Pa koliko sam skontao Tosi se poslednji put zakucao, nije skroz umro...
*** izgleda da su uspeli da mi poprave telefonMada tek cu videti sta su uradili kad stigne u Telenor...
Pa i ja sam pisao zahteve i posle treceg puta ljudi mi zamenili dali mi novi zte grand xKoji put im vraćaš telefon? Posle drugog puta bi trebalo da ti zamene telefon, naravno treba da podneseš zahtev da ti se odobri zamena za neki drugi, to sam ja radio svaki put kad bi im vraćao tel. Tek posle trećeg puta kad sam im vratio telefon mi je omogućena zamena. Sad bi to trebalo da bude drugačije, brže da posle druge reklamacije možeš da zahtevaš da ti zamanu telefon za drugi. Nadam se da ćeš uspeti ...
Pa i ja sam pisao zahteve i posle treceg puta ljudi mi zamenili dali mi novi zte grand x![]()
Naravno da necu prihvatiti...*** to oni po sistemu APP pa ga neko mozda i prihvati...Sad me jedino zeza to sto ce sigurno odobriti zamenu tek sledeceg meseca a tad vec istice ova akcija sa smanjenjem od 10k
Ja bih ti preporučio dva modela samsung s2+ ili lg l9 koji god da izabereš nećeš pogrešiti. Sa srećom
Nesto sam sad ganjao po netu i javlja mi se da cu, ako bude moglo, uzeti LG L9
Zbog cega si se opredelio za S2 a ne za L9
Pa za L9 sam za sad nasao sam reci pohvale i veci je ekran...Ima slabiju kameru, ali mi to ne igra neku ulogu...E ako su ti rekli neke bitne razlike u preporuci, ti javi![]()
Ako ne mozes, ***, bice ti dobar i L9 posle ovog Kineza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari