Sve su sa P koje sam gledao, i niskoprofilne i za suv, tj. krosover da ne mešamo namenska i trend vozila.P su za SUV
A "P" before the tire size on a Continental tire indicates it is a P-Metric passenger tire. The "P" signifies a tire designed for passenger cars and light trucks, distinguishing it from other classifications like "LT" for Light Truck tires. This designation is part of the standard tire size code found on the tire's sidewall, such as in the example P225/50R17.
Sve su sa P koje sam gledao, i niskoprofilne i za suv, tj. krosover da ne mešamo namenska i trend vozila.
Auuu, sinoc sam video cenu i bas sam se pitao koji je tacan DOT.
Hvala puno za info, porucujem odmah.![]()
Imaš ovu na IPG dot 2023 na popustu za 9979 din komad:
![]()
GOODYEAR 205/60 R16 ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 92H
Zimska guma GOODYEAR 205/60 R16 ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 92H dostupna je uz besplatnu isporuku na adresu vašeg vulkanizera.www.internet-prodaja-guma.com
Uzeo pre neki dan istu dimenziju, dot 2723.
Ova prodavnica je pouzdana ?
Imam t-cross sa istim dimenzijama guma, pa bih uzeo i ja
Nisam znao da kleber racunaju u premium segment i to relativno visoko.Izabrali smo najbolju na najnovijem testu ADAC:
![]()
Novi ADAC test zimskih guma: Čak 11 jeftinih marki šokantno loše
Nemački automobilski klub ADAC sproveo je dosad najveći test zimskih guma dimenzije 225/40 R18, u kom je analiziran čak 31 model. Rezultati su jasni: ko štedi na gumama, štedi i na bezbednosti.www.b92.net
Nisam znao da kleber racunaju u premium segment i to relativno visoko.
Ja sam mislio da je to srednje viši segment.
Pa ima naslov premium segment pa se u njemu nalazi slika gde je Krisalp HP3 (nju sam tražio jer je vozim već 2 pune sezone i još tad se sećam da se jako dobro kotirala), pa onda piše srednji segment. Kad pogledaš bolje tj detaljnije vidi se šta je šta, ali ovako na prvu sam to pomislio i realno samo sam bacio pogled brzinski i pitaoGde se u tekstu navodi da je Kleber premium segment? Nisam našao. No bez obzira u kom segmentu se nalazi, Kleber Krisalp HP3 se pokazala kao odlična zimska guma, na mnogim testovima u rangu mnogih iz premium segmenta i verovatno je best buy zimska guma iz srednjeg segmenta. Da se nije pojavio Goodyear UGP3 na akciji verovatno bih uzeo Kleber Krisalp HP3.
За ту димензију мора да се одреши кеса…Људи,
Да ли је боље узети половне зимске гуме или нове? И шта да гађам? Нисам паметан, тотални сам дудук што се тога тиче.
Буџет 400€.
235 45 20![]()
Izgleda i u Srbiji sledeće sedmice za zimske. Na Kopu od četvrtka najavili 50+cm snega.Код мене зима стиже раније, а идем идући викенд преко планина па не желим да ризикујем.
Koliko te izašao alatЈа се управо бацам на посао.Pogledajte prilog 506943
Može budžet 400€, ali po gumi.Људи,
Да ли је боље узети половне зимске гуме или нове? И шта да гађам? Нисам паметан, тотални сам дудук што се тога тиче.
Буџет 400€.
235 45 20![]()
Može budžet 400€, ali po gumi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari