Šta je novo?

ZTE Grand X

ima prijatelj prodaje za 4000 din, obriso je IMEI. jel moze to da se vrati, ako recimo odlucim da uzmem grandishu ? :)

Meni još šljaka bez zakucavanja, instalirao sam 15 juna onu aplikaciju za memoriju.

https://play.google.com/store/apps/...wxLDEsImNvbS5saW0uYW5kcm9pZC5hdXRvbWVtbWFuIl0

Stvarno čudna situacija, možda je magija neka :D

Ja kao korisnik ne bih trebao sam da budžim taj isti aparat kako bi on radio stabilno niti treba da se bakćem sa time. Kad kupim aparat prodavac mi garantuje da taj aparat radi bez ikakvih problema i u skladu sa specifikacijom, a ukoliko ima neke probleme servis je taj koji treba da ih otkloni. Kako ni posle tri puta nisu rešili problem sa zakucavanjem i gašenjem aprata mene kao korisnika treba da zanima samo jedno DRUGI aparat. Odnosno ukoliko nemaju na stanju takav isti onda neki drugi od drugog proizvođača. Ne razumem se u magije :D ali mi je drago da si rešio problem :D

Poslednja izmena:
Zvali su me iz Telenora i obavestili da će mi zameniti aparat. Kao što sam u nekom od predhodnih postova već pisao odlučio sam se da uzmem Samsung S2 plus tako da svima vama koji imate ZTE želim da imate što je moguće manje problema sa ovim aparatom a ja se aktivno povlačim iz ove teme. Pozdrav :)

Cestitam...Nadam se da i ovaj moj nece moci da poprave jer jos uvek ne menjaju status na sajtu servisa...

Zvali su me iz Telenora i obavestili da će mi zameniti aparat. Kao što sam u nekom od predhodnih postova već pisao odlučio sam se da uzmem Samsung S2 plus tako da svima vama koji imate ZTE želim da imate što je moguće manje problema sa ovim aparatom a ja se aktivno povlačim iz ove teme. Pozdrav :)

I meni se isto tako zvali i rekli da su mi odobrili zamenu aparata ,sve su mi spremili da uzmem nokiu lumiu 620 ,kad odjednom izvadi covek novi zte grand x i kaze da su mi ovi iz beograda poslali novi i da ne mogu da uzmem drugi telefon,a da ni oni nisu znali kad je taj novi stigao ,nit su mi nista javili .

I meni se isto tako zvali i rekli da su mi odobrili zamenu aparata ,sve su mi spremili da uzmem nokiu lumiu 620 ,kad odjednom izvadi covek novi zte grand x i kaze da su mi ovi iz beograda poslali novi i da ne mogu da uzmem drugi telefon,a da ni oni nisu znali kad je taj novi stigao ,nit su mi nista javili .

Nadam se da me ne čeka ista sudbina jer ja sam tražio zamenu aprata za neki drugi uređaj od drugog proizvođača. Prilikom današnjeg razgovora nisam razumeo čoveka da ću dobiti isti aparat jer mi je rekao da trenutno nemaju LG L9 ako hoću mogu da čekam ali sam je ipak odlučio da uzmem s2 plus, a s druge strane su mi rekli da oni nemaju više taj aparat u ponudi, tako da sam donekle spokojan. Ukoliko mi se desi ista sudbina ja ga oma vraćam i to danas expresno. Pa tako dok im ne ponestane više i jedan Grand X. Kako god idem danas oko 16.00h u Telenor.

Poslednja izmena:
Nadam se da me ne čeka ista sudbina jer ja sam tražio zamenu aprata za neki drugi uređaj od drugog proizvođača. Prilikom današnjeg razgovora nisam razumeo čoveka da ću dobiti isti aparat jer mi je rekao da trenutno nemaju LG L9 ako hoću mogu da čekam ali sam je ipak odlučio da uzmem s2 plus, a s druge strane su mi rekli da oni nemaju više taj aparat u ponudi, tako da sam donekle spokojan. Ukoliko mi se desi ista sudbina ja ga oma vraćam i to danas expresno. Pa tako dok im ne ponestane više i jedan Grand X. Kako god idem danas oko 16.00h u Telenor.
Ma daj boze da ti zamene ,al mene kad su prvi put zvali rekli su da su mi odobrili zamenu ,i ja sam isto trazio od nekog drugog proizvodjaca ,samo da nije zte ,i kad sam otisao u prodavnici rekose mi da mogu samo da dobijem samo novi zte ,i ja nisam pristao ,onda sam ponovo otisao sledece nedelje ,i tad mi je covek rekao da ja ne mogu da dobijem novi zte jer ga oni vise nemaju u ponudi ,vec da izaberem neki drugi i ja izabrah ,kad se odjednom stvori novi zte u prodavnici .

Malo su se preračunali u bg elektroniku i telenoru.

Npr nisu hteli da daju zamenu za drugi model nego dali nove zte grand sa novom garancijom. Oni ne mogu da nabavljaju ovaj model još dve godine, tako da sam strpljiv :D

Baš me zanima kako će da reše problem tamo krajem godine kad mi rikne ponovo skroz. Sada mi telefon radi i nigde ne žurim ali kad ode u večna lovišta moraće zamena .

Malo su se preračunali u bg elektroniku i telenoru.

Npr nisu hteli da daju zamenu za drugi model nego dali nove zte grand sa novom garancijom. Oni ne mogu da nabavljaju ovaj model još dve godine, tako da sam strpljiv :D

Baš me zanima kako će da reše problem tamo krajem godine kad mi rikne ponovo skroz. Sada mi telefon radi i nigde ne žurim ali kad ode u večna lovišta moraće zamena .

Koja je razlika između novog ZTE aprata i aprata na kojem je izvršena zamena ploče sa upisanim novim programom. Neverujem da je novi ZTE Grand X bolji od tog koji sam vraćao 4 puta svakako da neću odustai ukoliko me prevare i pokušaju da uvale novi ZTE.

Poslednja izmena:
Ne postoji razlika sto se toga tice, vec samo sto zamenom ploce ne dobijas novu garanciju, a sa zamenom kompletnog aparata dobijas. Ma oni ko da moraju da poravdaju ZTE-u broj dostavljenih uredjaja pa ih izvlace iz naftalina kako bi ih se resili...Sto rece tolero, kad tad ce im nestati novih ZTE GX i morace dati drugi model...

Samo da kazem da mi je zamenjen telefon, uzeo sam Samsung s2 plus doplatio sam razliku u ceni. Na sledecem racunu ce mi se ta razlika pojaviti iznosi oko 7000 din. I dalje sam pod ugovorom dok mi ne istekne nekih godinu ipo dana. Za sada prvi utisci o Samsungu su vise nego pozitivni. Vama svima koji jos imate problem zelim da ih sto pre resite. Pozdrav

Svaka cast bro...Ja cu videti da im to isplatim na rate (ako moze) ako budem mogao da uzmem taj ili mozda predjem na veci paket jer su mi pocele da manjkaju minute u posledenj vreme :D

Još jedna informacija za sve ljude koji imaju problema sa telefonom, a koji su ga uzeli preko Telenora. Juče stigao dopis (neznam tačno da li od servisa ili koga već) u sve Telenorove radnje da ukoliko neko ima problem sa telefonom nakon drugog servisa ukoliko se reklamira ide zamena za neki drugi telefon ne popravlja se po treći put ovo je proverena informacija.

Poslednja izmena:
E to je prava vest za dobro jutro...
Da li je neko upoznat da li moze ako se izvrsi zamena za skuplji da se razlika plati na onih 6 rata?

E to je prava vest za dobro jutro...
Da li je neko upoznat da li moze ako se izvrsi zamena za skuplji da se razlika plati na onih 6 rata?

Meni rece lik da to ne moze ,kad sam trebao da uzmem lumiu 620 ,samo mi je rekao da ce s prvim racunom da mi stigne razlika koju treba da doplatim.

Još jedna informacija za sve ljude koji imaju problema sa telefonom, a koji su ga uzeli preko Telenora. Juče stigao dopis (neznam tačno da li od servisa ili koga već) u sve Telenorove radnje da ukoliko neko ima problem sa telefonom nakon drugog servisa ukoliko se reklamira ide zamena za neki drugi telefon ne popravlja se po treći put ovo je proverena informacija.

Odlicna informacija :D Srecno sa Samsungom :)

Cudi me zbog cega ne bi moglo kad se ionako placa kroz racune...Pitacu ih kad bude doslo do toga, jer je sad tek drugi put na servisu :D

Ma najbolje pitaj sam ,oni i onako ne znaju sta rade tamo u prodavnici,e sto ne stigna taj dopis ranije ,kad sam ga ja nosio po 3 put :D

Link neki, nesto, bilo sta? :)

To sam saznao od radnika zaposlenog u telenoru nije mi pokazao papir ali ako tako kaze ja mu verujem nemam link ovo je insajderska informacija. Ja sam 4 puta vraćao telefon.

Poslednja izmena:
Ma znam. Niko ne kaze da ti lazes, ali oni se mogu praviti tamo ludi i da nastavljaju po starom, a ako neko kaze, pa doneseno je da se moze posle drugog servisa telefona zameniti za drugi telefon :)

Ma znam. Niko ne kaze da ti lazes, ali oni se mogu praviti tamo ludi i da nastavljaju po starom, a ako neko kaze, pa doneseno je da se moze posle drugog servisa telefona zameniti za drugi telefon :)

Ako treći put odneseš telefon na reklamaciju trebalo bi da ti ga zamene, a ne da popravljaju ponovo kao meni što su popravljali tri puta. Na žalost ja nemam dokaz i nisam video očima tj papir ali verujem čoveku, on zna kroz kakve sam muke prolazio i isto tako zna da ima dosta pritužbi na taj telefon na kraju i sam ga ima i kaže da će takođe i on reklamirati telefon ukoliko bude imao i dalje problema sa njim. E sad obzirom da je tu gde je on može da zna kad će dolaziti neki novi modeli interesantniji možda nego što su ovi sada pa da možda pričeka sa reklamacijom telefona. U svakom slučaju nadam se da nećete proći kao što sam ja prošao i čekao na reklamaciju dva meseca.

Ja nosio tri puta pa ništa, sad jedino da čekam da opet umre pa da nosim.

Kakav sam maler ko zna kada će ponovo da ispusti dušu :)

Vrh Dno