Šta je novo?

ZTE Grand X

Ukocio se ponovo caletov grand x ,odneli smo ga danas u telenoru i radnica mi je rekla ,molite se da ovi iz bg elektronika nemaju vise ovaj model ,pa da dodjem u sredu da vidim sta se desava :)

Ne bi trebalo jer je skroz drugi tel ali ko ima hrabrosti da ga kupi i isprobava :D

Meni ponovo umro telefon, drugi put, ovo će mu biti 4 put da ga šaljem. Valjda me neće opet zavlačiti. Tamo u telenoru sam popunio zahtev za drugi model.

Od ovih što su skoro zamenili za drugi model, ima neki savet. Onaj me u radnji plaši da moram da uzmem drugi zte , blade ili neki drugi, ja mu rekoh da to neću ni u snu.

Meni ponovo umro telefon, drugi put, ovo će mu biti 4 put da ga šaljem. Valjda me neće opet zavlačiti. Tamo u telenoru sam popunio zahtev za drugi model.

Od ovih što su skoro zamenili za drugi model, ima neki savet. Onaj me u radnji plaši da moram da uzmem drugi zte , blade ili neki drugi, ja mu rekoh da to neću ni u snu.

Trebalo bi da možeš da zameniš za telefon koji ti želiš ja sam zamenio uz doplatu za s2+ ali je on sad preskup bez pousta. U svakom slučaju bitno je da možeš da zameniš telefon za drugi

Ma mene samo zanima da mi konačno odobre zamenu za drugi model. Posle ovih dešavanja, dosta sam skeptičan. Vidim da ste zamenili ali meni su pričali da će mi zameniti i prošli put pa ništa.

Koje uopšte mogu uzeti telefone bez doplate ili sa nekom do 5 hiljada, nisam u toku.

Edit: Lepo je radio ovih mesec dana, mislio sam da će izdržati do kraja godine bar .:D

Koliko je koštao zte grand bez paketa u telenoru ?

Poslednja izmena:
Ma mene samo zanima da mi konačno odobre zamenu za drugi model. Posle ovih dešavanja, dosta sam skeptičan. Vidim da ste zamenili ali meni su pričali da će mi zameniti i prošli put pa ništa.

Koje uopšte mogu uzeti telefone bez doplate ili sa nekom do 5 hiljada, nisam u toku.

Edit: Lepo je radio ovih mesec dana, mislio sam da će izdržati do kraja godine bar .:D

Mene je izašao oko 12.000 din na paketu pis 500. Ja bih ti preporučio samsung core ako se tako zove to je trenutno solidan odnos cena i dobijeno ali mozda i neka nokija ili sony kako god imaš lep izbor pa biraj.

Poslednja izmena:
Da li je neko, kome je odobrena zamena, provaravao sta mu pise u statusu na BG Elektronik-u?

Meni pise da je popravka zavrsena i da je testiranje u toku, sto me zabrinjava :(

Nemoj to da te brine uopste i meni je isto tako pisalo ,pa je posle pisalo da je aparat popravljen i testiran ,pa.mi je onda kroz nekoliko dana stigla poruka da mi je tel stigao sa servisa .A ustvari su mi dali novi grand x .

Idem ja posle 5 direktno do telenora jer mi tako rekla ova u Merkatoru pa ce oni zvati da provere jer ovi odmah mogu da im posalju potvrdu ako je odobrena zamena... Nadam se da cu vise da se resim ovog ******

Ja kontam da probam da uzmem L9 i predjem na vecu tarifu S&P1000 jer je u njoj 11k sto ulazi u okvir cene koju sam platio za Grand X, a ako ne bude moglo onda L7 II ili Samsung Galaxy Core

Dobio sam zamenu i uzeo LG L7 II uz doplatu od 4200, bez ikakvih problema.

Srecno ostalima sa menjanjem

U ****te a ja sam lg l7 II uzeo na.novom ugovoru na pis 500 za 6800 ,znaci nista od popusta

Da rezimiramo - kada zavrse sa telefonom u BG elektroniku, u slucaju da je pokvaren/crkao, dobija se potvrda i ide se u Telenor da se zameni? Da li jos uvek daju ZTE Grand X ili se kao zamena dobija drugi telefon? Sta ja imam od ZTE Grand X, koliko god da je nov, kada sam ovaj od 6 meseci koliko ga imam, mozda mesec dana koristio bez problema.

Meni rekla radnica da dokle god imaju zte grand x ,da ce isti da nam.salju nazad ,e sad izgleda da vise nemaju

Ja bih uzeo onu xperiu M , ako mi odobre. Vidim da je najavljena za sledeću nedelju, gledajući klipove na yt. čini mi se ok. Ovaj lg l7 2 vidim da ima opasne bagove sa mikrofonom, tako da bih preskočio.

Popizdeću ako mi ne dozvole zamenu :mad:

Edit: Ma doplatiću i 5-6 k samo da e otarasim đubreta.

Poslednja izmena:
Koliko se čeka na zamenu, ja sam ga odneo u utorak u telenor, znači da je danas u bg-elektroniku ?

Koliko si ti čekao chele85 ? Zanima me da li si iz Bg-a, pošto vidim da je većina koji su uspeli da zamene iz Bg-a.

Iz NS sam...Odneo sam proslu utorak i juce je bila odobrena zamena, sto sam saznao kad sam otisao u Telenor i oni su zvali servis da provere. Samo ako ides da vidis i nadas se zameni onda ponesi i kompletu opremu i od Grand X i od zamenskog jer su mene zbog toga vratili pa sam dosao jutros. Sad mi pise na statusu servisa: Pregled aparata je u toku.

Sto se tice Sony M, kod njega ne moze da se vadi baterija a i pitanje je da li ce ga dobiti sledece sedmice, tako da sam zbog toga uzeo L7 II.
Hteo sam ja da uzmem Samsung Core, ali jos uvek im nije stigao i milse da ce do kraja meseca, ali ne znamju za sigurno...

Poslednja izmena:
Ja sam im dao već komplet opremu, nadajući se zameni ;) Onda bi trebalo da se reši do kraja sledeće nedelje najverovatnije. Za svaki slučaj sam poslao još jednu reklamaciju u telenor i bg elektronik.

Gde si video to za bateriju, sad gledah klip na yt i lik otvarao poklopac i izgleda mi obična baterija koja se vadi. Obično kad je iz jednog dela bez skidanja poklopca se baterija ne vadi

Mene taj lg plaši zbog tog baga sa mikrofonom, ne bih hteo da opet imam probleme tokom razgovora kao sa zte .

Poslednja izmena:
Pa bag je izgleda jer nece da se ukljuci mic za svaki poziv ali moze da se resi i samim ukljucivanjem i iskljucivanjem speaker-a, tako da nije tako strasno. A sto se tice baterije, na svim sajtovima gde sam gledao specifikaciju:
http://www.versus.com/en/sony-xperia-m-vs-lg-optimus-l7-ii

A i kod sony-a ne postoji giroskop...

A ovi razlozi zbog koji su naveli da je Sony bolji, jedino RAM je pravi razlog dok su ostali nebitni...

Ako e odlucis za LG, samo proveri kako mu radi tastatura jer sam u jednom slucaju video da brlja ali uglavom se niko sem tog kolege nije zalio na to, a ima ih par u firmi sa LG

PS
I naravno, meni se vise nije cekalo :D

Poslednja izmena:
A ko ti je odobrio zamenu ,bg elektronik ili telenor ? Ja danas bio i zena zvala bg elektronik i lik kaze da ne mogu da dobijem novi telefon .

Odobrio BG...Ovi iz telenora su samo zvali da provere i u trenutku dok je ova zvala, stigao joj je mail da je odobrena zamena, a jutros je i menazerka zvala nekoga i rekli su joj da mogu da biram telefon koji hocu i da doplatim ako treba...

Dobro je da se odobravaju zamene. Pa glavonje posle nek razmisle dvaput kakav shkart uvoze.

Naravno da ti nece vratiti lovu nazad...Meni je prvo radnica ponudila Samsung Trend i kada sam rekao da necu taj onda mi je jos rekla sta imaju i koliko treba da se doplati za koji...Ne moze da se predje u veci paket pa da se onda uzme telefon, i doplata se placa jednokratno kroz sledeci racun (ne moze na rate).

U sustini nisu ni pokusali da mi uvale neki skart tipa Blade G tako da je ispalo OK

Ovaj Galaxy Core se može videti samo na yt klipovima, retko ko ga poseduje , tako da slabo ima nešto o njegovim manama. U principu se čini kao solidan telefon, valjda samsung ne dozvoljava sebi ovakle *****ne bagove, ipak su ozbiljnija firma od zte ,lg...

Ne znam da li ima još htc desire x u ponudi, vidim ga na sajtu ali ga nisam video u radnji.

Meni je neki izbor, xperia m(ako se pojavi) , samsung galaxy core i htc desire x.Ovi ostali su dosta skupi, i treba dosta doplate, da može iz rata bilo bi ok ali odmah za keš trenutno nemam.

Možda se čak odlučim i za lumiu 520 . Lg l9 je dobar aparat ali ipak je skup u paketu prenesi i surfuj 500, inače zte sam platio 12600 din.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno