Pre nesto manje od godinu dana sam uzeo ZTE Grand X u Telenoru uz doplatu od 12.000 din. Kao i vecina ovde imao sam iste probleme, kasnjenje i nestizanje poruka, blokiranje prilikom poziva, nenormalno trosenje baterije itd... U poslednje vreme je poceo sve vise da se resetuje sam od sebe i iz cista mira. Pre oko mesec dana prilikom reseta vise nije hteo da se ukljuci. Naime, samo stigne do onog pocetka "dobre stvari pokrecu svet" i tu se zakuca. Nije moglo da pomogne ni preko recovery-a. Telefon je predat u poslovnicu Telenora koga su oni prosledili u BG Elektronik. Zbog cega sve ovo pisem? Pre oko 5-6 dana, stigao je odgovor da telefon ne podleze garanciji jer je nadjena kondenzacija na maticnoj ploci!!! Telefon NIKAD nije padao, nikad nije pokvasen i niko ga nije otvarao i nesto cackao po njemu. I oni su u BG Elektroniku potvrdili da je ocigledno da telefon nije upadao u vodu i da nema nikakvih fizickih ostecenja na njemu, ali da je svejedno nadjena kondenzacija na maticnoj ploci i da valjda ZTE nece da prihvati takvu reklamaciju. Za popravku traze neverovatnih 29.000 din. !!!!! Pored toga sto sam platio 12.000 za ovo kinesko smece i ugovornu obavezu od dve godine sada sam ostao i bez tog telefona, kakav god da je. Molio bih nekoga ako je imao slicna iskustva da mi pomogne sta i kako da reagujem. Da tuzim Telenor ili da prestanem da placam racun pa neka oni mene tuze a na sudu nek dokazu da li su oni ispostovali ugovor. Koje pravo mene u ovakvoj situaciji moze da zastiti? Ako nista ne pomogne zvacu sefa u poslovnici Telenora i pred njim razbiti ono smece u delice....