriste situaciju što imaju zemlju u susedstvu kojoj svi koješta zabranjuju (a i ona sama sebi). Moj ortak je isto otišao, s tim što njemu trebaju SWIFT transferi, koji se uredno mogu raditi iz online banke.
Kartica važi do 2009 ili 09/2008, nisam siguran. Proveriću kod kuće. Slanje odavde nisam testirao (nije mi to glavni prioritet), kad probam znaću.
PayPal withdrawal mi je glavni prioritet. Bank account je uredno registrovan na Paypalu, withdrawal zahtev je primljen i sad čekam da se procesira (5-7 dana). PayPal je uradio konverziju u HUF jer jedino tako dozvoljava transfer za mađarske račune. Onda ću svakako imati i proviziju za konverziju u EUR, pa se tu sigurno gubi, ali jeb' ga, to je šta je.
Paypal fee za withdrawal je 350HUF (1E ~ 250HUF).
Sad čekam da vidim da li će mi banka primiti HUF transfer, obzirom da nemam HUF račun već samo EUR, nadam se da neće biti problema i da će uraditi automatsku konverziju. Ako odbiju, verovatno ću morati da otvorim i HUF račun.
Inače, ako transakcija ne uspe, PP naplaćuje 1500HUF za return fee.
@Igvan Na koju si adresu registrovao paypal,i kako planiras da se izvuces ako traze neku verifikaciju ?
Sta je u onom uzasnom spisku drzava madjarska ? mozda Hi ?
Takodje,zar ne bi austrija trebala da bude AS ?
@Igvan Na koju si adresu registrovao paypal,i kako planiras da se izvuces ako traze neku verifikaciju ?
Ljudi, PayPal doda BiH, MK, Albaniju...jos jedino SRBIJE nema.STRASNO !!!!!!!!!!
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-approved-signup-countries-outside
Ja ne vidim problem, koristim paypal svaki dan![]()
Dakle Aleck,Na koju si adresu registrovao paypal,i kako planiras da se izvuces ako traze neku verifikaciju ?
Mali off topic
Kupovao bih neke stvari na ebay.co.uk , pa me zanima kakva su vasa iskustva u vezi carina, postarina i ostalih stvari koje nasa drzava moze da naplati.
:wall: :wall: :wall:
E, sta je sa zlatnim ogrlicama i lancima?
Mogu li i oni da se kupuju i salju kao memorija za kompove itd. Kako se carini?
I dali je to protivzakonito![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari