Po treći put mi je vraćen sa servisa što znači opet se priča nastavlja. Dakle i četvrti put ću da im vratim telefon???
Vracaj odma ,ako ne radi kako treba .
Po treći put mi je vraćen sa servisa što znači opet se priča nastavlja. Dakle i četvrti put ću da im vratim telefon???
Vracaj odma ,ako ne radi kako treba .
Problem je u tome što ako im vratim oni će meni da vrate kroz nedelju dana i tako u krug mislim čemu to vodi? Telefon se zapuca i posle radi neko vreme pa opet i do kada tako da im vraćam i kad će da mi zamene telefon? Veorvatno nikad
Fora je što zapucavanje oni ne konstatuju kao kvar, samo flešuju softver ponovo.
Samo kad rikne skroz je sigurno da će uvažiti .
Ma nema sanse da oni imaju jos mnogo ovih telefona ,zamislite vi koliko su oni aparata do sada zamenili,jer je problem kod ovog telefona prisutan gotovo kod svih ,al doci ce dan kada vise nece imati ni nove telefone ,nit ploce ,jer ce sigurno u skorije vreme ovaj telefon prestati da se proizvodi ,mene cudi kako do sada nije prestala proizvodnja ,jer je tel izasao jos prosle godine ,a plus ovo nije neki predobar model koji treba da reprezentuje kompaniju ZTE kao ozbiljnog konkurenta .Tako da ,samo strpljenja ,i kad god ti se pokvari ti ga vracaj i zahtevaj novi model,jer nemas sta da izgubis.Meni je dva puta riknuo skroz i svaki put menjali plocu maticnu. Sad je opet zapucao i nikakvo flesovanje ovde ne pomaze samo zamena za drugi model i to ako se smiluju jer ko moze njima bilo sta da kaze? Rade sta god im je volja i sto je najgore niko im nista nemoze ama bas nista. To je fakat
Ma nema sanse da oni imaju jos mnogo ovih telefona ,zamislite vi koliko su oni aparata do sada zamenili,jer je problem kod ovog telefona prisutan gotovo kod svih ,al doci ce dan kada vise nece imati ni nove telefone ,nit ploce ,jer ce sigurno u skorije vreme ovaj telefon prestati da se proizvodi ,mene cudi kako do sada nije prestala proizvodnja ,jer je tel izasao jos prosle godine ,a plus ovo nije neki predobar model koji treba da reprezentuje kompaniju ZTE kao ozbiljnog konkurenta .Tako da ,samo strpljenja ,i kad god ti se pokvari ti ga vracaj i zahtevaj novi model,jer nemas sta da izgubis.
Mojoj drugarici su dali Zte blade g u zameni za grand x koj je crko, telefon nije mogao da se upali.
Mojoj drugarici su dali Zte blade g u zameni za grand x koj je crko, telefon nije mogao da se upali.
Nije se ni ovaj kvario prvih mesec danaa onda je sve krenulo niz brdo...
imate na ovoj temi 20ak stranica u nazad moje uputstvo kako da pokvarite telefon, bez da ga otvorite, pokvasite i ostalo. inercioni shock, i posle 5-6 puta ne moze da radi oca da je*e. okacite ga malo ispod vrha bejzbol palice, vrhom palice udarite u zid (tako da telefon samo dozivi inercioni shok, kao da se zaustavio u sekundi, ili pao) i lem procesora mora da otkaci. nigde steta nece biti vidljiva, a telefon vise nece raditi. ili ga otvorite uz pomoc folije preko torx-a tako da se ne vidi na srafovima da je otvaran (ako nema sticker preko samih srafova)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari