Meni ponovo umro telefon, drugi put, ovo će mu biti 4 put da ga šaljem. Valjda me neće opet zavlačiti. Tamo u telenoru sam popunio zahtev za drugi model.
Od ovih što su skoro zamenili za drugi model, ima neki savet. Onaj me u radnji plaši da moram da uzmem drugi zte , blade ili neki drugi, ja mu rekoh da to neću ni u snu.
Ma mene samo zanima da mi konačno odobre zamenu za drugi model. Posle ovih dešavanja, dosta sam skeptičan. Vidim da ste zamenili ali meni su pričali da će mi zameniti i prošli put pa ništa.
Koje uopšte mogu uzeti telefone bez doplate ili sa nekom do 5 hiljada, nisam u toku.
Edit: Lepo je radio ovih mesec dana, mislio sam da će izdržati do kraja godine bar .
Koliko je koštao zte grand bez paketa u telenoru ?
Ma mene samo zanima da mi konačno odobre zamenu za drugi model. Posle ovih dešavanja, dosta sam skeptičan. Vidim da ste zamenili ali meni su pričali da će mi zameniti i prošli put pa ništa.
Koje uopšte mogu uzeti telefone bez doplate ili sa nekom do 5 hiljada, nisam u toku.
Edit: Lepo je radio ovih mesec dana, mislio sam da će izdržati do kraja godine bar .
Koliko je koštao zte grand bez paketa u telenoru ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari