Meni još šljaka bez zakucavanja, instalirao sam 15 juna onu aplikaciju za memoriju.
https://play.google.com/store/apps/...wxLDEsImNvbS5saW0uYW5kcm9pZC5hdXRvbWVtbWFuIl0
Stvarno čudna situacija, možda je magija neka![]()
Zvali su me iz Telenora i obavestili da će mi zameniti aparat. Kao što sam u nekom od predhodnih postova već pisao odlučio sam se da uzmem Samsung S2 plus tako da svima vama koji imate ZTE želim da imate što je moguće manje problema sa ovim aparatom a ja se aktivno povlačim iz ove teme. Pozdrav![]()
I meni se isto tako zvali i rekli da su mi odobrili zamenu aparata ,sve su mi spremili da uzmem nokiu lumiu 620 ,kad odjednom izvadi covek novi zte grand x i kaze da su mi ovi iz beograda poslali novi i da ne mogu da uzmem drugi telefon,a da ni oni nisu znali kad je taj novi stigao ,nit su mi nista javili .
Ma daj boze da ti zamene ,al mene kad su prvi put zvali rekli su da su mi odobrili zamenu ,i ja sam isto trazio od nekog drugog proizvodjaca ,samo da nije zte ,i kad sam otisao u prodavnici rekose mi da mogu samo da dobijem samo novi zte ,i ja nisam pristao ,onda sam ponovo otisao sledece nedelje ,i tad mi je covek rekao da ja ne mogu da dobijem novi zte jer ga oni vise nemaju u ponudi ,vec da izaberem neki drugi i ja izabrah ,kad se odjednom stvori novi zte u prodavnici .Nadam se da me ne čeka ista sudbina jer ja sam tražio zamenu aprata za neki drugi uređaj od drugog proizvođača. Prilikom današnjeg razgovora nisam razumeo čoveka da ću dobiti isti aparat jer mi je rekao da trenutno nemaju LG L9 ako hoću mogu da čekam ali sam je ipak odlučio da uzmem s2 plus, a s druge strane su mi rekli da oni nemaju više taj aparat u ponudi, tako da sam donekle spokojan. Ukoliko mi se desi ista sudbina ja ga oma vraćam i to danas expresno. Pa tako dok im ne ponestane više i jedan Grand X. Kako god idem danas oko 16.00h u Telenor.
Malo su se preračunali u bg elektroniku i telenoru.
Npr nisu hteli da daju zamenu za drugi model nego dali nove zte grand sa novom garancijom. Oni ne mogu da nabavljaju ovaj model još dve godine, tako da sam strpljiv
Baš me zanima kako će da reše problem tamo krajem godine kad mi rikne ponovo skroz. Sada mi telefon radi i nigde ne žurim ali kad ode u večna lovišta moraće zamena .
E to je prava vest za dobro jutro...
Da li je neko upoznat da li moze ako se izvrsi zamena za skuplji da se razlika plati na onih 6 rata?
E to je prava vest za dobro jutro...
Da li je neko upoznat da li moze ako se izvrsi zamena za skuplji da se razlika plati na onih 6 rata?
Još jedna informacija za sve ljude koji imaju problema sa telefonom, a koji su ga uzeli preko Telenora. Juče stigao dopis (neznam tačno da li od servisa ili koga već) u sve Telenorove radnje da ukoliko neko ima problem sa telefonom nakon drugog servisa ukoliko se reklamira ide zamena za neki drugi telefon ne popravlja se po treći put ovo je proverena informacija.
Još jedna informacija za sve ljude koji imaju problema sa telefonom, a koji su ga uzeli preko Telenora. Juče stigao dopis (neznam tačno da li od servisa ili koga već) u sve Telenorove radnje da ukoliko neko ima problem sa telefonom nakon drugog servisa ukoliko se reklamira ide zamena za neki drugi telefon ne popravlja se po treći put ovo je proverena informacija.
Ma znam. Niko ne kaze da ti lazes, ali oni se mogu praviti tamo ludi i da nastavljaju po starom, a ako neko kaze, pa doneseno je da se moze posle drugog servisa telefona zameniti za drugi telefon![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari