Šta je novo?

ZTE Grand X

Koje neupotrebljivo poredjenje :D

Ljudi, poredite totalno razlicite sisteme koji drugacije koriste RAM..

Da windows telefoni ne koriste RAM, njima je dovoljno i 100MB, e sad ako vam treba telefon za pozive i poruke OK je 520 :)

Mogu oni drugacije da koriste RAM, ali ima tu i drugih opcija koje poseduje LG za razliku od Lumie...

Pa gledajuci to poredjenje nista od toga nema koristi u praksi odnosno ubaceno je samo da bi nesto nabrojali.. Jedino flash (da sprzite nekom facu u mraku) od nekih prakticnih prednosti. 4.3 u odnosu na 4" ne mozes svrstati kao prednost.. Radio dobija i Lumia, al to sam koristio 2003-e zadnji put, ako si u prevozu ili u pokretu to je neupotrebljivo, nesto sumnjam da je ista uradjeno na tom polju.. Baterija jeste jaca na papiru ali znaci li to ista u praksi, jer opet, drugacije sve radi..
Svi ti testovi i poredjenja su totalno besmisleni, jer se niko ne bavi PRAVIM poredjenjima, ono sto zaista znaci..

Naravno da ovo ne treba uzeti zdravo za gotovo ali je bolje i ovo poredjenje nego nikakvo...Nisam ni mislio na osobina tipa tezine i velicine vec vise na DLNA, koji ja npr koristim, dva mikrofona zbog suma, kao i prednja kamera...Mozda nekome ovo ne treba, ali ja to koristim i zato sam prednost dao LG-ju

Veruj mi L7 II ima neverovatno dobru bateriju ,meni nekad izgura 3 dana kao od sale i plus 4 dan imam negde oko 20 posto .

Naravno da ovo ne treba uzeti zdravo za gotovo ali je bolje i ovo poredjenje nego nikakvo...Nisam ni mislio na osobina tipa tezine i velicine vec vise na DLNA, koji ja npr koristim, dva mikrofona zbog suma, kao i prednja kamera...Mozda nekome ovo ne treba, ali ja to koristim i zato sam prednost dao LG-ju

To je cool, ako ti treba.. Al ta poredjenja su stvarno glupost, cak i ovi najpopularniji opisivaci, tipa phonedog, pocketnow itd, kad porede dva telefona, to je takvo gubljenje vremena. Pola klipa koji traje 10 minuta prodje ni u cemu, nikad neces videti neko prakticno poredjenje, tipa koliko brzo ulazi u dialer, whatsapp, koliko ti treba da uradis nesto itd.. Takvih korisnih poredjenja ima mozda dva na celom YT-u, i to budu neki vrljavi snimci gde neki indijac Rajes Rajesfali snima sa nekom uzasnom kamerom..

A ko ti je odobrio zamenu ,bg elektronik ili telenor ? Ja danas bio i zena zvala bg elektronik i lik kaze da ne mogu da dobijem novi telefon .

Gde si bio u telenoru? Ja sam za sad najvise imao uspeha u Merkatoru u NS ali kada radi jedna devojka koja je ove sedmice prva smena (valjda radi do 7 navece), a najbolje da se dodje ujutro oko 9 jer im je tad tu i menadzerka...

Onda samo osmekaj neku mladju radnicu, jer ja nisam imao srece kod jedne starije jer je ova mladja zavrsila smenu, pa sam dosao ujutro. Ova "matora" me ubedjivala da ne moze za drugi telefon vec za nov Grand X ili eventualno za Blade G, ali kad sam je pitao da li je sigurna u to sto prica onda je pocela drugu pricu, kao pa mozda i moze ali ne ma sa kim sad da proveri jer je vec proslo 19h :D

Ja sam izgleda imao jako srece u toj transakciji, uspeo sam da zamenim za s2+ i mogu reci da sam prezadovoljan sa telefonom i zaista sam konacno doaso do toga sta znaci imati pravi telefon :). Vidim da se vodi diskusija u vezi zamene znam da vise nema popusta od 10.000 din da sam ja morao da se odlucim za telefon to bi bio sigurno Samsung core cini mi se da je to odlican telefon.

Samo sto ga jos uvek nema u prodaji iako na sajtu to ne pise, pa sam se zbog toga odlucio za LG L7 II

Hvala. Za sad je 10 u glavu u odnosu na ZTE. Nisam ni primetio da ne radi mikrofon, na sta se neki zale.

Meni se problem sa mikrofonom na lg l7II desio dva puta i to na pocetku ,i evo mesec dana ,radi kao sat ,ali uporedjivao sam ga sa caletovim grand x ,sto se tice brzine otvaranja aplikacija i surfovanje netom ,tu je grand x jedno 2 puta brzi od lg .

Jeste zte mozda brzi ali koči za medalju u odnosu na lg tako da tih par stotinki sto je sporiji od zte će čovek da preživi

Upravo, bitnije mi je da mi ne zakucava nego sto sporije otvara aplikacije ;)... Moguce da je ovaj update E sredio to sto se tice mikrofona

Pa naravno da je to bitnije ,ja kazem meni se samo dva puta desio problem sa mikrofonom i to na pocetku ,i od tada vise ne ,e sad ne znam kako se sam od sebe popravio :D

Odobrena zamena, treba da odem po potvrdu u servis. Sad da se dam u razmisljanje sta uzeti ako nema Grand X :smash:

Vrlo jednostavno sve zavisi od toga koliko si spreman da potrošiš, a sigurno ćeš već nešto naći za sebe dobro, imaš unazad nekoliko korisnih stranica koje ti mogu pomoći pri nekom izboru.

Poslednja izmena:
Imas samsung galaxy core za iste pare ,dobar telefon jedino mu mana malo slabiji video snimak 640x480 ,al ako ti to toliko nije bitno uzimaj ga bez razmisljanja ,e sad ako imas para za nesto bolje to je vec druga stvar .

Poslednja izmena:
Iskreno, ne bih voleo ni dinara da dam, ali posto ocigledno moram- najmanje sto mora. Najradije bih uzeo Lumiu 520, medjutim - cena je niza od one koju sam dao za Grand X, nece dozvoliti. Koliko sam video - LG L7 II, Samsung Galaxy Core. Neki su pisali da Core jos nije stigao u radnje, za L7 II da ima problema sa mikrofonom. Poslednje sto zelim je ponovno mucenje sa telefonom. Nisam pametan... Nadam se da nemaju Grand X :d

@zolabg Crkao skroz aparat ? Kad si ga odneo. Ja moj u utorak i još nema novosti.

Sad proverio na sajtu, piše da je aparat zaveden.

Poslednja izmena:
Samo sto je pitanje da li imaju Core jer nije bio kada sam ja menjao vec su rekli da kod njih na stanju pise "uskoro" iako na sajtu za korisnike pise da vec ima u ponudi.

@zolabg Mislim da nema veze sto je jeftiniji, jer su meni prvo ponudili Samsung Trend koji je takodje jeftiniji. Bitno je samo da oni tebi ne vracaju razliku ako je telefon jeftiniji. A sto se tice mikrofona na LG, ja za sada nisam imao porblema

Vrh Dno