Šta je novo?

ZTE Grand X

40.000 din je kostao to sam siguran ,mada su meni u telenoru rekli da se gleda koliko sam platio telefon tada ,tj 12.600 din i da ako mi odobre drugi model ,da mogu da doplatim ako zelim neki skuplju telefon :)

Pa dobro o5 da gledas neki koji je 12600 u tarifi, tako da to otprilike bude isto...

Pa da ,mada razmisljam da doplatim za neki malo bolji,naravno ako mi odobre zamenu za drugi model u sta cisto sumnjam .

Evo ljudi ja da se odjavim. Uspeo sam uz goleme muke da zamenim moj ZTE. Nije bilo prijatno i ne bih pričao o svom iskustvu, ali su na kraju ispali zaista korektni i dali mi da biram između LG L7II i L9. Izabrao sam ovaj drugi i nadam se da nisam pogrešio. Tolko, puno sreće ostalima koji čekaju na zamenu

Evo ljudi ja da se odjavim. Uspeo sam uz goleme muke da zamenim moj ZTE. Nije bilo prijatno i ne bih pričao o svom iskustvu, ali su na kraju ispali zaista korektni i dali mi da biram između LG L7II i L9. Izabrao sam ovaj drugi i nadam se da nisam pogrešio. Tolko, puno sreće ostalima koji čekaju na zamenu

A što ne bi ispričao? Ispričaj da i ostali ljudi isto urade, pa i oni da zamene.

Da li je imao neko problema sa 3G netom posle preuzimanja telefona sa servisa...Ping mi je oko 1000+ i nonstop puca veza?

Nije pomoglo...u jenom trenutku je radio kao zmaj i onda je o5 prestao :(

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi postavi svoja podesavanja pa da to prekucam jer ovako ne ide :(

Ma to cu posle posla, vec sam mislio da se igram dok sam na poslu, kako bih mogao da im kazem da sam probao sve sto i pomisle da me pitaju :D

A nisu mi tu ni papiri od garancije pa bih morao i po to da odem do stana ;)

Neverovatno ali evo da kažem da su mi iz telenora ponovo odbili zahtev za zamenu telefona i da sam danas morao da preuzmem telefon jer šta drugo. No međutim kad sam ga preuzeo iz radnje iako je baterija bila na izmaku do kuće mi je prvo ispao sa mreže a zatim se ponovo zakucao i šta sam mogao do ništa drugo do da izvadim ponovo bateriju i vratim je nazada ali na moju sreću on se ponovo nije hteo upaliti ???? i ja šta sad vratim se nazad i POOOOOOOONOVO reklamiram telefon. Ova u telenoru se samo blago nasmejala i ponovo obradila moj zahtev za zamenu aparata. Ja sam još dodao da nikako mi ne menjaju za ZTE nego su mi samo rekli da ako mi odobr zamenu aparata ja mogu da tražim drugi aparat od drugog proizvođača :) i to samo onog sa kojim valjda servis ako sam dobro razumeo imaju ugovor. Znači ne mogu da tražim neki samsung ili sony ili ne znam ti ja koji već. Sad opet čekam dve nedelje da prođu pa sve opet ponovo.

Kako ne mozes kad su ljudima nudili LG, a inace BG Elektronic je serviser i za Samsung

EDIT:
U koju poslovnicu si nosio da odem i ja tamo da ih zatrpamo telefonima?

@TosaNS

U koju poslovnicu si nosio da odem i ja tamo da ih zatrpamo telefonima :)

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam moj nosio u Modenu, ali cu danas prvo da skoknem do Merkatora jer mi nisu tu papiri pa samo nek oni provere da li nije do parametara, mada mislim da nije, pa cu ga onda nositi dalje

Napisao sam tekst na Fb stranici Telenora u vezi problema sa ZTE grand X možete se pridružiti u diskusiji i smaranju Telenora u vezi sa ovim telefonom. Moj post možete pronaći pod Todor Brzak još bolje ako isti tekst šerujete da što više ljudi bude uključeno u priču.
pozdrav

Meni jos uvek ne javise dali su mi odobrili zamenu za drugi model ,telefon vise sedi kod njih nego kod mene

Moramo im naplacivati mogcnos upotrebe nasih telefona koji su na servisu :D

Jesi li stavljao neka posebna podesavanja, pa da probam kad mi vrate telefon, ako ga vrate :D

Stavio sam aggressive, sad da li je zbog ove aplikacije ili slučajnost ne znam.

Mada teško da je slučajnost, ranije mi je blokiralo bar jednom u 2-3 dana.

Mislim da sam 16 juna instalirao aplikaciju .

Poslednja izmena:
A jesi li mu naprzio neki custom rom ili je stock? meni je sa onm v3 i swapperom radio kako treba preko mesec dana i onda je dumrea :D

Ne , od kada je riknuo de flešujem više romove, stock je . Nisam ga ni rutovao čak.

Moj je radio kad sam ga kupio prvih mesec dana odlicno ,pa ti vidi :)

Meni se samo ugasio i to je to ni da mrdne. Evo već treći put je u servisu i nadam se zameni .... ne mislim da ta app može nešto pomoći, možda je u pitanju samo čista sreća ali držim fige svakako da uspe da se više ne zakuca ni jednom ali nešto sumnjam u to posle bogatog iskustva sa ovim telefonom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno