Šta je novo?

ZTE Grand X

Pa koliko sam skontao Tosi se poslednji put zakucao, nije skroz umro...

*** izgleda da su uspeli da mi poprave telefon :( Mada tek cu videti sta su uradili kad stigne u Telenor...

*** izgleda da su uspeli da mi poprave telefon :( Mada tek cu videti sta su uradili kad stigne u Telenor...

Koji put im vraćaš telefon? Posle drugog puta bi trebalo da ti zamene telefon, naravno treba da podneseš zahtev da ti se odobri zamena za neki drugi, to sam ja radio svaki put kad bi im vraćao tel. Tek posle trećeg puta kad sam im vratio telefon mi je omogućena zamena. Sad bi to trebalo da bude drugačije, brže da posle druge reklamacije možeš da zahtevaš da ti zamanu telefon za drugi. Nadam se da ćeš uspeti ...

Poslednja izmena:
Pa sad je tek drugi put, tako da moram cekati jos jedan, ali cu sad cim prvi put zakuca da idem da ga vratim...

Koji put im vraćaš telefon? Posle drugog puta bi trebalo da ti zamene telefon, naravno treba da podneseš zahtev da ti se odobri zamena za neki drugi, to sam ja radio svaki put kad bi im vraćao tel. Tek posle trećeg puta kad sam im vratio telefon mi je omogućena zamena. Sad bi to trebalo da bude drugačije, brže da posle druge reklamacije možeš da zahtevaš da ti zamanu telefon za drugi. Nadam se da ćeš uspeti ...
Pa i ja sam pisao zahteve i posle treceg puta ljudi mi zamenili dali mi novi zte grand x :D

Izgleda da je bas meni zapao zadnji ,posto i meni rekose da nemaju vise :D .

Ja otisao sad po telefon i odmah ga vratio nazad jer ima isti problem zbog kog sam ga i poslao...Radnica je napisala zahtev za zamenu i prvo rece da ce verovatno biti Blade G, ali kad sam je pogledao onako nervozan, onda je promenila pricu i rekla da bolje da sacekamo potrvrdu pa onda da vidim sa menadzerom :D

Nemoj da prihvatas blade g ,ti si grand x platio mnogo vise para ,a ovaj i ne kosta nista ,a meni su rekli da kad bi mi odobrili zamenu da ja sam odlucujem koji cu telefon .

Naravno da necu prihvatiti...*** to oni po sistemu APP pa ga neko mozda i prihvati...Sad me jedino zeza to sto ce sigurno odobriti zamenu tek sledeceg meseca a tad vec istice ova akcija sa smanjenjem od 10k

Naravno da necu prihvatiti...*** to oni po sistemu APP pa ga neko mozda i prihvati...Sad me jedino zeza to sto ce sigurno odobriti zamenu tek sledeceg meseca a tad vec istice ova akcija sa smanjenjem od 10k

Ja bih ti preporučio dva modela samsung s2+ ili lg l9 koji god da izabereš nećeš pogrešiti. Sa srećom

Ja bih ti preporučio dva modela samsung s2+ ili lg l9 koji god da izabereš nećeš pogrešiti. Sa srećom

Citas mi misli...I ja sam planirao jedan od ta dva...Mozda S2+ jer ako predjem u vecu tarifu (koja bi mi inace odgovarala) onda se cena poklapa sa GrandX u manjoj pa bi uzeo njega, ali jos ne znam sta ce se desiti kad istekne ova akcija od -10k

Jedino ostaje pitanje, koji onda od ova dva :D ?

Poslednja izmena:
Nesto sam sad ganjao po netu i javlja mi se da cu, ako bude moglo, uzeti LG L9

Haha da da, dace ti Blade G i trazice ti doplatu :)

Nesto sam sad ganjao po netu i javlja mi se da cu, ako bude moglo, uzeti LG L9

Odličan izbor nećeš pogrešiti i ja sam bio za l9 ali ipak posle saveta drugara opredelio sam se za s2+ i nisam pogrešio u izboru odličan telefon ja sam prezadovoljan

Zbog cega si se opredelio za S2 a ne za L9

Pre svega zbog preporuke za taj telefon koje su dosle sa dve razlicite strane i čija mišljenja kad su u pitanju telefoni i tehnika cenim i poštujem. Drugi razlog je taj što samsung s2 već dobro poznat i ne prevazidjen model. Pri čemu ja ne kažem da je l9 lošiji nego jednostavno mislim da je samsung za mene taman ono što meni treba i prezadovoljan s njime.

Pa za L9 sam za sad nasao sam reci pohvale i veci je ekran...Ima slabiju kameru, ali mi to ne igra neku ulogu...E ako su ti rekli neke bitne razlike u preporuci, ti javi :)

Pa za L9 sam za sad nasao sam reci pohvale i veci je ekran...Ima slabiju kameru, ali mi to ne igra neku ulogu...E ako su ti rekli neke bitne razlike u preporuci, ti javi :)

I ja sam se dvoumio između ta dva modela, na moje pitanje šta uzeti od ta dva telefona dobio sam jasan odgovor s2+ meni dovoljno a ako hoćeš da proveriš razlike imaš na netu negde sam procitao da je lg l9 u prednosti za 7 stavki dok je 15 razloga koja su na strani s2+.

Konkretno, velika je razlika u kameri (sto u zadnjoj, sto u prednjoj), naravno u korist Samsunga. Velika je razlika u korist SuperAmoLEDa.

Edit: Sad jos videh da nema L9 gyroscope. Tako da sve se namece na Samsunga, naravno ako mozes da ispratis vecu cenu. Ako ne mozes, ***, bice ti dobar i L9 posle ovog Kineza.

Poslednja izmena:
Bas naprotiv sto se tice "kineza" dela. Huawei je po mom misljenju dva koplja ispred LG-a jos odd G300 modela. svaki novi je sve bolji i kvalitetniji u svojoj klasi.

"ovog" je ključna reč.

Pa kamera mi nije toliko bitna jer za sve bitnije bih ionako koristio fotoaparat, a sto se tice giroskopa, ako je samo za kompas (ako gresim nek me neko ispravi) ni to mi nije toliko vazno. Ovo je vec bitnije Modestly more microphones 2 + Has stereo speakers Yes (S2) a za L9 - A lot more battery power 2150 mAh i A trifle bigger screen size 4.7 "

Videcu onda najverovatnije kakve ce biti cene pa ce mi i to odluciti koji cu uzeti....U svakom slucaju u odnosu na Grand X su oba mnogo bolji...

Hvala na preporukama ;)

PS:
Ne bih bas verovao versus sajtu. Pise da L9 ima GG, a nema, takodje sam gledao za L7 II i pise da nema panoramu (nebitno, ali netacno) i da nema NFC, a ima ga...

Poslednja izmena:
Taman sam otvorio novi topic u vezi s2+ pa mi se možeš pridružiti ;)

Nazad
Vrh Dno