Čarape su stvarno zgodne za ne daj bože. Samo što nakon ozbiljnije upotrebe možeš da ih baciš.@ontopic, gledam da uzmem lance ovih dana, al' se na kraju razmisljam da uzmem ipak one carape. Koliko vidim, montaza je mnogo laksa? Ima li neko iskustva?
Treba mi bukvalno da imam ako zatreba za Kop nekad, znaci nikakvo blato/dubok sneg..
Nisam mislio baš na najjeftinije, malo poznate krševe. Npr. Kleber smatram jeftinim/pristupačnim gumama. Tu je razlika 1-1.5m, između najskupljih premijum guma i Kleber/BFG.Nije, +11m između skupe i jeftine sa 80km/h...
Tri dužine automobila.
Pričamo o našem podneblju i alpskim gumama.![]()
Otprilike isto tako i ja. Obično uzimam premium klasu i nakon 3-4 sezone stavljam oglas i faktički imam povraćaj novca od 50%, dodajem razliku i uzimam nove i tako u krug.Ја мењам после 4 сезоне, иако се не потроше пуно јер се осетно промене карактеристике. Проценио сам да ми безбедност вреди тих новаца, додуше услови у којима ја возим нису упоредиви са "стандардним"...
Kleber. Odskače značajno u ovom društvu.U tom cenovnom rangu ponuda je sledeca, cene su u zagradi:
Sava - ESKIMO SUV (12k)
Lassa - COMPETUS WINTER 2+ (11k)
Laufenn - I FIT LW31+ (12k)
Kleber - KRISALP HP3 (14k)
Fulda - KRISTALL CONTROL SUV (15k)
posto sam apsolutni nepoznavalac brendova i guma, da li ima neke sa spiska koje treba izbegavati? Ili koja bi mozda bila siguran izbor?
hvala
Definitivno je tako, da su losije od njegovih ne bi ih kupio.Реално, свака роба има свог купца, за тог што купује су и половне гуме боље од постојећих.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari